Hihetetlen: jubileumi szezonra készül Király Gábor

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.07.14. 19:12

Szombathely – Az új társakról is elmondta a véleményét.

Az OTP Bank Ligában szereplő Swietelsky-Haladás kapusa, a 108-szoros magyar válogatott Király Gábor, 25. szezonjára készül, aki a klub honlapjának beszélt a közeledő szezonkezdetről:

"Minden meccs nehéz, mindegyik másért. A Honvéd a bajnok, úgy vélem, jelenleg a legerősebb csapat Magyarországon, ráadásul a kispestiek az aranyérem megszerzése óta először játszanak hazai pályán. Érdekes, tavaly is az aktuális bajnok – az FTC – ellen kezdtünk, és idén is az első otthonában lépünk pályára. Ettől függetlenül alaposan meg akarjuk nehezíteni ellenfelünk dolgát. Tisztában vagyok vele, hogy ellenfelünket jó játékosok alkotják, de csapatként is erősek. Nekünk is csapatként, egységesen kell futballoznunk, a saját részünket bele kell tennünk a közösbe. Nálunk sok új játékos érkezett a nyáron, akik próbálnak minél gyorsabban beépülni a csapatba, elsajátítani a taktikát. Rengeteget dolgoztunk a felkészülés során, hiszem, hogy meglesz az eredménye."

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

Re: Hihetetlen: jubileumi szezonra készül Király Gábor

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.07.14. 22:57

Nem nyerni járunk Kispestre, bár az utóbbi időben szorosabb meccseket vívunk velünk.
Kép
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Westman
Tartalék

HozzászólásSzerző: Westman » 2017.07.15. 09:41

Savaria1919 írta:Nem nyerni járunk Kispestre, bár az utóbbi időben szorosabb meccseket vívunk velünk.
Kép

Mi történt Halmosi kiszorult nálatok a kezdőből? Nemrég még csapatkapitány volt ha jól emlékszem. Ha valóban jobbak nála a kezdőitek akkor lehet hogy erősödtetek? Mert így a cserepadotokon is van olyan aki valóban "bevethető".

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.07.15. 12:29

Westman írta:
Savaria1919 írta:Nem nyerni járunk Kispestre, bár az utóbbi időben szorosabb meccseket vívunk velünk.
Kép

Mi történt Halmosi kiszorult nálatok a kezdőből? Nemrég még csapatkapitány volt ha jól emlékszem. Ha valóban jobbak nála a kezdőitek akkor lehet hogy erősödtetek? Mert így a cserepadotokon is van olyan aki valóban "bevethető".

Cucu azért nem fiatal, csereként beállva többet tud segíteni szerintem. Akit én hiányolok a kezdőből, az ez erdélyi Kovács Lóri, a tavaszunk egyik legjobbja volt, de ő meg a fiatalszabály miatt szorul ki, mert most már egy 97-után születettnek is (ez nálunk Kiss Bence) pályán kell lennie.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Westman
Tartalék

HozzászólásSzerző: Westman » 2017.07.15. 12:48

Savaria1919 írta:
Westman írta:
Kép

Cucu azért nem fiatal, csereként beállva többet tud segíteni szerintem. Akit én hiányolok a kezdőből, az ez erdélyi Kovács Lóri, a tavaszunk egyik legjobbja volt, de ő meg a fiatalszabály miatt szorul ki, mert most már egy 97-után születettnek is (ez nálunk Kiss Bence) pályán kell lennie.

Szomorú hogy itt tartunk az NB1-ben,azaz nincs annyi szponzor amennyi alaphangon alacsony költségvetés mellé elég lenne. Ettől rakás fos a magyar foci,OK-s hogy szerepeljen minél több fiatal na de ez csak ott érvényesül amelyik klub erre rá van szorulva.Fonák helyzet ez,Halmosi azért nem gyenge a mai NB1-ben sem,sőt ha esetleg végig pályán van még gólokat is vagdal nektek,hisz amióta nem kezdő stabilan a bal oldalatok ami köztudottan erős volt is gyengült,a jobb oldalatok évek óta nem létezik.Nem kritizálni akarok csak leírtam én mit látok mint külsős.

nick2005
Sztár

HozzászólásSzerző: nick2005 » 2017.07.15. 12:57

Westman írta:
Savaria1919 írta:
Westman írta:

Szomorú hogy itt tartunk az NB1-ben,azaz nincs annyi szponzor amennyi alaphangon alacsony költségvetés mellé elég lenne. Ettől rakás fos a magyar foci,OK-s hogy szerepeljen minél több fiatal na de ez csak ott érvényesül amelyik klub erre rá van szorulva.Fonák helyzet ez,Halmosi azért nem gyenge a mai NB1-ben sem,sőt ha esetleg végig pályán van még gólokat is vagdal nektek,hisz amióta nem kezdő stabilan a bal oldalatok ami köztudottan erős volt is gyengült,a jobb oldalatok évek óta nem létezik.Nem kritizálni akarok csak leírtam én mit látok mint külsős.

