Álomszerűen indult, rémálommal végződött a Fradi meccse
Re: Álomszerűen indult, rémálommal végződött a Fradi meccse
Annak ellenére, hogy méltányolom a Fradi első félidei bátor játékát, ebben a vereségben Doll is vastagon benne van. A kiállítás és a vendéggól közvetlenül a szünet előtt történt, 15 perc alatt igenis rendezni lehetett volna a sorokat, egy biztonságibb játékra átállni. Egy végzetes, kapu előtti / közeli hiba persze bármikor benne van, ugye Koch is azonos létszámnál betlizett, de ezek számát egy masszívabb védekezéssel, még emberhátrányban is lehetett volna redukálni. Szomorú, pedig úgy látszott, a Fradi idén végre mutat is valamit nemzetközi szinten.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék
Piros-fehér-kék
- S.O.A.D.
- Sztár
Reflexszerűen próbálta menteni a menthetőt. Azt meg nyilván ő sem gondolta, hogy egy ilyen szarért kapásból pirosat kap.ZotyeszKB írta:Remekül indult a meccs..na mondom végre jó kis kupaszezon lesz már fejben terveztem, hogy a Vidi mellett továbbmegy a Fradi és a Honvéd is kiküzdi itthon a továbbjutást..:D Aztán hamar lelombozódtam...lehet inkább hagyni kellett volna gólt lőni a mutyis játékost és akkor 2-1-ről azonos létszámban más lett volna a meccs, igaz emberhátrányban sem kellett volna így kinyílni, mert csúnya vége lett.
Jobb lett volna egy Rabotnicki-Minszk típusú meccs, ahol a hazaiak emberhátrányban nyomták mégis kiegyenlítettek...:D Itt is talán ha a 2-1-t, 2-2-t megőrizzük akkor jobbak az esélyek,így viszont kb. 0!
Láthatóan semmi előre letárgyalt taktikája nem volt a csapatnak arra, hogy emberhátrány esetén, hogy is kéne folytatni. Kár ezért. Meglepően biztatóan játszottunk a kiállításig.
- Adamek
- Flegma
talán hagyni kellett volna Jabbart, hogy kapra törjön, 2-1 de 11\11-ben más lehetett volna, ráadásul Dibusz is elég jól mozdult rá
ez van, így fájdalmasabb mint az elmúlt 3évben
ez van, így fájdalmasabb mint az elmúlt 3évben
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
- Adamek
- Flegma
BlancoAgilon38 írta:Mindegy honnan jön az ellenfél. Nulla ez a klub. Se erkölcs, se erő, se egyetértés.
csak akciós csavarlazító és lónyugtató kombó
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
- adrenalin69
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
extex írta:adrenalin69 írta:Tényleg szép a mez! :)
A címeretek mellett ez nem is lehet kèrdès. :)
Az én csapatomnak szép címere van! Nem igazán értem,hogy mi a problémád!
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.
Vannak, akik nem eladók,
Mégis övék az ország.
RC írta:Annak ellenére, hogy méltányolom a Fradi első félidei bátor játékát, ebben a vereségben Doll is vastagon benne van. A kiállítás és a vendéggól közvetlenül a szünet előtt történt, 15 perc alatt igenis rendezni lehetett volna a sorokat, egy biztonságibb játékra átállni. Egy végzetes, kapu előtti / közeli hiba persze bármikor benne van, ugye Koch is azonos létszámnál betlizett, de ezek számát egy masszívabb védekezéssel, még emberhátrányban is lehetett volna redukálni. Szomorú, pedig úgy látszott, a Fradi idén végre mutat is valamit nemzetközi szinten.
Ugyanezt gondolom csak teljesen maskepp :)
Pont hogy nem hatvedet kelett volna behozni hanem csatart vagy persze ugy is lehetett volna 5-2 a vege de igy a minimalis esely is elszalt a golszerzesre a csapatban pedig benne volt a gol.
Nemzetközi szinten nincs olyan erös a fradi hogy kibekeljen egy felidöt ezt doll is 100% biztos vagyok hogy tudta nem ertem miert nem az ujabb golra ment inkabb.
