BlancoAgilon38 írta:Kooliver írta:BlancoAgilon38 írta:És mit ettek?
Fondüt.
http://www.origo.hu/sport/laza/20170711 ... svajc.html
Legalább hurkát ettek volna...
véres hurkát, utána milyen feketét kulázott volna Palvin Barbi :)
BlancoAgilon38 írta:Kooliver írta:BlancoAgilon38 írta:És mit ettek?
Fondüt.
http://www.origo.hu/sport/laza/20170711 ... svajc.html
SuperDepor írta:BlancoAgilon38 írta:
SuperDepor írta:BlancoAgilon38 írta:
Adamek írta:villám lick menj dörög,
ez tényleg szerelem
BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:villám lick menj dörög,
ez tényleg szerelem
Vagy nem más, mint
ÁL
ca.
Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:villám lick menj dörög,
ez tényleg szerelem
Vagy nem más, mint
ÁL
ca.
kamuflázs?
szerintem tuti egy eternál fláme
BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Vagy nem más, mint
ÁL
ca.
kamuflázs?
Szerintem kamu.
Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:kamuflázs?
Szerintem kamu.
lehet, hogy vezetni tanítja Balu Barbiet, vagy csak az arab kapcsolat kell neki induló dubajos karierhez
aztán lehet, hogy nem is Palvinnal hanem Alvinnal találkozgat a lugosi gúnár
BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Szerintem kamu.
lehet, hogy vezetni tanítja Balu Barbiet, vagy csak az arab kapcsolat kell neki induló dubajos karierhez
Valahol olvastam egy rajongótól, hogy Palvin Magyarország leggazdagabb és legmenőbb üzletasszonya. Az. Nyilván.
Valahol olvastam egy rajongótól, hogy Palvin Magyarország leggazdagabb és legmenőbb üzletasszonya. Az. Nyilván.
Kooliver írta:BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:lehet, hogy vezetni tanítja Balu Barbiet, vagy csak az arab kapcsolat kell neki induló dubajos karierhez
Vajnáné már smafú?
BlancoAgilon38 írta:Kooliver írta:BlancoAgilon38 írta:Valahol olvastam egy rajongótól, hogy Palvin Magyarország leggazdagabb és legmenőbb üzletasszonya. Az. Nyilván.
Vajnáné már smafú?
Smafu is, meg nem is igaz. :) De nem tudtam megmagyarázni, hogy Palvin nem az. Biztosan szép nő, vagy kislány (nekem), de engem rohadtul taszítottak ezek a gyönyörűnek kikiáltott nőstények. Mindig.
Maradonapoli írta:BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:lehet, hogy vezetni tanítja Balu Barbiet, vagy csak az arab kapcsolat kell neki induló dubajos karierhez
már a luxuspesti ágazatban?
Kooliver írta:BlancoAgilon38 írta:Kooliver írta:Vajnáné már smafú?
Smafu is, meg nem is igaz. :) De nem tudtam megmagyarázni, hogy Palvin nem az. Biztosan szép nő, vagy kislány (nekem), de engem rohadtul taszítottak ezek a gyönyörűnek kikiáltott nőstények. Mindig.
Úgy vagyok ezekkel, mint egy bugattival/maseratival, szép szép, de kibaszott drága, magas a szervizdíja, meg sokat eszik 100-on.
BlancoAgilon38 írta:Kooliver írta:BlancoAgilon38 írta:Smafu is, meg nem is igaz. :) De nem tudtam megmagyarázni, hogy Palvin nem az. Biztosan szép nő, vagy kislány (nekem), de engem rohadtul taszítottak ezek a gyönyörűnek kikiáltott nőstények. Mindig.
Úgy vagyok ezekkel, mint egy bugattival/maseratival, szép szép, de kibaszott drága, magas a szervizdíja, meg sokat eszik 100-on.
Hát valahogy így. Amilyen nőket én bírok a hírességek közül, mindnek van valami defektje. Szabálytalan arc, kicsi mell, satöbbi.
Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Kooliver írta:Úgy vagyok ezekkel, mint egy bugattival/maseratival, szép szép, de kibaszott drága, magas a szervizdíja, meg sokat eszik 100-on.
Hát valahogy így. Amilyen nőket én bírok a hírességek közül, mindnek van valami defektje. Szabálytalan arc, kicsi mell, satöbbi.
vagy farkuk van
Kooliver írta:BlancoAgilon38 írta:Kooliver írta:Vajnáné már smafú?
ryanmckane írta:Kooliver írta:BlancoAgilon38 írta:Smafu is, meg nem is igaz. :) De nem tudtam megmagyarázni, hogy Palvin nem az. Biztosan szép nő, vagy kislány (nekem), de engem rohadtul taszítottak ezek a gyönyörűnek kikiáltott nőstények. Mindig.
sokunk így van ezzel, de párszor azért meghajtanánk a kicsikét, nehogy kormos legyen a kipufogó
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 3 vendég