Halmosi 38 éves lesz szeptemberben. Lassan eljön az idő, amikor egy-egy félidőre, vagy félórára tudja segíteni majd a csapatot. Ettől függetlenül én is azt gondolom, hogy simán bírja végig a 90 perceket, a legtöbben az ő korában már abbahagyják, vagy NB II-ben, NB III-ban levezetnek. Szóval le a kalappal előtte! Ráadásul ha a pályán van, az nem csak játékban több, hanem szellemiségben is, hiszen ő tényleg tudja mi az a Hali, mint ahogy Király is.
Amit a kezdőben nem értek, hogy Bosnjak mit keres ott elől? Persze ez nyilván csak egy kép, lehet, hogy Mészöly máshova állítja majd. A támadó szekció is jó lehet Grumiccsal és Williams-szel. Csak nehogy mindketten primadonnának érezzék magukat.
########################
HAJRÁ HALI!

Pauly D
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Pauly D » 2017.07.15. 13:04

nick2005 írta:
Westman írta:
Savaria1919 írta:Cucu azért nem fiatal, csereként beállva többet tud segíteni szerintem. Akit én hiányolok a kezdőből, az ez erdélyi Kovács Lóri, a tavaszunk egyik legjobbja volt, de ő meg a fiatalszabály miatt szorul ki, mert most már egy 97-után születettnek is (ez nálunk Kiss Bence) pályán kell lennie.

Halmosi 38 éves lesz szeptemberben. Lassan eljön az idő, amikor egy-egy félidőre, vagy félórára tudja segíteni majd a csapatot. Ettől függetlenül én is azt gondolom, hogy simán bírja végig a 90 perceket, a legtöbben az ő korában már abbahagyják, vagy NB II-ben, NB III-ban levezetnek. Szóval le a kalappal előtte! Ráadásul ha a pályán van, az nem csak játékban több, hanem szellemiségben is, hiszen ő tényleg tudja mi az a Hali, mint ahogy Király is.
Amit a kezdőben nem értek, hogy Bosnjak mit keres ott elől? Persze ez nyilván csak egy kép, lehet, hogy Mészöly máshova állítja majd. A támadó szekció is jó lehet Grumiccsal és Williams-szel. Csak nehogy mindketten primadonnának érezzék magukat.

Williams szerintem jo csatar. Grumic is hajt sokat bar golt nem annyira sokat lott nalunk.
Hajrá Diósgyőr!
Nottingham Forest

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2017.07.15. 13:58

Ha nem Király lenne a Hali kapusa nyugodtabb lennék ma.
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.07.15. 14:19

Mrs.Dolcetti írta:Ha nem Király lenne a Hali kapusa nyugodtabb lennék ma.

Talán évtizedek óta az a legbiztosabb pont a csapatban, Szarka Zoltán, Hegedüs Péter, és Király Gábor méltó utódja Rózsa Dániel, és remélem majd valamikor Gyurján is feliratkozhat erre a listára.
- Képes Sport 1940.

Westman
Tartalék

HozzászólásSzerző: Westman » 2017.07.15. 15:07

Savaria1919 írta:

Talán évtizedek óta az a legbiztosabb pont a csapatban, Szarka Zoltán, Hegedüs Péter, és Király Gábor méltó utódja Rózsa Dániel, és remélem majd valamikor Gyurján is feliratkozhat erre a listára.

Szarka unokája Lévay előbb fog odaérni,mert fogadok Király kezelésbe veszi a "volt mestere és példaképe" unokáját.De ez így is van rendjén.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.07.15. 15:32

Westman írta:
Savaria1919 írta:

Szarka unokája Lévay előbb fog odaérni,mert fogadok Király kezelésbe veszi a "volt mestere és példaképe" unokáját.De ez így is van rendjén.

Így bizony. Ezért is fontos, hogy Királynak és Halmosinak még két évig szóló szerződésük van, az ő rutinjuk és tanácsaik sokat segíthetnek a fiataljainknak.
- Képes Sport 1940.

nick2005
Sztár

HozzászólásSzerző: nick2005 » 2017.07.15. 16:06

Savaria1919 írta:

Kapus poszton valahogy mindig jók voltunk. Hegedüs után sokáig jó kapusunk volt Kutasi Csabi. Amikor Király fiatal volt a Haliban - a 90-es évek közepén -, akkor Német Gábor volt a 2. számú kapus, aki később több csapatnál is védett. De nagyon jó kapus volt Takács Tamás is. Rózsa Dani mögött, mellett jó volt Mursits Roland és Gőcze Gergő is. Említsük meg a jelenlegi kapusedzőt Jakab Csabát is. És lehet, hogy még ki is hagytam valakit.
########################
HAJRÁ HALI!

Westman
Tartalék

HozzászólásSzerző: Westman » 2017.07.16. 16:35

Én sajnálom a tegnapi meccs után Király Gabit,az első gólnál odaállította a kopaszt a kapuja bal kapufájához aki elbaszta a lépést,ha ott marad lazán kivágja Bobál fejesét és kicsit más lett volna a meccs az tuti,főleg ha lett volna társa Williamsnek és Bosnjaknak,na de fociban nincsen ha,tanulni kell az ilyen esetekből,és a Kispestnek sem kell elszállni ettől a sikertől mert egy nagyon gyengén játszó Szombathely ellen sikerült ezt behúzni.

Vissza: “www.nb1.hu”