Adamek írta:nyúl írta:MindigÚjpest írta: Nyilván,mert,hogy azeri vagy tadzsik származású.
Az állítás annyi volt, hogy a magyar focinak semmi hozzáadott értéke nincs a srác neveléséhez, tehát akár azeri is lehetne. Ezért annyiban érdekes, hogy gólt lő egy uli-buli meccsen, hogy az apja kicsoda. Ha valaha hasznot húzunk belőle, akkor köszönet a németeknek. Jó lenne, ha a pénzzel kitömött akadémiák mutatnának fel végre valakiket, akiken nem kell kínosan fintorognunk vagy legyintve mosolyognunk. Mert igazán ők volnának a mieink, s felőlem lehetnek turbánosok is.
Nekem úgy tűnik a cikkek szellemiségéből, mintha elvárnák, hogy Palko Dárdáj magyar játékos legyen, holott nem az.
legidősebb Dárdai P. már akkoriban is sokszor nyilatkozta amikor a középső Dárdai P. még játszott, hogy ők (középső P. és családja) már inkább németek mint magyarok
én ezt középső P. esetében is sokszor éreztem és érzem ha megszólal valamelyik újságírónak, úgy beszél mint a nyolcvanas években az évente balatonozni hazaugró nagybácsik a csóró rokonhoz
annyiból pozitív, hogy ő legalább nem mosogatni meg szórólapozni maradt kint, de nekem a törökök hozzáállása szimpibb, ők megpróbálták a tanultakkal meg a kint született emberanyaggal valamennyire felhozni az óhaza fociját és ez abszolút sikersztori is lett
Nem csinálták rosszul- Nemrég oda és vissza vertük őket 5-0, 6-0 arányban.
A nyolcvanas évek végén, illetve a kilencvenesek elején olyan mesterek dolgoztak Törökországban, mint Gordon Milne, Jupp Derwall, Holger Osieck, Sepp Piontek, Jozef Venglos, Carlos Alberto Parreira, Karl-Heinz Feldkamp vagy éppen Christoph Daum, akik egy-két kiöregedőben lévő sztárt is magukkal csábítottak: szerepelt a török bajnokságban Didier Six, Toni Schumacher és Stefan Kuntz is.
A világhírű edzők mellett pedig az egykori sokszoros török válogatottak igyekeztek ellesni a szakma alapjait: Fatih Terim például Piontek mellett dolgozott, míg Mustafa Denizli Derwall asszisztense volt.