adrenalin69 írta:Reginald McFreez írta:HattoriHanzo írta:Milyen sztorinak? Az idézőjeles rész azért van idézőjelben, mert ezek Otigba szavai. Az meg ténykérdés, hogy Gyulán éltek, ahol akkor is, és most is borzalmas a munkanélküliség. Ráadásul az apja nem beszélt magyarul, így eleve nem túl jó eséllyel indult, mint munkavállaló egy alföldi településen. A faszi továzott (miért nem próbálkoztak mondjuk Budapesten?), mert nem volt meló, ám a gyerek szerint megfosztották (feltenném a kérdést, hogy itt kire gondol, mint fosztogató) az apjától, akivel aztán legközelebb már csak akkor találkozott, amikor Hollandiában focizott.
Szóval ezért lenne inkább nigériai válogatott. Nekem inkább ez tűnik amerikai pr szagúnak. :)
Ami a sztorit illeti, van a kisnégus története ami mögé képzeltek egy (vélt vagy valós, sose tudjuk meg) pr tevékenységet. Ez utóbbi a ti sztoritok. Én megmaradok a kisnégus sztorijánál. Ahogy írtam, én jobban érzem magam tőle. Ti nyilván meg attól érzitek magatokat jobban, hogy mögé feltételeztek dolgot.
Igazából mindkettőt alá lehet támasztani érvekkel.
Szerintem alapvetően nem is az a kérdés, hogy a faszi miért koccolt (ami családon belül nyilván elfogultan lett értelmezve - ez egyébként már önmagában alátámaszthatná a sztoriját), hanem hogy ez milyen érzéseket generált egy kölyökben, és ez hogyan formálódott bele a felnőttkori gondolatvilágába. Lehet benyelem, mint kacsa a nokedlit, mert annyira naiv vagyok, de nekem ez szimpatikusabb, mint mögé látni a konteót, mely szerint az egész csak egy okos pr tevékenység (amin nem mellesleg ti rafkósan keresztülláttatok). Mivel alapvetően a srác története a hivatalos, a többi pedig csupán egy elmélet.
Mitől hivatalos a néger története? Mert ő mondja?
Igen.
Az utánpótlásválogatottság meg értelmetlenné teszi az egész sztorit.
De legalább - ahogy írtam tegnap - lett egy fasza topik :):)