A Diósgyőri Stadiont elnyelte a föld - képek

G_Gergely
Serdülõ

Re: A Diósgyőri Stadiont elnyelte a föld - képek

HozzászólásSzerző: G_Gergely » 2016.12.10. 14:50

Jártam arra nemrég ...Miskolctapolcán hétvégéztünk és "kiváncsiságból" (Lillafüredre menet) elnéztem arra...Megy a műsor rendesen!!! De a bontást megspórolhatták volna ha várnak még pár évet.... Remélem azért a diók nem járnak úgy mint a fradi!!! Jó lenne az új stadionjukban is füstölögni-dalolászni 1et...De lehet addigra szmokingban lehet már csak meccsre járni-szájkosárban, análscannelés után persze................pffff............ AGAINST MODERN FOOTBALL...

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2016.12.10. 15:05

G_Gergely írta:Jártam arra nemrég ...Miskolctapolcán hétvégéztünk és "kiváncsiságból" (Lillafüredre menet) elnéztem arra...Megy a műsor rendesen!!! De a bontást megspórolhatták volna ha várnak még pár évet.... Remélem azért a diók nem járnak úgy mint a fradi!!! Jó lenne az új stadionjukban is füstölögni-dalolászni 1et...De lehet addigra szmokingban lehet már csak meccsre járni-szájkosárban, análscannelés után persze................pffff............ AGAINST MODERN FOOTBALL...

Nem tudom, és inkább nem is akarom tudni, hogy ez mire való rejtett utalás. De így is vártunk rá több, mint eleget.
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2016.12.11. 02:10

A kapuk mit keresnek a mezőn? Tök vicces.

Vissza: “www.nb1.hu”