Ezért nem lesz magyar válogatott a Fradi új igazolása

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

Re: Ezért nem lesz magyar válogatott a Fradi új igazolása

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.06.13. 20:46

Reginald McFreez írta:
Maradonapoli írta:
Reginald McFreez írta:Hasonlóan gondolom. Valahogy eddig engem nem zavart volna, ha mégis "libikókázna", de így fatert belevonva már télleg eléggé gáz lenne.

érzelgős faszok vagytok, hazudik a suvickos képű, pofára eset a niggéria meg hívóval és a klub karrierlye is megbicsaklott, hogy hogy nem a gonosz Mo-ról kapott csak piacképes ajánlatot, persze, hogy ész nélkül elfogadta, viszont valami romantikus szálat ki kelet találni ahhoz, hogy a hőbörgőket itt leszerelje előadta itt a hattyúhalálát persze csak finoman utalgatot rá, hogy szegény papával köcsög volt a zország, mer innentül már innen eszik

Nekem szebb a világ így, hogy ezt hiszem. A helyedben meg nem lennék, pedig én sem vagyok kicsit elbaszva...

Úgy a szebb, hogy köcsög magyarok nem adtak munkát a magyarul egy szót sem tudó apukának! Én sem lennék a helyedben, bár ha ilyen elbaszott nép vagyunk, miért nem keresel magadnak egy másikat kiskondás?
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.06.13. 21:03

HattoriHanzo írta:
Reginald McFreez írta:
HattoriHanzo írta:"Négyévesen költöztünk Magyarországra. Bár édesanyám magyar, édesapám nigériai, nem beszélt magyarul. Én pedig úgy fogtam fel, hogy főleg vidéken – mert apám nem kaphat állást, nem tud dolgozni – nem lehet külföldiként élni. Ráadásul az első nyelvem az angol volt, így amikor az óvodában beszéltem, senki sem értett meg. Hiányzott Nigéria, és édesapám volt a kapocs. Ő maga volt Nigéria. Amikor értem jött az óvodába, csodálatos érzés volt. De megfosztottak ettől. Nem kapott munkát, el kellett hagynia az országot. Amikor elment, úgy éreztem, mintha minden elveszett volna."

Ja, konkrétan Gyulán éltek, ahol édesanyám és két húgom is. Azon a vidéken még annak is nagyon nehéz munkát találni, aki beszél magyarul. De nyilván sokkal könnyebb úgy tálalnia, hogy "megfosztották" az apjától.

Nem vagyok biztos abban, hogy ezt csupán így tálalja, persze lehet. De miért ne érezhette volna akkor - és ennek következtében valamennyire most is - megfosztottnak? Nagyon amerikai pr-szaga van a sztoritoknak maradonapolival.

Milyen sztorinak? Az idézőjeles rész azért van idézőjelben, mert ezek Otigba szavai. Az meg ténykérdés, hogy Gyulán éltek, ahol akkor is, és most is borzalmas a munkanélküliség. Ráadásul az apja nem beszélt magyarul, így eleve nem túl jó eséllyel indult, mint munkavállaló egy alföldi településen. A faszi továzott (miért nem próbálkoztak mondjuk Budapesten?), mert nem volt meló, ám a gyerek szerint megfosztották (feltenném a kérdést, hogy itt kire gondol, mint fosztogató) az apjától, akivel aztán legközelebb már csak akkor találkozott, amikor Hollandiában focizott.

Szóval ezért lenne inkább nigériai válogatott. Nekem inkább ez tűnik amerikai pr szagúnak. :)

Ami a sztorit illeti, van a kisnégus története ami mögé képzeltek egy (vélt vagy valós, sose tudjuk meg) pr tevékenységet. Ez utóbbi a ti sztoritok. Én megmaradok a kisnégus sztorijánál. Ahogy írtam, én jobban érzem magam tőle. Ti nyilván meg attól érzitek magatokat jobban, hogy mögé feltételeztek dolgot.

