Már a madridi lapok is Ronaldo távozásáról cikkeznek

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.06.16. 10:47

Madrid - A Marca szerint Florentino Perez megpróbálja megnyugtatni a portugált.

Azt követően, hogy az A BOLA címlapján közölte a hírt, miszerint Cristiano Ronaldo tudatta Florentino Perez klubelnökkel, hogy a nyár folyamán mindenképpen elhagyja a Real Madridot a legnagyobb madridi lapok, a Marca és az AS is címlapon foglalkoznak az üggyel - számol be a sport365.hu.

Szenzáció: Ronaldo távozni akar a Realból - NB1.hu

Az „A BOLA" szerint a portugál labdarúgót megalázták a Real Madridnál.

A madridiak házilapjának számító Marca szerint Florentino Perez klubelnök igyekszik meggyőzni arról, hogy egyelőre maradjon higgadt, és hideg fejjel hozzon majd döntést. A szerző megemlíti azt is, hogy nem kizárt a labdarúgó távozása, hiszen a Real Madridnál senki nem akarnak erőszakkal megtartani. Ők is kiemelik, hogy a lehetséges kérők közül a Manchester United és a PSG lehet esélyes a portugál megszerzésére.

Az AS szintén tényként közli a hírt, hogy Ronaldo távozni akar. Mint arról korábban beszámoltunk, a spanyol hatóságok adócsalás miatt nyomoznak a klasszis ellen, akit akár több évnyi börtönbüntetésre is ítélhetnek.

Reginald McFreez
Aranylabdás

Re: Már a madridi lapok is Ronaldo távozásáról cikkeznek

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.06.16. 11:07

Ha ez összejön, akkor mégsem Iniestra klubváltása lesz a nyári szezon szenzációja.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Vissza: “www.nb1.hu”