Reginald McFreez írta:zodd írta:aszurkolo írta:már előtte is direkt hagytak üres támadókat ha megnézitek, a 2 gólos vezetés után. ha ez nem bunda akkor semmi
Sajnos ez tényleg nagyon bűzlik. Szépen arconköpték a saját szurkolóikat..
Ezt a bundát technikailag vázoljátok már fel nekem. Ott a mérkőzés hevében döntöttek úgy a játékosok, hogy bár véletlen jól jött ki a lépés, és vezetnek, de akkor ők kapnak gyors három gólt, de előbb jeleztek a bukinak, aki gyorsan tolt egy vaskos összeget... vagy már a mérkőzés elején tökéletesen tisztában voltak vele, hogy két klasszissal jobbak a Beitarnál, ezért szépen elléptek tőlük, majd a megbeszélteknek megfelelően a végén lefeküdtek? Vagy eleve kishitűen arra fogadtak, hogy szopni a fognak, erre ez csak nem akart összejönni, ezért gyorsan lefeküdtek? Vagy hogy? Mi a konkrét szcenárió, ami megfordul a fejetekben amikor bundát kiáltotok? Tényleg érdekel!
(Én inkább a szokásos amatőr hozzáállás: az előzetes győzelmi mámor okozta koncentráció szétesésére gyanakszom, de ez csak az én véleményem)
tök sötétben tapogatózol
szerinted miért volt zárt kapus a meccs és hol voltak a kaftánosok a nézőtérről miközben ment a meccs?
igen, ameddig mi a bundát vizsgálgattuk ők beosontak a hátunk megett, S. György és ifjabb S. vezetésével és elvitték a vizeinket
nézd csak meg, nyisd ki a csapot a konyhában, tuti valami sós szar folyik már a díjnyertes ivóvíz helyett tele mindenféle buzeráns réztekerccsel