Összegezve amugy tenyleg verhetö favago csapat volt semmiben nem voltak jobbak mint a fradi, a kialitassal viszont eldölt minden.
Ezt a nagy mamlasz csatart kar hogy nem rugta le valaki nem hianyzott volna a viszavagon.
Ezt a nagy mamlasz csatart kar hogy nem rugta le valaki nem hianyzott volna a viszavagon.
laller89 írta:RC írta:Annak ellenére, hogy méltányolom a Fradi első félidei bátor játékát, ebben a vereségben Doll is vastagon benne van. A kiállítás és a vendéggól közvetlenül a szünet előtt történt, 15 perc alatt igenis rendezni lehetett volna a sorokat, egy biztonságibb játékra átállni. Egy végzetes, kapu előtti / közeli hiba persze bármikor benne van, ugye Koch is azonos létszámnál betlizett, de ezek számát egy masszívabb védekezéssel, még emberhátrányban is lehetett volna redukálni. Szomorú, pedig úgy látszott, a Fradi idén végre mutat is valamit nemzetközi szinten.
Pont hogy nem hatvedet kelett volna behozni hanem csatart vagy persze ugy is lehetett volna 5-2 a vege de igy a minimalis esely is elszalt a golszerzesre a csapatban pedig benne volt a gol.
Nemzetközi szinten nincs olyan erös a fradi hogy kibekeljen egy felidöt ezt doll is 100% biztos vagyok hogy tudta nem ertem miert nem az ujabb golra ment inkabb.
ment ő arra, úgy láttam. talán 2-3-nál letámadott a Fradi akkor abban a 15 percben a dánok ki sem jöttek a térfelükről.
laller89 írta:Összegezve amugy tenyleg verhetö favago csapat volt semmiben nem voltak jobbak mint a fradi, a kialitassal viszont eldölt minden.
Ez már nem mamlasz, hanem egy lóbaszó nagy suta nigger, aki a fizikai fölényéből él egyedül a pályán.
Kegyetlen írta:laller89 írta:RC írta:Annak ellenére, hogy méltányolom a Fradi első félidei bátor játékát, ebben a vereségben Doll is vastagon benne van. A kiállítás és a vendéggól közvetlenül a szünet előtt történt, 15 perc alatt igenis rendezni lehetett volna a sorokat, egy biztonságibb játékra átállni. Egy végzetes, kapu előtti / közeli hiba persze bármikor benne van, ugye Koch is azonos létszámnál betlizett, de ezek számát egy masszívabb védekezéssel, még emberhátrányban is lehetett volna redukálni. Szomorú, pedig úgy látszott, a Fradi idén végre mutat is valamit nemzetközi szinten.
ment ő arra, úgy láttam. talán 2-3-nál letámadott a Fradi akkor abban a 15 percben a dánok ki sem jöttek a térfelükről.
Szerintem nem azon a helyzeten kivül semmi nem volt, mondom en elöre csereltem volna szünetbe nem hatra igy hogy magukra huztak szo szerint a dan csapatok ez a vegeredeny varhato volt.
Folyatatni kelett volna 10 emberel is azt a jatekot amit jol csinaltak az elsö felidöben ugy talan lett volna eselyük egy jo erdemenyre.
-
Mrs.Dolcetti
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
Botka lába elsült,pedig nem egy gólvágó :)
A bíró jó nagy köcsög volt,valószínűleg ez a párharc el is dőlt.
A bíró jó nagy köcsög volt,valószínűleg ez a párharc el is dőlt.
