Szlovák kapust igazolt a Vasas

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.07.04. 13:37

Budapest – Hamarosan honosítanák is Lubos Kamenárt.

Az egykoron élvonalbeli Győri ETO korábbi kapusával, Lubos Kamenárral erősítette meg keretét a Beitar Jeruzsálem elleni Európa-liga selejtező visszavágójára és az NB I új idényére készülő Vasas – jelentette be kedden a klub honlapja. Hároméves kontraktust írtak alá a felek.

„Lubossal erősödött a keretünk, és mivel jól ismertük korábbról a képességeit, így nem volt ’zsákbamacska’ a leszerződtetése” – utalt az egyszeres magyar, kétszeres szlovák bajnok kapuvédő győri időszakára az aláírást követően nyilatkozó Vancsa Miklós.  – Szeretettel köszöntjük a Vasas-családban és eredményes éveket kívánok neki! Mivel Lubos rendelkezik magyar felmenőkkel, így nem lesz akadálya a honosításának, vagyis hamarosan nem számít már külföldinek, ami szintén előnyös mindkét fél számára! – tette hozzá a Vasas FC ügyvezető igazgatója.

Kamenár pályafutása során szerepelt még hazája klubjaiban, a Spartak Tranavában és a Petrazalkában is, emellett pályára léphetett a Nantes és a Celtic együttesében is. Legutóbb a Slask Wroclaw kapuját védte.

Cselszky
Aranylabdás

Re: Szlovák kapust igazolt a Vasas

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.07.04. 14:44

Plexinek reszeltek?
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.07.04. 14:47

Cselszky írta:Plexinek reszeltek?

Visszament Békéscsabára.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.07.04. 14:57

Savaria1919 írta:

Visszament Békéscsabára.

Köszi. Pedig jól indult a Vasasnál, kár a sérülésért. Azt néztem, hogy a Graz elleni edzőmeccset még védett, de ezek szerint nem akartak rizikózni vele.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.07.04. 16:41

Cselszky írta:
Savaria1919 írta:

Visszament Békéscsabára.

Köszi. Pedig jól indult a Vasasnál, kár a sérülésért. Azt néztem, hogy a Graz elleni edzőmeccset még védett, de ezek szerint nem akartak rizikózni vele.

Kamenár jobb kapus szerintem, meg fiatalabb is. Plusz ott van még Nagy is.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.07.04. 16:44

Savaria1919 írta:
Cselszky írta:
Savaria1919 írta:Visszament Békéscsabára.

Nagyban a Vasas-szurkolók sem igazán bíznak.

just
Tartalék

HozzászólásSzerző: just » 2017.07.04. 17:14

Cselszky írta:
Savaria1919 írta:
Cselszky írta:Köszi. Pedig jól indult a Vasasnál, kár a sérülésért. Azt néztem, hogy a Graz elleni edzőmeccset még védett, de ezek szerint nem akartak rizikózni vele.

Nagyban a Vasas-szurkolók sem igazán bíznak.

Ügyes,tehetséges srác. De vannak hajmeresztő dolgai. Néhány meccs elment rajta..ahogy néhányat hozott is.
"Úgy vélem,a mûvem csak akkor lesz befejezve ha meghaltam és eltemetnek" John Lennon
Angyalföld
http://www.youtube.com/watch?v=I-NRriHlLUk

Vissza: “www.nb1.hu”