HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.07.16. 01:21
Közben Mészöly kissé kibukott:
Már megszoktam, hogy Kispesten nem én vagyok a szurkolók kedvence, bár nem igazán értem, hogy miért velem foglalkoznak ennyire, ez valamennyire bosszant. De becsületemre legyen mondva, hogy nem reagáltam a beszólásokra, pedig egy-két szurkolót biztos elküldtem volna melegebb éghajlatra. Nagyon csúnyán viselkednek velem szemben a kispestiek akármikor jövök ide. Nem értem az okát, nem bántottam meg őket soha, nem ártottam nekik, ez felháborító. Sok sikert a Honvédnak a BL-ben.
Tényleg nem ártott semmit a Honvédnak, csupán játszott néhány évet a Vasasban, meg irányította őket és az Újpestet, nem hiszem, hogy ez akkora bűn. Mellette szépen is beszélt a kispestiekről, akárhányszor ellenük játszottunk.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben. - Képes Sport 1940.