Igazából mindkettőt alá lehet támasztani érvekkel.

Szerintem alapvetően nem is az a kérdés, hogy a faszi miért koccolt (ami családon belül nyilván elfogultan lett értelmezve - ez egyébként már önmagában alátámaszthatná a sztoriját), hanem hogy ez milyen érzéseket generált egy kölyökben, és ez hogyan formálódott bele a felnőttkori gondolatvilágába. Lehet benyelem, mint kacsa a nokedlit, mert annyira naiv vagyok, de nekem ez szimpatikusabb, mint mögé látni a konteót, mely szerint az egész csak egy okos pr tevékenység (amin nem mellesleg ti rafkósan keresztülláttatok). Mivel alapvetően a srác története a hivatalos, a többi pedig csupán egy elmélet.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Wegry
Sztár

HozzászólásSzerző: Wegry » 2017.06.13. 21:05

röviden, azért nem lesz magyar válogatott mert fasiszta bunkók vagyunk mind.
az utánpótlásválogatottban azért játszott, mert egy random porbafingóként nem lett volna esélye kikerülni ebből a rasszista országból.
most visszatér, mert a kutyának nem kell, és ruszki bácsi akkora köteg pénzt tud prezentálni neki, ami kitakarja a nácikat.
<3 FERENCVÁROS <3

"Ha újraválasztanak, ...[CENSORED]!" - Jimmy Carter
"Király Gábor a kispadon sem kapott helyet a Burnsley-Blackpool (2-1) meccsen" :lol: :lol:

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2017.06.13. 21:07

HattoriHanzo írta:
ManBat írta:
HattoriHanzo írta:"Négyévesen költöztünk Magyarországra. Bár édesanyám magyar, édesapám nigériai, nem beszélt magyarul. Én pedig úgy fogtam fel, hogy főleg vidéken – mert apám nem kaphat állást, nem tud dolgozni – nem lehet külföldiként élni. Ráadásul az első nyelvem az angol volt, így amikor az óvodában beszéltem, senki sem értett meg. Hiányzott Nigéria, és édesapám volt a kapocs. Ő maga volt Nigéria. Amikor értem jött az óvodába, csodálatos érzés volt. De megfosztottak ettől. Nem kapott munkát, el kellett hagynia az országot. Amikor elment, úgy éreztem, mintha minden elveszett volna."

Ja, konkrétan Gyulán éltek, ahol édesanyám és két húgom is. Azon a vidéken még annak is nagyon nehéz munkát találni, aki beszél magyarul. De nyilván sokkal könnyebb úgy tálalnia, hogy "megfosztották" az apjától.

igazából ez még valamilyen szinten logikus is, csak azt nem értem, hogy akkor az U-válogatottság során miért volt neki jó a magyar mez

Mert ahogy most, úgy akkor sem hívták Nigériából.

ez eddig oké, csak ha ennyire Nigéria, meg ennyire az apja, meg ennyire minden, akkor feltételezném, hogy az utánpótlásban is zavarná, hogy ott játszik, ahová nem húz a szíve
valóban zavaros és kamuszagú ez az apa sztori
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.06.13. 21:12

adrenalin69 írta:
Reginald McFreez írta:
Maradonapoli írta:érzelgős faszok vagytok, hazudik a suvickos képű, pofára eset a niggéria meg hívóval és a klub karrierlye is megbicsaklott, hogy hogy nem a gonosz Mo-ról kapott csak piacképes ajánlatot, persze, hogy ész nélkül elfogadta, viszont valami romantikus szálat ki kelet találni ahhoz, hogy a hőbörgőket itt leszerelje előadta itt a hattyúhalálát persze csak finoman utalgatot rá, hogy szegény papával köcsög volt a zország, mer innentül már innen eszik

Nekem szebb a világ így, hogy ezt hiszem. A helyedben meg nem lennék, pedig én sem vagyok kicsit elbaszva...

