Cristiano Ronaldo megint a magyarokkal bajlódik - videó!

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.06.24. 20:30

Oroszország - Portugália és Mexikó elődöntősök.

Új-Zéland–Portugália 0–4 (0–2) 

A portugálok számára a csoportelsőség volt a tét az Új-Zéland elleni mérkőzésen. Ellenfeleik elvesztették első két meccsüket, így esélyük sem volt a továbbjutásra, mint valjuk be, a portugálok ellen sem.

Bő félórát már így is megúszták kapott gól nélkül, ekkor azonban Cristiano Ronaldo büntetőből bevette Marinovic kapuját, ezzel beérve Kocsis Sándor az európai, válogatottbeli góllövők listáján. Már csak Puskás Ferenc előzi meg...

A folytatásban az utód, Bernardo Silva is betalált, majd André Silva és nani is eredményes volt, így Portugália hét ponttal a csoport élén zárt.

KONFÖDERÁCIÓS KUPA, OROSZORSZÁG

Csoportkör, 3. forduló

A-csoport

Új-Zéland–Portugália 0–4 (0–2) 

zentpétervár, Kresztovszkij stadion V: Mark Geiger (amerikai)

Új-Zéland: Marinovic – Ingham, Boxall, Durante, Smith, Doyle – McGlinchey (Tuiloma, 36.), Rojas, Thomas – Lewis, Wood. Szövetségi kapitány: Anthony Hudson

A kispadon: Moss, T. Williams (kapusok) – Brotherton, Wynne, Tzimopoulos, Tuiloma, Barbarouses, Smeltz, Patterson, Colvey, Rufer, Roux.

Portugália: Rui Patrício – Semedo, Pepe, B. Alves, Eliseu – Danilo Pereira, Moutinho, Bernardo Silva, Quaresma – André Silva, C. Ronaldo.Szövetségi kapitány: Fernando Santos

A kispadon: José Sá, Beto (kapusok), Neto, Raphaël Guerreiro, José Fonte, William Carvalho, André Gomes, Pizzi, Nani, Gelson Martins, Cédric, Adrien Silva.

Gólszerző: C. Ronaldo (33. perc – 11-esből), Bernando Silva (38.), André Silva (80.), Nani (91.)

<div style="width: 100%; height: 0px; position: relative; padding-bottom: 56.250%;"><iframe src="https://streamable.com/s/opo5m/oglscs" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width: 100%; height: 100%; position: absolute;"></iframe></div> 

Mexikó - Oroszország 2-1 (1-0)

A rendező Oroszország egy győzelem esetén az elődöntőbe juthatott volna, ezért bátran kezdte a meccset, és Szamedov góljával a vezetést is megszerezték. Araujo révén azonban öt perc után egyenlítettek a mexikóiak, majd Lozano vezetéshez juttatta őket. Ugyan még negyven perc volt hátra, így bőven volt idejük fordítani az oroszoknak, Zsirkovot azonban a 68. percben kiállították, így esélyük sem volt nyerni. Búcsúztak, Mexikó pedig elődöntős.

KONFÖDERÁCIÓS KUPA, OROSZORSZÁG

Csoportkör, 3. forduló

A-csoport

MEXIKÓ–OROSZORSZÁG 2–1 (1–1)

Kazany, Kazany-aréna. V: al-Mirdaszi (szaúdi)

Mexikó: Ochoa – D. Reyes (L. Reyes, 39.), Araujo, Moreno, Layún – J. dos Santos, H. Herrera, Guardado (Alanis, 70.) – Vela (Aquino, a szünetben), J. Hernández, Lozano. Szövetségi kapitány: Juan Carlos Osorio

Oroszország: Akinfejev – Vaszin, Dzsikija, Kudrjasov – Szamedov, Jerohin (Szmolnyikov, 70.), Glusakov, Zsirkov – Golovin, Buharov (Poloz, 64.) – Szmolov (Kanunnyikov, 78.). Szövetségi kapitány: Sztanyiszlav Csercseszov

Gólszerző: Araujo 30., Lozano 52., ill. Szamedov 25.

Kiállítva: Zsirkov (68.)

<div style="width: 100%; height: 0px; position: relative; padding-bottom: 56.250%;"><iframe src="https://streamable.com/s/f9rsr/ecnoba" frameborder="0" width="100%" height="100%" allowfullscreen style="width: 100%; height: 100%; position: absolute;"></iframe></div>

Adamek
Flegma

Re: Cristiano Ronaldo megint a magyarokkal bajlódik - videó!

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.06.24. 20:59

kis rüszügyík oroszok azt hitték egy súlycsoportban vannak Mehikóval, gyengébb házigazdák lesznek ezek mint az USA vagy a Dél-Afrikai Köztársaság volt
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.06.24. 21:09

A fogadott concacaf nemzetem tiszteletére már kora este spontán chilibab evésbe fogtam megspékelve némi csirkemellel, most már boldogan rogyotatom a sejhajom! Már nem állíthat meg senki és semmi, sem engem, sem Mehhikót!
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.06.25. 07:54

Maradonapoli írta:A fogadott concacaf nemzetem tiszteletére már kora este spontán chilibab evésbe fogtam megspékelve némi csirkemellel, most már boldogan rogyotatom a sejhajom! Már nem állíthat meg senki és semmi, sem engem, sem Mehhikót!

