Egykori Real-és Lazio-csatárt tesztel az NB I-es klub

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.06.30. 15:09

Szombathely - Erősítés a támadósorban?

Próbajátékon vesz részt a Haladásnál Antonio Rozzi, a Lazio játékosa. A 23 éves támadó - aki végigjárta az olasz utánpótlás-válogatottakat - könnyen lehet, hogy aláír a szombathelyi klubhoz.

Élő közvetítés az átigazolási piac minden fejleményéről - NB1.hu

Átigazolási hírek

A Serie A-ban is bemutatkozó Rozzi kölcsönben Bariban és Sienában is játszott, sőt, a Real Madrid második csapatát is erősítette egy szezon erejéig. 

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

Re: Egykori Real-és Lazio-csatárt tesztel az NB I-es klub

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.06.30. 15:50

Volt egy jó idénye a LazioII-ben de legutóbb az olasz3-ban sem tudott gólt lőni. Szóval nem hiszem, hogy ő oldaná meg a csatárgondjainkat.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2017.06.30. 16:15

Most már elég legyen a szarozásból, igazoljuk le Belottit a Torinóból vagy épp Borinit a Sunderlandből, kerül amibe kerül.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

Westman
Tartalék

HozzászólásSzerző: Westman » 2017.06.30. 16:16

Ennyire hülyék Szombathelyen? Ez a csávó a statjai alapján nem igazán "erősítés",a lovéja meg tuti több lesz mint egy Lencsének akivel talán Mészöly még tudna is mit kezdeni,meg a Halinak is jól jönne.Bár Haliék elbaszták a lépést amikor Bundás Aczél Keneseit elüldözte,Kenőtől tudtak volna tanulni a fiatal tehetségeik,most kitől tanulnak?

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.06.30. 16:43

RC írta:Most már elég legyen a szarozásból, igazoljuk le Belottit a Torinóból vagy épp Borinit a Sunderlandből, kerül amibe kerül.

Bor inni már asszem aláírt a Milányhoz
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.06.30. 16:46

Savaria1919 írta:Volt egy jó idénye a LazioII-ben de legutóbb az olasz3-ban sem tudott gólt lőni. Szóval nem hiszem, hogy ő oldaná meg a csatárgondjainkat.

Pina Vera bajnok tegyük hozzá, jól meggondoltad?
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.06.30. 18:02

Westman írta:Ennyire hülyék Szombathelyen? Ez a csávó a statjai alapján nem igazán "erősítés",a lovéja meg tuti több lesz mint egy Lencsének akivel talán Mészöly még tudna is mit kezdeni,meg a Halinak is jól jönne.Bár Haliék elbaszták a lépést amikor Bundás Aczél Keneseit elüldözte,Kenőtől tudtak volna tanulni a fiatal tehetségeik,most kitől tanulnak?

Nem hülyék, nem lett leigazolva csakúgy. Lencse az MTK-hoz igazolt, mondjuk szerintem is beférne a Haliba.
Aczéllal jó viszonyban volt Kenő, Artnerral már kevésbé. Amikor megmondta neki, hogy 35 évesen már nem alapemberként, hanem a cserepadról beállva számítana rá (mint Illés esetében karrierje végén az MTK-nál). Keneseinek ez nem tetszett, ezért úgy ünnepelte az egyik gólját, hogy leült a kispadra. Az volt az utolsó meccse a Haladásban.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Westman
Tartalék

HozzászólásSzerző: Westman » 2017.06.30. 18:35

Savaria1919 írta:
Westman írta:Ennyire hülyék Szombathelyen? Ez a csávó a statjai alapján nem igazán "erősítés",a lovéja meg tuti több lesz mint egy Lencsének akivel talán Mészöly még tudna is mit kezdeni,meg a Halinak is jól jönne.Bár Haliék elbaszták a lépést amikor Bundás Aczél Keneseit elüldözte,Kenőtől tudtak volna tanulni a fiatal tehetségeik,most kitől tanulnak?

Nem hülyék, nem lett leigazolva csakúgy. Lencse az MTK-hoz igazolt, mondjuk szerintem is beférne a Haliba.
Aczéllal jó viszonyban volt Kenő, Artnerral már kevésbé. Amikor megmondta neki, hogy 35 évesen már nem alapemberként, hanem a cserepadról beállva számítana rá (mint Illés esetében karrierje végén az MTK-nál). Keneseinek ez nem tetszett, ezért úgy ünnepelte az egyik gólját, hogy leült a kispadra. Az volt az utolsó meccse a Haladásban.