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn
-
inreallife
- Sztár
erdekes volt a kulcsszituacio. a benga neger gyakorlatilag amerikai focit jatszik, barkit le tud taposni, erre egy tavaszi szello felboritja.
az is erdekes, hogy amikor a foldon ucsorog a sipszo utan, nekiall babralni a sportszaraval, szerintem a hulyeje azt hitte, hogy sargat kap, mert feldobta magat, es probalta "meguszni". amikor eszre vette, hogy 11-es, utana elkezdte lobalni a kezet, hogy lapot kell adni. tok szepen latszik a felvetelen. szerintem o sem hitte, hogy erre 11-est kap, a piros mar csak bonus volt. en tovabbra is azt mondom, hogy nagyon orulnek, ha a fradi meccsein videobiro lenne...
a masik a csapat. kurva jol jatszottunk, a sracok hajtottak, en korabban is mondtam, hogy a mgyar csapatoknak a deli-keleti jatekstilus nem fexik, de nyugaton es eszakon van keresnivalonk, a nalunk magasabban jegyzettek ellen is. szerintem ez total allt.
igazolasok. priska kivetelevel szerintem jol igazoltunk. ennyi hiba belefer, be kell ismerni, elfogadhato, ha nem 100%-os az arany. meg az is lehet, hogy priska nagyon jo, csak a csapat mas stilust jatszik, amit o nem tud. csak akkor nem kene jatszatni, amig erre nem kepes.
a problemat en ott latom, hogy igazoltunk jopar fasza jatekost. viszont hiaba a jo jatekosok, ha nem posztra igazolunk. konkretan lehet szamolgatni, hogy hany jatekos jatszott a sajat helyen, ahol a legjobban tud teljesiteni. elsosorban a lovre-botka-leo-koch-ra gondolok, de meg nekem gyanus, hogy gorriaran sem vkp.
botka a kurva nagy golja, meg egy igen fasza testcsele mellett nagyon dadogott. lovre oldalan allandoan megbontottak a vedelmet. amikor leo kitort a 11-es elott megtamadni a labdas embert, legalabb 8 meteres sprinttel rohant ki, a 3 masik vedo 1 lepest sem lepett elore, siman lesre allithattak volna a lobaszot, helyette 3-an is beragadtak. nemtom ki iranyitja a hatso sort, szerintem leo, mert a tobbi nem is a sajat posztjan jatszott. egyreszt a hianyposztok, masreszt az osszeszokottsag hibaja.
en azt gondolom, hogyha mindenki a sajat posztjan jatszik, akkor jobb lenne. tehat a botkat vissza kell rakni a jobb oldalra. batik ha mukodik, marpedig ezt lattuk, akkor bele a vedelembe. koch a vkp, neki szurni kene, nem pedig utolso emberkent vedekezni. sternberget rehabilitalni kene, egyedul van a posztjan, amig nincs mas, neki kene jatszani, minden mas kenyszermegoldas. nem hiszem, hogz a jobblabas botka jobb lenne balbekkent. termeszetesen akkor paran kiesnek. pl lovre nem fer fel a palyara, ha van otigba, akkor leo is kiszorul. kozepen koch-gera-rui-gorr kozul szinten az egyik kiszorul. igazabol nem gond, hogy ennyi emberunk van, hosszu a bajnoksag, lehet pihentetni, eltiltani, serulni, formaingadozni, inkabb az a baj, hogy hianyposztok maradtak az igazolasok utan.
az is erdekes, hogy amikor a foldon ucsorog a sipszo utan, nekiall babralni a sportszaraval, szerintem a hulyeje azt hitte, hogy sargat kap, mert feldobta magat, es probalta "meguszni". amikor eszre vette, hogy 11-es, utana elkezdte lobalni a kezet, hogy lapot kell adni. tok szepen latszik a felvetelen. szerintem o sem hitte, hogy erre 11-est kap, a piros mar csak bonus volt. en tovabbra is azt mondom, hogy nagyon orulnek, ha a fradi meccsein videobiro lenne...
a masik a csapat. kurva jol jatszottunk, a sracok hajtottak, en korabban is mondtam, hogy a mgyar csapatoknak a deli-keleti jatekstilus nem fexik, de nyugaton es eszakon van keresnivalonk, a nalunk magasabban jegyzettek ellen is. szerintem ez total allt.
igazolasok. priska kivetelevel szerintem jol igazoltunk. ennyi hiba belefer, be kell ismerni, elfogadhato, ha nem 100%-os az arany. meg az is lehet, hogy priska nagyon jo, csak a csapat mas stilust jatszik, amit o nem tud. csak akkor nem kene jatszatni, amig erre nem kepes.
