HattoriHanzo írta:Adamek írta:nyúl írta:Igen, de az egész más. Középső P-ék egy család, nem egy többmilliós diaszpóra erős és elkülönülő identitással. Németországban él egy kis Törökország és szeret hazadolgozni. Középső P-nél és más kint szakadt magyarnál viszont inkább elnémetesedést, identitásvesztést érzek. Nem minősítem ezt, sőt, megértem, nemcsak egzisztenciálisan, akár kulturálisan is. Olyan soha nem lesz, hogy egy a mienknél különb sport- vagy munkakultúrát mi keltetőnek tudjunk használni, hogy aztán itthon vegyük hasznát.
nagyjából így gondolom, mi valszeg nem is akarnánk tanulni még akkor sem ha lenne rá tanár
de azért valahogy bennem motoszkálna, hogy lehetnék én az úttörő, aki elindít valamit, fasz tudja indítanék (beprotezsálnék kölyköket ha van már ilyen) egy ösztöndíjat csóró de tehetséges kölyköknek a klub utánpótlásánál vagy akármi kis dologgal, talán a többiek is követnének
olyan szarok vagyunk, hogy halál kis dolgok is számíthatnak
Ekletáns példa SAF előadása Budapesten, amikor a kérdésekre hagytak a programban egy órát. Kérdés nem érkezett a mogulok részéről, csak legyintés: ezt mi is tudjuk.
ja, a hozzáállást ez jól tükrözi ha igaz volt
bár nyilván nem egy ilyen előadás kérdezz-felelek szekciója fog megoldani bármit is, inkább kellene valami gyakorlati frontnyitás és kevesebb méregdrága fingreszelő előadás