Gunners írta:Cselszky írta:Juhász bazdmeg...
Őt sem kéne már nagyon erőltetni.
Nem mintha örültem volna neki, de pl. vihettétek volna Brkovicot. Bőven jobb a leépült Juhásznál, és kb. 6 évvel fiatalabb. Ingyen igazolható...
Gunners írta:Cselszky írta:Juhász bazdmeg...
Őt sem kéne már nagyon erőltetni.
BlancoAgilon38 írta:Westman írta:A Vidinél érdekes a sztori,az új edző kicsit mást akar játszatni mint Berg tette,a játékosok még nem szokták ezt meg,nem lesz ez rossz ha helyreáll a "gépezet",amúgy első meccsen az volt a gáz a máltai játékosok leütköztek a vidis srácokat nem tudtak indulni sok esetben.Ebből tuti tanultak,én 3:1-es Vidi győzelemre raktam ma.
Akkor te vagy William Wallace.
BlancoAgilon38 írta:Busuttil nélkül semmit sem érnek.
Westman írta:BlancoAgilon38 írta:Westman írta:A Vidinél érdekes a sztori,az új edző kicsit mást akar játszatni mint Berg tette,a játékosok még nem szokták ezt meg,nem lesz ez rossz ha helyreáll a "gépezet",amúgy első meccsen az volt a gáz a máltai játékosok leütköztek a vidis srácokat nem tudtak indulni sok esetben.Ebből tuti tanultak,én 3:1-es Vidi győzelemre raktam ma.
Akkor te vagy William Wallace.
Istenem.Te nem pesti vagy? Azok ilyen h....k.
Cselszky írta:Ez a Lazovics flegma, lassú, keveset fut, sokat pofázik, gané módon színészkedik, de kurva jó futballista. Kár, hogy nem fiatalabb vagy 5 évvel.
Gunners írta:Ma elég lyukas a máltai védelem, illene párat gurítani még.
HattoriHanzo írta:Cselszky írta:Ez a Lazovics flegma, lassú, keveset fut, sokat pofázik, gané módon színészkedik, de kurva jó futballista. Kár, hogy nem fiatalabb vagy 5 évvel.
lol lol lol
Westman írta:Gunners írta:Ma elég lyukas a máltai védelem, illene párat gurítani még.
Max még egyet,mert akkor baromi nagy lovét kaszálok :-)
Westman írta:Gunners írta:Ma elég lyukas a máltai védelem, illene párat gurítani még.
Max még egyet,mert akkor baromi nagy lovét kaszálok :-)
Gunners írta:Ma elég lyukas a máltai védelem, illene párat gurítani még.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 35 vendég