a problemat en ott latom, hogy igazoltunk jopar fasza jatekost. viszont hiaba a jo jatekosok, ha nem posztra igazolunk. konkretan lehet szamolgatni, hogy hany jatekos jatszott a sajat helyen, ahol a legjobban tud teljesiteni. elsosorban a lovre-botka-leo-koch-ra gondolok, de meg nekem gyanus, hogy gorriaran sem vkp.
botka a kurva nagy golja, meg egy igen fasza testcsele mellett nagyon dadogott. lovre oldalan allandoan megbontottak a vedelmet. amikor leo kitort a 11-es elott megtamadni a labdas embert, legalabb 8 meteres sprinttel rohant ki, a 3 masik vedo 1 lepest sem lepett elore, siman lesre allithattak volna a lobaszot, helyette 3-an is beragadtak. nemtom ki iranyitja a hatso sort, szerintem leo, mert a tobbi nem is a sajat posztjan jatszott. egyreszt a hianyposztok, masreszt az osszeszokottsag hibaja.
en azt gondolom, hogyha mindenki a sajat posztjan jatszik, akkor jobb lenne. tehat a botkat vissza kell rakni a jobb oldalra. batik ha mukodik, marpedig ezt lattuk, akkor bele a vedelembe. koch a vkp, neki szurni kene, nem pedig utolso emberkent vedekezni. sternberget rehabilitalni kene, egyedul van a posztjan, amig nincs mas, neki kene jatszani, minden mas kenyszermegoldas. nem hiszem, hogz a jobblabas botka jobb lenne balbekkent. termeszetesen akkor paran kiesnek. pl lovre nem fer fel a palyara, ha van otigba, akkor leo is kiszorul. kozepen koch-gera-rui-gorr kozul szinten az egyik kiszorul. igazabol nem gond, hogy ennyi emberunk van, hosszu a bajnoksag, lehet pihentetni, eltiltani, serulni, formaingadozni, inkabb az a baj, hogy hianyposztok maradtak az igazolasok utan.
kubatov takarodj!
- extex
- Aranylabdás
Lilafoci írta:majd jövőre!
Az idézőjel kimaradt.
-
daneee
- Aranylabdás
Hát ezt nagyon sajnálom. :(
Régen minden jobb volt.
- adrenalin69
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
extex írta:Lilafoci írta:majd jövőre!
Az idézőjel kimaradt.
Akkor még is csak meg van a csoportkör vagy még kell egy pár milliárd?
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
Mégis övék az ország.
Vannak, akik nem eladók,
Mégis övék az ország.
Stocek írta:laller89 írta:Összegezve amugy tenyleg verhetö favago csapat volt semmiben nem voltak jobbak mint a fradi, a kialitassal viszont eldölt minden.
Ez már nem mamlasz, hanem egy lóbaszó nagy suta nigger, aki a fizikai fölényéből él egyedül a pályán.
Böde 2.0
CSAK
De a lényeg, hogy én azért írnék az Uefának, hogy erről a bíróról leiratkoznék.
CSAK
-
famate
- Sztár
Eastbay írta:De a lényeg, hogy én azért írnék az Uefának, hogy erről a bíróról leiratkoznék.
Elég elvenni a gyümölcstálat meg a VIP parkolóhelyet.
http://benfica.blog.nepsport.hu/
Fehér Miklós 1979-Para Sempre. Sosem feledünk!
Casillas-Nesta, Maldini, R. Carlos- Zidane, Rui Costa- Figo, Rivaldo, Beckham- Ronaldo, Nuno Gomes
Fehér Miklós 1979-Para Sempre. Sosem feledünk!
Casillas-Nesta, Maldini, R. Carlos- Zidane, Rui Costa- Figo, Rivaldo, Beckham- Ronaldo, Nuno Gomes
- G_Gergely
- Serdülõ
extex írta:adrenalin69 írta:Tényleg szép a mez! :)
A címeretek mellett ez nem is lehet kèrdès. :)
A ti címeretek mindig is gusztustalanabb lesz...márcsak a színe miatt is...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára G_Gergely 2017.07.14. 12:55-kor.