:D :D :D

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.06.25. 08:47

ezekről a kontinentális alszövetségekről jut eszembe, rájöttem mivel lehetne megfogni az UEFA-t, hogy ezt a kétpólusú szart felülvizsgálja és megszüntesse a pénzügyileg mélyített szakadékot
nem a nemzetközi kupákat kell bojkottálni, hanem a szövetségeket áthordozni (a lehetőségét belebegtetni) más kontinentális szervezethez, mondjuk az ázsiaiba, óceániba és a concacaf-be
ennek szerintem lehetne eredménye, mert az az alig több mint 10 bajnokság amelyik lefölözi a BL-t eléggé kevés lenne a folytatáshoz válogatott szinten
a vándorlás elvileg szabad, most is láthatjuk, szerintem lenne rémület ha 30 tagország átkérné magát ide vagy oda, kapásból bukna 4-5 helyet a VB-ről az UEFA, ha meg hagyná az egészet akkor sem biztos, hogy rosszul járnánk például mi ha átjutnánk Ázsiába, legfeljebb megugranának az útiköltségek kicsit, de ez még akkor sem lenne hülyeség ha nem tömegesen vándorolnánk hanem pár sorstárssal vagy egyedül
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.06.25. 09:08

Adamek írta:ezekről a kontinentális alszövetségekről jut eszembe, rájöttem mivel lehetne megfogni az UEFA-t, hogy ezt a kétpólusú szart felülvizsgálja és megszüntesse a pénzügyileg mélyített szakadékot
nem a nemzetközi kupákat kell bojkottálni, hanem a szövetségeket áthordozni (a lehetőségét belebegtetni) más kontinentális szervezethez, mondjuk az ázsiaiba, óceániba és a concacaf-be
ennek szerintem lehetne eredménye, mert az az alig több mint 10 bajnokság amelyik lefölözi a BL-t eléggé kevés lenne a folytatáshoz válogatott szinten
a vándorlás elvileg szabad, most is láthatjuk, szerintem lenne rémület ha 30 tagország átkérné magát ide vagy oda, kapásból bukna 4-5 helyet a VB-ről az UEFA, ha meg hagyná az egészet akkor sem biztos, hogy rosszul járnánk például mi ha átjutnánk Ázsiába, legfeljebb megugranának az útiköltségek kicsit, de ez még akkor sem lenne hülyeség ha nem tömegesen vándorolnánk hanem pár sorstárssal vagy egyedül

a zengedélyük kell hozzá, ott bukna a dolog
Egyetlen esetben van komolyabb esély, ha birtokolsz pár négyzetméter területet azon a kontinensen ahová átakarsz menni - és persze lehetőleg nem külbirtokailag, pl. Kazahsztán így jött át az uefába, mert pár száz négyzetkilométernyi területük az Ural alatt vagy a Kaszpi-mélyföldnél vagy hol a faszomba átlóg a földrajzi értelembe vett Eu-ba. Törökország is elvileg ezért van itt, de lehetne elmélkedni Ciprusról és a Kakukázusi országokról is.
Egyedül a választott nép mehet oda, ahová akar, mert ha nem, az antiszemitizmus - jártak már ők a csendes óceáni zónában is.
Az ausztráloknak meg az volt az ütőkártya a kezükben, hogy hiába nyerték a saját kontinensük sétagaloppozva, mindig megszopták egy-egy orosz rulettes interkontinentális selejtezőben, ők igazából egy fix helyet akartak a kontinensüknek, de a maffifa nem ment bele, így kompromisszumos megoldásként engedték át őket Ázsiába, ahol lehet esélyük mondjuk egy dél-amerikai interkontinentális halálmeccs nélkül is kijutniuk és persze gondolom némi csúszópénz is kellett hozzá, mert Nauru számára nem biztos, hogy engedélyeztek volna ilyet.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.06.25. 09:26

Maradonapoli írta:
Adamek írta:ezekről a kontinentális alszövetségekről jut eszembe, rájöttem mivel lehetne megfogni az UEFA-t, hogy ezt a kétpólusú szart felülvizsgálja és megszüntesse a pénzügyileg mélyített szakadékot

Egyetlen esetben van komolyabb esély, ha birtokolsz pár négyzetméter területet azon a kontinensen ahová átakarsz menni - és persze lehetőleg nem külbirtokailag, pl. Kazahsztán így jött át az uefába, mert pár száz négyzetkilométernyi területük az Ural alatt vagy a Kaszpi-mélyföldnél vagy hol a faszomba átlóg a földrajzi értelembe vett Eu-ba. Törökország is elvileg ezért van itt, de lehetne elmélkedni Ciprusról és a Kakukázusi országokról is.
Egyedül a választott nép mehet oda, ahová akar, mert ha nem, az antiszemitizmus - jártak már ők a csendes óceáni zónában is.
Az ausztráloknak meg az volt az ütőkártya a kezükben, hogy hiába nyerték a saját kontinensük sétagaloppozva, mindig megszopták egy-egy orosz rulettes interkontinentális selejtezőben, ők igazából egy fix helyet akartak a kontinensüknek, de a maffifa nem ment bele, így kompromisszumos megoldásként engedték át őket Ázsiába, ahol lehet esélyük mondjuk egy dél-amerikai interkontinentális halálmeccs nélkül is kijutniuk és persze gondolom némi csúszópénz is kellett hozzá, mert Nauru számára nem biztos, hogy engedélyeztek volna ilyet.

és ha igazolnánk korabeli papírokkal, hogy a honalapító vezéreink mind ázsiai útlevéllel indultak útra?

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.06.25. 09:49

Adamek írta:
Maradonapoli írta:

és ha igazolnánk korabeli papírokkal, hogy a honalapító vezéreink mind ázsiai útlevéllel indultak útra?

ki kell ásni a Csendes-óceántól az Uralig bezárólag pár hun nyíllal átlőtt ellenséges koponyát, ez volt a korabeli útlevél :)

Vissza: “www.nb1.hu”