Hihetetlen: megbundázták a válogatott andorrai meccsét?

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.06.15. 10:11

Magyarország - Merész feltételezés látott napvilágot.

Egy sportfogadással foglalkozó szakportál szerint az illetékes hatóságoknak vizsgálniuk kellene, hogy nem áll-e vesztegetés a magyar válogatott meglepő andorrai veresége mögött - írja az inforadio.hu. 

A gyanút a fortunaweb.hu szerint már a csapatkapitány, Dzsudzsák Balázs mérkőzés utáni nyilatkozata is megalapozza, mert azt mondta, "itt most valami nagyon nincs rendjén, se a csapatban, se a hozzáállásban. Ha normálisan állunk ehhez a mérkőzéshez, és mindenki a tudását hozza ki, akkor nem hiszem, hogy egy nullra kikapunk."

Élő közvetítés az átigazolási piac minden fejleményéről - NB1.hu

Magyarország - A Balmaznál szerdán bejelenthetik Feczkó utódját. A másodosztályban kapott munkát Lipcsei. Fontos bejelentést tett a Puskás. Immáron 30. alkalommal indítjuk útnak azt a hírfolyamunkat, amiben az átigazolási híreket gyűjtjük egy csokorba. Könnyen kiszámítható tehát, hogy 15 évvel ezelőtt csináltuk először, és mivel már több érdeklődés is történt, hogy mikor jön az új gyűjtés, ezért terveinkkel ellentétben, nem jövő hétfőn, hanem már ma indítjuk.

Miután Andorra csapata a világranglista 186. helyezettje, és 4622 napja nem nyert tétmeccsen, utoljára 2004. október 13-án Macedónia ellen, aztán 34 nyeretlen mérkőzés következett,  ezért a nemzetközi online fogadóirodáknál Andorra győzelme kivételes váratlan esemény lehetett csak, nem pedig ténylegesen lehetséges eredmény. Az átlagos nemzetközi odds a hazai győzelemre 26,1 volt, míg a magyar sikerre 1,11. A magyar fogadóknak a Tippmix 22-szeres pénzt ígért Andorra győzelme esetén. Összesen közel 94 ezer fogadás érkezett a mérkőzésre, az össztét 34,6 millió forint volt. Andorra győzelmére a fogadások 17%-a, illetve az össztét 14%-a érkezett, azaz a játékosok összesen több, mint 4,8 milliót tettek fel Andorrára.

Ez az arány a portál szerint nincs rendjén, hiszen a 22-szeres szorzóval számolva összesen 106,6 millió forint kifizetését vállalta úgy a cég, hogy mindeközben a teljes bruttó bevétel csak 34,6 millió forint. Ilyen csak akkor fordulhat elő, ha az iroda rosszul határozta meg a szorzókat, vagy akkor, ha a fogadók olyan információk birtokában vannak, amelyről nincs tudomása a fogadóirodának. Itt az oddszok módosítása azonban nem történt meg, az állami cégnél pedig senki sem döntött úgy a beérkezett fogadásokat látva, hogy intézkedni kellene, azaz vagy módosítani a szorzókat, vagy törölni a fogadást.

A kalkuláció szerint az állami céget nagyjábó 79 millió forintnyi kár érte ezen az egy fogadáson. A lap számításai szerint akár ötvenmillió forintot is lehetett keresni, ha bunda volt a mérkőzés, és akkor a külföldi fogadási oldalak forgalmát még nem is vették számításba, pedig az jóval nagyobb és kevésbé ellenőrzött piac. Ezért vizsgálatot javasolnak a mérkőzés fura kimenetele miatt, hogy teljesen kizárható legyen a manipuláció.

Reginald McFreez
Aranylabdás

Re: Hihetetlen: megbundázták a válogatott andorrai meccsét?

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.06.15. 10:17

Kiszaladt a zsebükből egy kis lóvé, oszt már egyből gyanúsítgatnak.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

famate
Sztár

HozzászólásSzerző: famate » 2017.06.15. 10:24

Reginald McFreez írta:Kiszaladt a zsebükből egy kis lóvé, oszt már egyből gyanúsítgatnak.