Hű ezt én basztam el,Artner nem bírta elviselni,most hogy írod beugrott. Viszont Bundás is kinyírt nálatok egy-két embert,és lehet ezért nem vagytok vonzó "klub" sok labdarúgónak.Kár mert van nálatok közönség,van hangulat,és ha néha lenne némi plusz lovétok akkor bizony dobogó. Ez a kommunista Czeglédy "letartoztatás" mennyire gáz nálatok? Ha jól tudom ez a fickó is benne van az egyik kisebbségi körben nálatok? Köszi szépen.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.06.30. 18:50

Westman írta:
Savaria1919 írta:

Hű ezt én basztam el,Artner nem bírta elviselni,most hogy írod beugrott. Viszont Bundás is kinyírt nálatok egy-két embert,és lehet ezért nem vagytok vonzó "klub" sok labdarúgónak.Kár mert van nálatok közönség,van hangulat,és ha néha lenne némi plusz lovétok akkor bizony dobogó. Ez a kommunista Czeglédy "letartoztatás" mennyire gáz nálatok? Ha jól tudom ez a fickó is benne van az egyik kisebbségi körben nálatok? Köszi szépen.

Aczélnak is megvoltak a maga "emberei", de tény hogy hazai pályán vele szerepeltünk a legjobban, egy nagyságrendekkel gyengébb Halival ért el 8. helyezést.
Az, hogy van hangulat meg közösség az még nem jelenti azt, hogy vonzó klub lennénk, annyira azért nem úszunk a pénzben, bár mióta Béláék átvették a hatalmat, egy fokkal jobb a helyzet. Mindig is a saját nevelésűekre támaszkodtunk, és ez így lesz még sokáig. Ha egybe tudnánk tartani 1-1 jobb keretünket, akkor simán dobogóesélyesek lennénk. Csak ugye a sok manager telebeszéli a fejüket, hogy váltsatok az NB1-en belül, az megéri, az a következő lépcsőfok. Aztán végül a kispad jut nekik, lásd Radó, Kovács.
Czeglédyt addig érdekelte a Hali, amíg ő volt a város sportért felelős alpolgármestere. Onnantól kezdve én csak kampányidőszakban láttam őt meccseken, meg a szurkolói fórumon. Az általa is működtetett nyugat "médiabirodalom" több alkalommal járatta le országos szinten a Haladást. Kistulajdonosként sincs jelen már, és szerencsére az önkormányzat befolyása is csökkent a klubot tekintve.
- Képes Sport 1940.

Apuka
Profi

HozzászólásSzerző: Apuka » 2017.06.30. 21:06

Tanultak is! Zsugában profik lettek!

nick2005
Sztár

HozzászólásSzerző: nick2005 » 2017.06.30. 21:10

Westman írta:
Savaria1919 írta:

Szerintem Aczél jó edző volt és szerintem Artner is. Mindkettőnek az volt az alapelve, hogy külföldit csak akkor hozunk, ha jobb, mint a magyar, különben jöjjön a hazai fiatal. De ugyan ebbe a vonalba beleillett Csertői is. Artnert figyelem, hogy mit alkot Kaposváron, eddig egész jól melózik. Amúgy Gézával is maximálisan elégedett vagyok.
Czeglédy sosem volt tulaj, csak, mint alpolgármester "mozgott" a csapat körül 2002-2010 között. Volt pár jó huzása, pl. előszeretettel hozott haza volt Hali játékosokat, ő hozta haza anno Halmosit is, de pl. Tóth Norbi hazaigazolása nem jól sült el. Később managerkedett is, Ugrait és Bosnjakot ő adta el a Fradinak, egyes lapok szerint 100 millát kaszált vele. Amúgy Aczélnak is ő az ügyvédje, és elég eredményesen dolgozik ebben a minőségében. Ugyanakkor mióta nincs a csapat körül, sokszor sportszerűtlenül nyilatkozik az említett nyugat.hu-n. Vagy pl. nehezen viselte, hogy a Falco mellet van egy másik kosárcsapat is Vas Megyében, a Körmend, amelyik - talán még Szombathelyen is - sokkal népszerűbb, mint az általa dédelgetett Falco. Volt olyan nyilatkozata, hogy a szombathelyi önkormányzat felbontja azokkal a cégekkel a szerződését, akik a körmendi kosárcsapatot támogatják. Ebből akkor volt is egy kis balhé, mert azért az nem úgy van, hogy megnyeri a közbeszerzést valaki aztán meg kirúgjuk csak azért, mert más csapatot támogat. Ami érdekes, hogy már 2000 körül is volt egy hasonló ügye, szintén diákmunka, de akkor kisebb pénzről volt szó (csak milliók, most milliárdok), kapott is érte valami büntit (talán felfüggesztett + pénzbüntetés) és ezek után lehetett alpolgármester 8 évig. Most hasonló az ügy, csak nagyobb a tétel. Én sosem bírtam a tagot és ennek nincs köze a politikához, mert az akkori polgármestert (Ipkovics) egy normális, rendes embernek tartottam és tartom most is.
########################
HAJRÁ HALI!

Vissza: “www.nb1.hu”