Ennek a BL-győztesnek a visszavonulását mindenki sajnálja

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.06.24. 23:27

Madrid - Abbahagyja a játékot a Real Madrid nagy bajnoka.

Bejelentette a visszavonulását minden egyik legeredményesebb spanyol játékosa, Alvaro Arbeloa. A 34 éves játékos a legutóbbi szezont az angol West Ham Unitedben töltötte, és 34 évesen döntött úgy, hogy végleg abbahagyja.

„Fizikailag még bírnám a megterhelést, de elég volt. A Real Madrid mindig is az otthonom marad, és ha visszatérek majd egyszer, csak azért megyek, hogy segítsek, soha nem fogok kérni.” – nyilatkozta.

Arbeloa 2001-ben került a Real Madridhoz, amelyben 2004-ben mutatkozott be a felnőtt csapatban. Két év után a Deportivo La Corunának adták kölcsön, innen szerződtette a Liverpool. Két angliai szezon után hazatért a Realhoz, amelyben a tavaly nyárig játszott.

Pályafutása során két Bajnokok Ligája győzelmet, egy spanyol bajnoki címet, egy-egy kupa- és szuperkupagyőzelmet, valamint egy klubvilágbajnoki címet szerzett a madridi klubbal.

Tűzzel játszik a Barcelona, ismét kizárhatják az átigazolásokból - NB1.hu

Ha hárman mondják, lehet, hogy egyiküknek igaza is van

A spanyol válogatottban 56 meccsen játszott, kétszer Eb-győztes és világbajnok lett a nemzeti tizeneggyel.

BlancoAgilon38

Re: Ennek a BL-győztesnek a visszavonulását mindenki sajnálja

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.06.25. 07:53

Bírtam. 98 meccs és két szerzett gól bekként, nem rossz.

Maradonapoli
Aranylabdás

Re: Ennek a BL-győztesnek a visszavonulását mindenki sajnálja

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.06.25. 11:30

Mély nyomot nem hagyott az emlékezetemben, meg is lepődtem, amikor utánanéztem, hogy több mint 150 meccset tolt a királyiaknál, mondjuk annyira nem is követtem őket. :)
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Vissza: “www.nb1.hu”