A Fradi támadóját is viszi a Puskás Akadémia
- kristof98.haladas
- BL-menõ
Re: A Fradi támadóját is viszi a Puskás Akadémia
Jól összegyűjtenek ezek mindenkit,sajnos meglepne,ha nem a dobogón végezne ez a szörnyszülött (klubnak,csapatnak nem nevezhető).
HAJRÁ HALI!
Ezt nem gondoltam volna. A Hali többször is megpróbálta visszahozni Szombathelyre, legutóbb éppen télen. Akkor kellett a Fradinak. Persze van az a pénz.......
########################
HAJRÁ HALI!
HAJRÁ HALI!
Akadémia, aha :)
Lassan vettek egy komplett kezdőt.
A legutóbbi kiesésből nem azt tanulták, hogy tényleg akadémiaként kéne működni, hanem annyit szűrtek le, hogy több pénz, és jobb játékosokat kell venni.
27 év az átlagéletkor!
Lassan vettek egy komplett kezdőt.
A legutóbbi kiesésből nem azt tanulták, hogy tényleg akadémiaként kéne működni, hanem annyit szűrtek le, hogy több pénz, és jobb játékosokat kell venni.
27 év az átlagéletkor!
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"
Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében
"Intensity is our Identity"
Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében
Ferencváros // Man Utd írta:Vegyes a dolog, kicsit sajnálom, mert az látszik, hogy nem ügyetlen, de egyszerűen nem tudott itt gyökeret verni, már ez a szint is magasnak bizonyult neki. Így hirtelen 1-1 nagyobb gólja rémlik a Debrecen ellen, ezen kívül majdhogynem semmi, ez meg kevés 2+ évre visszaosztva. Bőven lett volna lehetősége beverekedni magát legalább a tavalyi, gyengébb Fradiba, de ez sem jött össze.
Talán olyan alkat, mint Kleinheisler, van benne anyag, de ilyen/olyan/mentális/egyéb okok miatt nem képes előrébb lépni, megragad egy szinten. Ez meg, mint láthattuk, összességében ide is kevés.
Szerintem Radó inkább kontrajátékos, akinek terület kell, akkor veszélyes, amikor lendületben van. A legtöbb esetben betömörült védelemmel találkozik. Sajnálom én is, de csak pár jó meccse volt.
Jegyzõkönyvben: "... azt mondta a 3-as számú játékos, hogy "Köpd ki a sípot és szo..jál le!!". Miután ez megtörtént, kiállítottam a játékost..."
Savaria1919 írta:Na így kellene tökéletesen elbaszni egy jól induló pályafutást.
mi itt hiába köpködünk a felcsútiakra attól még jelenleg az egyik, ha nem a legtehetősebb csapat, Pintérrel kiesési gondjaik nem lesznek, de akár még a dobogóra is odaérhetnek, ha Radó kezdő lesz a karrierje szempontjából jobban jár mint a Fradi kispadján elpocsékolni éveket és 1-2 év múlva nemzetközi meccsei is lehetnek ahol akár eladhatja magát külföldre...
Noo99 írta:Ferencváros // Man Utd írta:Vegyes a dolog, kicsit sajnálom, mert az látszik, hogy nem ügyetlen, de egyszerűen nem tudott itt gyökeret verni, már ez a szint is magasnak bizonyult neki. Így hirtelen 1-1 nagyobb gólja rémlik a Debrecen ellen, ezen kívül majdhogynem semmi, ez meg kevés 2+ évre visszaosztva. Bőven lett volna lehetősége beverekedni magát legalább a tavalyi, gyengébb Fradiba, de ez sem jött össze.
Talán olyan alkat, mint Kleinheisler, van benne anyag, de ilyen/olyan/mentális/egyéb okok miatt nem képes előrébb lépni, megragad egy szinten. Ez meg, mint láthattuk, összességében ide is kevés.
Szerintem Radó inkább kontrajátékos, akinek terület kell, akkor veszélyes, amikor lendületben van. A legtöbb esetben betömörült védelemmel találkozik. Sajnálom én is, de csak pár jó meccse volt.
A Haliban pont azért volt jó, mert ott általában a gyors kontrákra volt szükség, hogy eredményes legyen a csapat. A Fradi ellen meg a legtöbb ellenfél beáll védekezni. Kíváncsi lettem volna, hogy Williams-szel milyen párost alkotnak.
########################
HAJRÁ HALI!
HAJRÁ HALI!
- MindigÚjpest
- fanatikus
Miért,még nem az?alehndr írta:Undorito az egesz.
Várom mar mikor lesz Felcsút a főváros.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!
- ryanmckane
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
MindigÚjpest írta:Miért,még nem az?alehndr írta:Undorito az egesz.
hivatalosan még nem, amúgy jogos felvetés
- MindigÚjpest
- fanatikus
Nem is kell hivatalosan,jó ez így Viktornak.ryanmckane írta:MindigÚjpest írta:Miért,még nem az?alehndr írta:Undorito az egesz.
hivatalosan még nem, amúgy jogos felvetés
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!
- Adamek
- Flegma
raab írta:Savaria1919 írta:Na így kellene tökéletesen elbaszni egy jól induló pályafutást.
mi itt hiába köpködünk a felcsútiakra attól még jelenleg az egyik, ha nem a legtehetősebb csapat, Pintérrel kiesési gondjaik nem lesznek, de akár még a dobogóra is odaérhetnek, ha Radó kezdő lesz a karrierje szempontjából jobban jár mint a Fradi kispadján elpocsékolni éveket és 1-2 év múlva nemzetközi meccsei is lehetnek ahol akár eladhatja magát külföldre...
nálunk a padra alig fért, pedig itt csak Hajnalok a riválisok, a Csútnak meg lassan a második csapata is dobogóra esélyes
ezeknél nem kiesés kérdés lesz hanem veretlen vagy csak sima bajnoki cím a tét
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
-
BlancoAgilon38
Istenem...
Készülnek a jövő évi BL csoportkörre.
- Adamek
- Flegma
Szécsi Márk is beállt tanulni az Akksira
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
BlancoAgilon38 írta:Istenem...
Én emiatt nem aggódok, 2 éve is elég jó kerettel zúgtak ki a picsába.
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D
"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."
"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."
-
BlancoAgilon38
dingo írta:BlancoAgilon38 írta:Istenem...
Én emiatt nem aggódok, 2 éve is elég jó kerettel zúgtak ki a picsába.
Én sem aggódom dingo.
Kimondott cél a bajnoki.
- banok
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
BlancoAgilon38 írta:Istenem...
Ha bejutnának a döntőbe akkor szerintem kiverném a fütyim.
-
BlancoAgilon38
banok írta:BlancoAgilon38 írta:Istenem...
:D :D
Abban lehet bízni, hogy a sok "sztár" között feszültség alakul ki, fizetés, kezdőcsapat-kispad, stb. vonatkozásában, és ezt Pinyő mester talán nem tudja majd kezelni. Bár akkor leigazolják Vicente del Bosquét.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék
Piros-fehér-kék
Remélem egy-két edzés után érzi majd a szakmai elorelépést
banok írta:BlancoAgilon38 írta:Istenem...
Örömmel vagy frusztráltan?