Úgy a szebb, hogy köcsög magyarok nem adtak munkát a magyarul egy szót sem tudó apukának! Én sem lennék a helyedben, bár ha ilyen elbaszott nép vagyunk, miért nem keresel magadnak egy másikat kiskondás?

Öcsisajt, ha te a helyemben lennél, már vagy tíz éve oszlanál hat láb mélyen, szóval tényleg jobb neked így.

Amúgy totálisan félreértelmezted a gondolatom, így juthattál el abból, hogy szerintem kedves dolog az apja iránti tiszteletből az apja országa válogatottságára várni, oda, hogy szerintem a magyarok köcsögök, és tulajdonképpen takarodjak az országból.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?

HattoriHanzo
chef
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: HattoriHanzo » 2017.06.13. 21:13

Reginald McFreez írta:
HattoriHanzo írta:
Reginald McFreez írta:Nem vagyok biztos abban, hogy ezt csupán így tálalja, persze lehet. De miért ne érezhette volna akkor - és ennek következtében valamennyire most is - megfosztottnak? Nagyon amerikai pr-szaga van a sztoritoknak maradonapolival.

Milyen sztorinak? Az idézőjeles rész azért van idézőjelben, mert ezek Otigba szavai. Az meg ténykérdés, hogy Gyulán éltek, ahol akkor is, és most is borzalmas a munkanélküliség. Ráadásul az apja nem beszélt magyarul, így eleve nem túl jó eséllyel indult, mint munkavállaló egy alföldi településen. A faszi továzott (miért nem próbálkoztak mondjuk Budapesten?), mert nem volt meló, ám a gyerek szerint megfosztották (feltenném a kérdést, hogy itt kire gondol, mint fosztogató) az apjától, akivel aztán legközelebb már csak akkor találkozott, amikor Hollandiában focizott.

Szóval ezért lenne inkább nigériai válogatott. Nekem inkább ez tűnik amerikai pr szagúnak. :)

Ami a sztorit illeti, van a kisnégus története ami mögé képzeltek egy (vélt vagy valós, sose tudjuk meg) pr tevékenységet. Ez utóbbi a ti sztoritok. Én megmaradok a kisnégus sztorijánál. Ahogy írtam, én jobban érzem magam tőle. Ti nyilván meg attól érzitek magatokat jobban, hogy mögé feltételeztek dolgot.

Szerintem alapvetően nem is az a kérdés, hogy a faszi miért koccolt (ami családon belül nyilván elfogultan lett értelmezve - ez egyébként már önmagában alátámaszthatná a sztoriját), hanem hogy ez milyen érzéseket generált egy kölyökben, és ez hogyan formálódott bele a felnőttkori gondolatvilágába. Lehet benyelem, mint kacsa a nokedlit, mert annyira naiv vagyok, de nekem ez szimpatikusabb, mint mögé látni a konteót, mely szerint az egész csak egy okos pr tevékenység (amin nem mellesleg ti rafkósan keresztülláttatok). Mivel alapvetően a srác története a hivatalos, a többi pedig csupán egy elmélet.

Nem, ez így továbbra sem oké. Lófasz van itt, nem pr. Nyolcéves gyerekként még lehet, hogy azt gondolta, hogy az ország (?) megfosztotta az apjától, de könyörgöm, ez a kisnégus immáron 24 évesen is azzal indokolja a nem válogatottságát, hogy el lett szakítva papitól. Ha a mai agyával sem fogja fel, hogy magyar nyelv nélkül kutyanehéz Békés megyében munkát találni, akkor nem is kell, hogy magyar válogatott legyen - ez butább, mint Buzsáky és Pinyő képzeletbeli szerelemgyermeke.
Csak a paranoiások élik túl...
ORBÁN EGY GECI!

