Két támadót igazolhat ma le a Puskás Akadémia

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.07.03. 12:01

Felcsút – Íme, az eddigi érkezők tízes listája.

Hiába lépett pályára a Jelgava elleni EL-mérkőzés odavágóján, már előtte tudott volt, hogy a Radó András a Puskás Akadémiánál köt majd ki. A klub és a játékos azonban még nem állapodtak meg egymással, ezért nem történt még meg a szerződéskötés bejelentése, ám a Nemzeti Sport úgy tudja, ma erre is sor kerül.

Mint tegnap jeleztük, a Mezőkövesd legjobbja, Molnár Gábor tegnap nyílt levélben búcsúzott el a kövesdi szurkolóktól, akiről szintén ma jelenthetik be, hogy Felcsútra igazolt.

Eddig tíz olyan futballistát igazolt a Puskás Akadémia, akiket több csapat is szívesen látott volna.

Az eddigi érkezők listája

Balogh Balázs (Újpest), Ulysse Diallo (mali, Mezőkövesd, szabadon igazolhatóként), Jonathan Heris (belga, Újpest), Madarász Márk (Gyirmót FC Győr, szabadon igazolhatóként), Patrick Mevoungou (kameruni, DVTK),  Molnár Gábor (Mezőkövesd), Osváth Attila (Vasas, legutóbb kölcsönben Debreceni VSC), Poór Patrik (MTK Budapest), Radó András (FTC), Szécsi Márk (Nyíregyháza)

Ezért olyan bitangul kemények az izraeli ultrák - NB1.hu

Izraeli ultrák

Maradonapoli
Aranylabdás

Re: Két támadót igazolhat ma le a Puskás Akadémia

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.07.03. 12:16

Legalább az Akadémia nevet vegyétek már le a nevetekből, szégyenek vagytok bazmeg!

Persze a Puskást is levehetnétek, mert a hullarablás Európában pár száz éve már nem menő és elfogadott tevékenység!
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

ryanmckane
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ryanmckane » 2017.07.03. 12:23

na végre, már azt hittem a mai nap enélkül fog eltelni

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.07.03. 12:45

leigazolták Radót is, remélem, h kollektíven fogja minden magyar futballszurkoló köpködni őket mind a 34 meccsen
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

alehndr
Világsztár

HozzászólásSzerző: alehndr » 2017.07.03. 12:47

ugy könnyebben nyered meg a bajnokságot, ha minden játékos nálad jatszik...

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.07.03. 13:31

Írtam egy ilyet: http://1919media.blog.hu/2017/07/03/fel ... oi_jegyzet
Összevetettem őket meg minket, mármint hogy hol szerepel több akadémista, ki tesz többet a magyar foci felemelkedéséért.
Puskás nevébe, a taópénzekbe direkt nem akartam belemenni, az nyilvánvaló mindenkinek.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Apuka
Profi

HozzászólásSzerző: Apuka » 2017.07.03. 14:05

Értem én, hogy a pénz nem számít, de mi a faszt csinál 35-40 játékos?
És természetesen midenki a kezdőbe gondolja magát...

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.07.03. 14:09

Apuka írta:Értem én, hogy a pénz nem számít, de mi a faszt csinál 35-40 játékos?
És természetesen midenki a kezdőbe gondolja magát...

A valódi akadémisták majd mennek kölcsönbe Csákvárra.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

manderel
Légiós

HozzászólásSzerző: manderel » 2017.07.03. 14:32

Hogy a faszom.. Nem is tudtam hogy Madarász is odament, talán a legnagyobb tehetségünk volt, U válogatott. Biztosan lépni akart innét a kiesés miatt ha szabadon igazolható volt, de hogy pont ezekhez..
Csak nehogy kihozzák "akadémia nevelésnek" őt is.
GYIRMÓT

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2017.07.03. 14:46

Maradonapoli írta:Legalább az Akadémia nevet vegyétek már le a nevetekből, szégyenek vagytok bazmeg!

Persze a Puskást is levehetnétek, mert a hullarablás Európában pár száz éve már nem menő és elfogadott tevékenység!
És akkor mi maradna,mi lenne a nevük? :)
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2017.07.03. 14:47

SuperDepor írta:leigazolták Radót is, remélem, h kollektíven fogja minden magyar futballszurkoló köpködni őket mind a 34 meccsen
A 34. az melyik meccs?
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

Dzsotti
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Dzsotti » 2017.07.03. 14:52

MindigÚjpest írta:
SuperDepor írta:leigazolták Radót is, remélem, h kollektíven fogja minden magyar futballszurkoló köpködni őket mind a 34 meccsen
A 34. az melyik meccs?

A kupában rögtön kiesnek, arra számít.
Érted élek én!

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2017.07.03. 14:55

Dzsotti írta:
MindigÚjpest írta:
A 34. az melyik meccs?

:D

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.07.03. 14:56

Dzsotti írta:
MindigÚjpest írta:
A 34. az melyik meccs?

:D
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.07.03. 15:22

MindigÚjpest írta:
A 34. az melyik meccs?

már vannak vagy negyvenen, lesz egy meccs amikor egymással játszanak és ott hat pontot fog érni a győzelem
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

inreallife
Sztár

HozzászólásSzerző: inreallife » 2017.07.03. 15:43

SuperDepor írta:
MindigÚjpest írta:
A 34. az melyik meccs?

már vannak vagy negyvenen, lesz egy meccs amikor egymással játszanak és ott hat pontot fog érni a győzelem

mar csak a kiirast kell megvaltoztatni, hogy a felcsut 21 emberrel lephet palyara, az talan mar jelentene nekik akkora elonyt, hogy a 3. legnagyobb koltsegvetesu klubkent bajnoksagot nyerjenek. egyebkent ebbol is latszik, hogy ennyire hulyek a magyarok, siman zokszo nelkul turik, hogy mostmar nyiltan tarolnak le mindent, elo szerzodesbol vasarolnak ki jatekosokat. most mar ket busszal mennek a bajnokikra, az oltozoben meg mar egymasba er a faszuk, annyian vannak...
kubatov takarodj!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.07.03. 15:54

Maradonapoli írta:Legalább az Akadémia nevet vegyétek már le a nevetekből, szégyenek vagytok bazmeg!

Miert nem választod le a politikát a sportról?

"Az akadémiát időnként érő méltatlan támadások mögött valójában az én személyem áll, valójában engem támadnak. Vannak, akik nem tudják leválasztani a politikát a sportról."
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.07.03. 15:57

Savaria1919 írta:Írtam egy ilyet: http://1919media.blog.hu/2017/07/03/fel ... oi_jegyzet
Összevetettem őket meg minket, mármint hogy hol szerepel több akadémista, ki tesz többet a magyar foci felemelkedéséért.
Puskás nevébe, a taópénzekbe direkt nem akartam belemenni, az nyilvánvaló mindenkinek.
Jó cikk.
Nem is kell ehhez politikai kommentár. Így is láttató.

Vissza: “www.nb1.hu”