Mert érted, nem a magyar foci szar, nem a beleöntött pénz megy egy feneketlen kútba, hanem valami belső ellenség puccsolta meg a nemzeti futballfejlesztést! Ezt a belső ellenséget kell eltakarítani, de nem megy ez egyik napról a másikra (lásd elmútnyócév).
http://benfica.blog.nepsport.hu/
Fehér Miklós 1979-Para Sempre. Sosem feledünk!
Casillas-Nesta, Maldini, R. Carlos- Zidane, Rui Costa- Figo, Rivaldo, Beckham- Ronaldo, Nuno Gomes

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.06.15. 10:26

famate írta:
Reginald McFreez írta:Kiszaladt a zsebükből egy kis lóvé, oszt már egyből gyanúsítgatnak.

Mert érted, nem a magyar foci szar, nem a beleöntött pénz megy egy feneketlen kútba, hanem valami belső ellenség puccsolta meg a nemzeti futballfejlesztést! Ezt a belső ellenséget kell eltakarítani, de nem megy ez egyik napról a másikra (lásd elmútnyócév).

Az anyja valagát ennek a brüsszeli Sorosnak!
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.06.15. 10:26

famate írta:

Azt nem néztem, hogy ez állami cég. Így akkor már magam is átváltok konteósba, és azt mondom, hogy felülről elcsalatták, most meg - a huncut csalóhoz méltóan - hőbörögnek. :)
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

HattoriHanzo
chef
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: HattoriHanzo » 2017.06.15. 10:29

Nagy baromság az egész cikk. Az, hogy leesett egy 22-es odds, attól még nincs bundagyanú.
Ha valaki(k) nagyobb pénzzel, szólófogadásként tették az andorrai győzelmet, az már gyanús lenne. A cikk nem tér ki arra sem, hogy a meccsre tett tétek hány százaléka érkezett szóló fogadásként, és mennyi kombira.

Biztos vagyok benne, hogy anno a Barca továbbjutás a Lyon ellen nagyobb zsetont vett ki a bukik zsebéből, mint az andorrai győzelem.
Csak a paranoiások élik túl...
ORBÁN EGY GECI!

famate
Sztár

HozzászólásSzerző: famate » 2017.06.15. 10:36

HattoriHanzo írta:Nagy baromság az egész cikk. Az, hogy leesett egy 22-es odds, attól még nincs bundagyanú.
Ha valaki(k) nagyobb pénzzel, szólófogadásként tették az andorrai győzelmet, az már gyanús lenne. A cikk nem tér ki arra sem, hogy a meccsre tett tétek hány százaléka érkezett szóló fogadásként, és mennyi kombira.

Biztos vagyok benne, hogy anno a Barca továbbjutás a Lyon ellen nagyobb zsetont vett ki a bukik zsebéből, mint az andorrai győzelem.

Én is ezt írtam máshol, hogy így komolytalan, hogy nincs megírva, hogy hányan, mekkora téttel pakolták egyes kötésben a hazait. Amúgy hülyék lennének végeredményre fogadni, amikor lapokra, meg minden lófaszra is lehet, ráadásul egyszerűbb a félprofi andorraiakat megkenni, mint a túlfizetett magyar labdarúgókat.
http://benfica.blog.nepsport.hu/
Fehér Miklós 1979-Para Sempre. Sosem feledünk!
Casillas-Nesta, Maldini, R. Carlos- Zidane, Rui Costa- Figo, Rivaldo, Beckham- Ronaldo, Nuno Gomes

ZotyeszKB
Ifista
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ZotyeszKB » 2017.06.15. 10:36

Istenem ilyen hülye cikket megint...:D

Ha valaki benne van egy tippmix fórumban, akkor láthatja, hogy sokan csak brahiból rakják az ilyen nagy oddsokat néha 1000-10000 forintokkal is bármiféle tudatosság nélkül, az "egyszer majd csak bejön" elv alapján. Nem hiszem, hogy egyből bundát kellene kiáltani.

Amúgy meg válogatottunk formáját nézve ha a hazai győzelem nem is, de egy andorrai gól mindenképpen levegőben lógott, ami szintén 3-as odds volt, szerintem ez is vett ki pénzt jócskán a Zrt-től.
Hajrá Vegyész!!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.06.15. 10:39

bár így lenne, de sajnos ezek ennyire képesek
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2017.06.15. 11:04

Adamek írta:bár így lenne, de sajnos ezek ennyire képesek

detto.
ETO

_carlos_
Légiós

HozzászólásSzerző: _carlos_ » 2017.06.15. 14:50

A Tippmix talán ne sírjon az oddszok miatt, világ szégyene amit ajánlanak. Most az egyszer benézték, ez van.
Kispest távdrukker

Vissza: “www.nb1.hu”