raab írta:Libritor írta:raab írta:
jó hát ennek így semmi értelme...
normális helyen azonnal kirúgták volna, de itt az volt az alap téma, hogy kristof98 szerint jobb ez így mintha magyart neveztek volna ki, erre válaszoltam hogy ha már mindenképpen valami pozitívumot akarunk keresni a maradására akkor a nemzetisége nálam nulla, le se sz@rom honnan jön egy edző mert vagy jól végzi a dolgát vagy nem, nálam az a minimális pozitív amit fel tudok hozni ebben a helyzetben az az hogy legalább nem kell lelépési pénzt fizetni és ha így folytatja a "mester" akkor ebben az életében ő már nem fog edzői állást találni (na jó talán felcsúton majd szorítanak neki helyet) szóval csak összekapja magát és a csapatot
Nem nagyon van olyan magyar edző, Dárdait kivéve, akitől különösebben sok jóra lehetne számítani. Ennél még Storck maradása is jobb. Akkor lett volna értelme, ha jobbat tudnak hozni helyette.
szerintem bármelyik magyar is képes lett volna hozni 4 meccs 0-9-et, sőt ha azt vesszük ilyen még sosem volt hogy 4 vereség rúgott gól nélkül, de azt sem hiszem hogy jobban elvert volna minket andorra...
Igen, és bármelyik magyar edző így elverte volna oda-vissza a norvégokat, aztán az EB teljesítményt is hozta volna... Most elbaszódott valami, de egy magyar edzővel semmivel se jutottunk volna előrébb, ez az ami szerintem fix, ha meg marad, akkor remélhetőleg visszatalál a pótselejtezős, EB-s énjéhez Storck, gyorsan.