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.06.13. 21:22

ManBat írta:
HattoriHanzo írta:
ManBat írta:igazából ez még valamilyen szinten logikus is, csak azt nem értem, hogy akkor az U-válogatottság során miért volt neki jó a magyar mez

Mert ahogy most, úgy akkor sem hívták Nigériából.

ez eddig oké, csak ha ennyire Nigéria, meg ennyire az apja, meg ennyire minden, akkor feltételezném, hogy az utánpótlásban is zavarná, hogy ott játszik, ahová nem húz a szíve
valóban zavaros és kamuszagú ez az apa sztori

Szerintem abszolút egyben van a sztori. Van itt ez a kölyök, azt látja, hogy az apja vajúdik, majd lekoccol. Ambivalens érzések. Ő marad anyuval, tehetséges futballista, tolja a karrierjét. Aztán találkozik faterral (fater milyen, mit mondott, mesélt, ki tudja), aki hatással van rá, melynek nyomán így mutatja ki tiszteletét iránta.

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.06.13. 21:29

HattoriHanzo írta:
Reginald McFreez írta:
HattoriHanzo írta:Milyen sztorinak? Az idézőjeles rész azért van idézőjelben, mert ezek Otigba szavai. Az meg ténykérdés, hogy Gyulán éltek, ahol akkor is, és most is borzalmas a munkanélküliség. Ráadásul az apja nem beszélt magyarul, így eleve nem túl jó eséllyel indult, mint munkavállaló egy alföldi településen. A faszi továzott (miért nem próbálkoztak mondjuk Budapesten?), mert nem volt meló, ám a gyerek szerint megfosztották (feltenném a kérdést, hogy itt kire gondol, mint fosztogató) az apjától, akivel aztán legközelebb már csak akkor találkozott, amikor Hollandiában focizott.

Nem, ez így továbbra sem oké. Lófasz van itt, nem pr. Nyolcéves gyerekként még lehet, hogy azt gondolta, hogy az ország (?) megfosztotta az apjától, de könyörgöm, ez a kisnégus immáron 24 évesen is azzal indokolja a nem válogatottságát, hogy el lett szakítva papitól. Ha a mai agyával sem fogja fel, hogy magyar nyelv nélkül kutyanehéz Békés megyében munkát találni, akkor nem is kell, hogy magyar válogatott legyen - ez butább, mint Buzsáky és Pinyő képzeletbeli szerelemgyermeke.

Az nem lehet OK, hogy a gyerek elfogult az apjával? Ne vicceljünk már kérem szépen! Én is azt mondom amúgy, hogy nincs itt pr.

Egyébként nekem nem az jött le, hogy azért nem választotta Magyarországot, mert az kitolt vele, hanem az, hogy azért választotta (volna) Nigériát, hogy az apjának örömet okozzon.

HattoriHanzo
chef
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: HattoriHanzo » 2017.06.13. 21:36

Reginald McFreez írta:
HattoriHanzo írta:
Reginald McFreez írta:Ami a sztorit illeti, van a kisnégus története ami mögé képzeltek egy (vélt vagy valós, sose tudjuk meg) pr tevékenységet. Ez utóbbi a ti sztoritok. Én megmaradok a kisnégus sztorijánál. Ahogy írtam, én jobban érzem magam tőle. Ti nyilván meg attól érzitek magatokat jobban, hogy mögé feltételeztek dolgot.

Az nem lehet OK, hogy a gyerek elfogult az apjával? Ne vicceljünk már kérem szépen! Én is azt mondom amúgy, hogy nincs itt pr.

Egyébként nekem nem az jött le, hogy azért nem választotta Magyarországot, mert az kitolt vele, hanem az, hogy azért választotta (volna) Nigériát, hogy az apjának örömet okozzon.

Persze, hogy lehet. Csak nekem ettől függetlenül egyfajta sértettség jön át a szavaiból, és ezért hiszek inkább a jobb csapatra várok verzióban.
Amúgy ezzel az érveléssel el is vágta a magyar válogatottság lehetőségét. És ha nem jön a meghívó Nigériából, akkor annak a lehetőségét is, hogy az édesanyjának örömet szerezzen.
Csak a paranoiások élik túl...
ORBÁN EGY GECI!

