Kleinheisler ezt várja új csapatától

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.06.20. 16:54

Kazahsztán - A magyar válogatott játékosa nem sokáig gondolkodott.

Az FK Asztana kölcsönvette a Werder Brementől Kleinheisler Lászlót. A 23 éves labdarúgó elárulta, nem sokat gondolkodott a döntésen.

Élő közvetítés az átigazolási piac minden fejleményéről - NB1.hu

Átigazolási hírek

"Nem haboztam túl sokáig, mert tisztában vagyok azzal, hogy az Asztana nagy klub, amely az európai kupasorozatok csoportköreiben szokott szerepelni” - jelentette ki a magyar válogatott játékos.

Kleinheisler elárulta, új csapatával bajnokságot szeretne nyerni, emellett a BL-ben a csoportkörig menetelne. Hozzátette, a lehető legjobb teljesítményével szeretne hozzájárulni ezekhez az eredményekhez.

Gunners
Aranylabdás

Re: Kleinheisler ezt várja új csapatától

HozzászólásSzerző: Gunners » 2017.06.20. 20:44

Hát a ligában lehet tud majd villogni ott.
Go Gunners Hajrá Videoton

Bejg Lee
Sztár

HozzászólásSzerző: Bejg Lee » 2017.06.21. 08:28

Ebből "Asztana vissza, Bébi!" lesz !!!
"When the Priest killed a Maiden in the Metal Church - Armored Saints and Warlocks watched the Slaughter
Rage of the Slayer forced the Pretty Maids - To Kiss the Queen in Crimson Glory" - SABATON

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2017.06.21. 08:30

nem sokáig gondolkodott. :D
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

HattoriHanzo
chef
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: HattoriHanzo » 2017.06.21. 11:24

Gute entscheidung!
Csak a paranoiások élik túl...
ORBÁN EGY GECI!

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.06.21. 11:25

Az tanya. Pont jó lesz.

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.06.21. 12:28

Beszereztek a KleinHeislert Németországból, megérkezik, a hazai klub mélységes tisztelet jeléül elkezd vele németül komenikálni, amire a mi Lacink nemes egyszerűséggel csak annyit fog mondani, hogy böff.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.06.21. 12:34

Reginald McFreez írta:Beszereztek a KleinHeislert Németországból, megérkezik, a hazai klub mélységes tisztelet jeléül elkezd vele németül komenikálni, amire a mi Lacink nemes egyszerűséggel csak annyit fog mondani, hogy böff.

Kik? Az ottmaradt német hadifoglyok? Boraték sem hiszem, hogy nagyon jeleskednek idegennyelvekben, oroszul gondolom mindenki meg egy kis basic angol oszt cső. Simán befogadják majd Lacit és max viccelődnek majd egymással, hogy kézzel-lábbal mutogatnak egymásnak, mint egy KGST-piacon.
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.06.21. 12:42

Maradonapoli írta:
Reginald McFreez írta:Beszereztek a KleinHeislert Németországból, megérkezik, a hazai klub mélységes tisztelet jeléül elkezd vele németül komenikálni, amire a mi Lacink nemes egyszerűséggel csak annyit fog mondani, hogy böff.

Kik? Az ottmaradt német hadifoglyok? Boraték sem hiszem, hogy nagyon jeleskednek idegennyelvekben, oroszul gondolom mindenki meg egy kis basic angol oszt cső. Simán befogadják majd Lacit és max viccelődnek majd egymással, hogy kézzel-lábbal mutogatnak egymásnak, mint egy KGST-piacon.
Ha besülnek nemzetköziben, baromi hosszú lesz az év Kazahsztánban. A legkisebb gondja a nyelvvel lesz.

Gunners
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Gunners » 2017.06.21. 12:44

Aki felesleges Németországban azt száműzik a keleti frontra. Nem sok változott ott 45 óta. :)
Go Gunners Hajrá Videoton

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.06.21. 13:44

nyúl írta:
Maradonapoli írta:

Ha besülnek nemzetköziben, baromi hosszú lesz az év Kazahsztánban. A legkisebb gondja a nyelvvel lesz.

Nem tudom, ki hogy van vele, de én - kitömve pénzzel - bárhol képes vagyok hosszútávon jól érezni magam.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Vissza: “www.nb1.hu”