Hát hogyne,ő bárkit kiszorít.inreallife írta:en nem banom. amugy nem volt olyan rossz jatekos, biztos elfer a lilaknal, de szerintem arcban is nagy volt, azert kerult nalunk lapatra. igy evek mulva, mar gondolom azert csak benott a feje lagya. nem baj ha erosodik a magyar bajnoksag, valami lehutot azert csak kiszorit majd.
Thomas Doll által eltanácsolt közzéppályás az Újpest új igazolása
- MindigÚjpest
- fanatikus
Re: Thomas Doll által eltanácsolt közzéppályás az Újpest új igazolása
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!
-
John McClane
- Aranylabdás
MindigÚjpest írta:Hát hogyne,ő bárkit kiszorít.inreallife írta:en nem banom. amugy nem volt olyan rossz jatekos, biztos elfer a lilaknal, de szerintem arcban is nagy volt, azert kerult nalunk lapatra. igy evek mulva, mar gondolom azert csak benott a feje lagya. nem baj ha erosodik a magyar bajnoksag, valami lehutot azert csak kiszorit majd.
Ha nem is bárkit,de mindenkit biztosan.
Cech-Ivanovic,Terry,Dragoner,Szkukalek-Lampard,Wedgbury-Kriston,Gera,Hazard-Drogba
Edzo:Jose Mourinho
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding
Edzo:Kondas Elemer
Edzo:Jose Mourinho
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding
Edzo:Kondas Elemer
- MindigÚjpest
- fanatikus
Hagyjad már,olyan,mint a harmatos libafos meg itt van ez az nb2-es szerb kapus is. Mi a faszt akarunk ezekkel? Gondolom ingyé voltak.John McClane írta:MindigÚjpest írta:Hát hogyne,ő bárkit kiszorít.inreallife írta:en nem banom. amugy nem volt olyan rossz jatekos, biztos elfer a lilaknal, de szerintem arcban is nagy volt, azert kerult nalunk lapatra. igy evek mulva, mar gondolom azert csak benott a feje lagya. nem baj ha erosodik a magyar bajnoksag, valami lehutot azert csak kiszorit majd.
Ha nem is bárkit,de mindenkit biztosan.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!