Otigba cserét kért az edzőmeccsen, de...

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.06.22. 08:53

Budapest - Úgy érzi, remek csapatba került a hazatérő védő.

A Beitar Jeruzsálem elleni felkészülési mérkőzés vége előtt néhány perccel elhagyta a pályát a Fradi nemrég igazolt védője, a Törökországból hazatérő Kenneth Otigba. A nigériai-magyar kettős állampolgárságú labdarúgó a fradi.hu-n mindenkit megnyugtatott, nincs nagy gond, csak elővigyázatosságból jött le a pályáról.

„ A hetvenötödik percben elővigyázatosságból lejöttem a pályáról, de nem sérültem meg, mindenkit megnyugtatok. Kemény terhelést kapunk, sok az extra munka, ebben az időszakban fontos, hogy ne kockáztassunk. Jól éreztem magam a pályán, látom, hogy jó játékosok alkotják a keretet, és azt is, hogy sok fiatal tehetségünk van. Úgy érzem, hogy egy jó csapatot fogunk alkotni az előttünk álló idényben.” – nyilatkozta a frissen igazolt védő.

<blockquote class="embedly-card"><h4><a href="http://nb1.hu/otp-bank-liga/igy-velekedik-doll-a-fradi-uj-igazolasairol">Így vélekedik Doll a Fradi új igazolásairól - NB1.hu</a></h4><p>A német szerint erősödtek az új igazolásokkal</p></blockquote>

<script async src="//cdn.embedly.com/widgets/platform.js" charset="UTF-8"></script>

„ Nem az eredmény a legfontosabb, de azt jó volt látni, hogy a második félidőben feljavult a játékunk, és hogy végig figyeltünk, az utolsó pillanatokban nyertük meg a mérkőzést. Így akarunk, együtt, csapatként tovább haladni ezen az úton.”

Vissza: “www.nb1.hu”