Újabb címerváltozás!

John McClane
Aranylabdás

Re: Újabb címerváltozás!

HozzászólásSzerző: John McClane » 2017.07.11. 18:40

BlancoAgilon38 írta:
John McClane írta:
BlancoAgilon38 írta:Hitelesebb lenne, mikor a Fradi szurkolói, Mezőkövesd vagy a Chelsea mellett kampányolsz, ott lévő emberként. Miközben tudjuk, hogy ki se mozdulsz otthonról, de a marékkal szórt ész az megy.

Nem tudsz te semmit.

Mindenki elküldött a picsába a szaros stílusod miatt. És te mondtad régebben, hogy meccsre se jársz soha. Nyomoronc kis fasz vagy. Főleg, ahogy másokat próbálsz oktatni.
Na, sétálj szépen a helyedre, gyökér!

Min idegesítetted így fel magad?Nem vagy normális,a helyedben én ezzel foglalkoznék,nagyon komoly gondjaid lehetnek és ebben most kivételesen tényleg nincs rosszindulat,tényleg segítségre lehet szükséged.
Cech-Ivanovic,Terry,Dragoner,Szkukalek-Lampard,Wedgbury-Kriston,Gera,Hazard-Drogba
Edzo:Jose Mourinho
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding
Edzo:Kondas Elemer

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.07.11. 19:07

John McClane írta:
BlancoAgilon38 írta:
John McClane írta:Nem tudsz te semmit.

Mindenki elküldött a picsába a szaros stílusod miatt. És te mondtad régebben, hogy meccsre se jársz soha. Nyomoronc kis fasz vagy. Főleg, ahogy másokat próbálsz oktatni.
Na, sétálj szépen a helyedre, gyökér!

Min idegesítetted így fel magad?Nem vagy normális,a helyedben én ezzel foglalkoznék,nagyon komoly gondjaid lehetnek és ebben most kivételesen tényleg nincs rosszindulat,tényleg segítségre lehet szükséged.

Egyrészt nem húztam fel magam. Másrészt próbáltam értelmezni a hozzászólásodat. Nem lehet. És amit írtam: elküldtek páran a picsába, de te nem vagy képes ezt felfogni.
Ez is egy képesség. Agyilag mindenképpen. Sötét fasz voltál mindig, az is maradtál, tahó.

nick2005
Sztár

HozzászólásSzerző: nick2005 » 2017.07.12. 21:41

Úgy látszik nagy divat mostanában a címer megváltoztatása, mert a mai napon a Halinál is megtörtént:

http://www.haladas.hu/hirek/785/megujitott-cimerrel-a-haladas-es-a-haladas-vse
########################
HAJRÁ HALI!

S.O.A.D.
Sztár

HozzászólásSzerző: S.O.A.D. » 2017.07.12. 21:53

Kár ezért a paintben szerkesztett remekműért. A magyar futball megint egy kicsit szegényebb lett.

Vissza: “www.nb1.hu”