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.06.13. 22:00

HattoriHanzo írta:
Reginald McFreez írta:
HattoriHanzo írta:Nem, ez így továbbra sem oké. Lófasz van itt, nem pr. Nyolcéves gyerekként még lehet, hogy azt gondolta, hogy az ország (?) megfosztotta az apjától, de könyörgöm, ez a kisnégus immáron 24 évesen is azzal indokolja a nem válogatottságát, hogy el lett szakítva papitól. Ha a mai agyával sem fogja fel, hogy magyar nyelv nélkül kutyanehéz Békés megyében munkát találni, akkor nem is kell, hogy magyar válogatott legyen - ez butább, mint Buzsáky és Pinyő képzeletbeli szerelemgyermeke.

Persze, hogy lehet. Csak nekem ettől függetlenül egyfajta sértettség jön át a szavaiból, és ezért hiszek inkább a jobb csapatra várok verzióban.
Amúgy ezzel az érveléssel el is vágta a magyar válogatottság lehetőségét. És ha nem jön a meghívó Nigériából, akkor annak a lehetőségét is, hogy az édesanyjának örömet szerezzen.

Ami azt illeti, én a szavaiban mintha az apja sértettségét vélném felfedezni. És valóban, ezzel elvágta a magyar válogatottság esélyét.Az anyja ellenben szerintem már most is maximálisan büszke, ha volt is benne némi vegyes érzés mondjuk az EB miatt (ha egyáltalán érdekli a foci), azt az Andorra elleni szerintem helyretett egy időre.

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2017.06.13. 22:02

HattoriHanzo írta:
Reginald McFreez írta:
HattoriHanzo írta:Nem, ez így továbbra sem oké. Lófasz van itt, nem pr. Nyolcéves gyerekként még lehet, hogy azt gondolta, hogy az ország (?) megfosztotta az apjától, de könyörgöm, ez a kisnégus immáron 24 évesen is azzal indokolja a nem válogatottságát, hogy el lett szakítva papitól. Ha a mai agyával sem fogja fel, hogy magyar nyelv nélkül kutyanehéz Békés megyében munkát találni, akkor nem is kell, hogy magyar válogatott legyen - ez butább, mint Buzsáky és Pinyő képzeletbeli szerelemgyermeke.

ez is érdekes, az anyja volt az, aki egyedül fölnevelte, ehhez képest az apjához vonzódik, akit az óvoda után felnőtt fejjel látott először
nem vagyok pszichomókus, de ennek nem fordítva kellene lenni? hogy ahhoz érzi az erősebb köteléket a szülők közül, akivel több időt töltött és több dolgot csinált, pláne ha kettéváltak az ősök útjai?
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.06.13. 22:05

Reginald McFreez írta:
adrenalin69 írta:
Reginald McFreez írta:Nekem szebb a világ így, hogy ezt hiszem. A helyedben meg nem lennék, pedig én sem vagyok kicsit elbaszva...

Öcsisajt, ha te a helyemben lennél, már vagy tíz éve oszlanál hat láb mélyen, szóval tényleg jobb neked így.

Amúgy totálisan félreértelmezted a gondolatom, így juthattál el abból, hogy szerintem kedves dolog az apja iránti tiszteletből az apja országa válogatottságára várni, oda, hogy szerintem a magyarok köcsögök, és tulajdonképpen takarodjak az országból.

De az U válogatottságra bezzeg nem várt! Ha ennyire szar itt, mi a fasznak jött ide, a sok fajgyülölő közé, aki elüldözte szegény apukáját! Mellesleg nem mondtam, hogy takarodj bárhová is te mártír öcsisajt! ;)
Vannak, akik nem eladók,
Mégis övék az ország.

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.06.13. 22:08

Reginald McFreez írta:
HattoriHanzo írta:
Reginald McFreez írta:Nem vagyok biztos abban, hogy ezt csupán így tálalja, persze lehet. De miért ne érezhette volna akkor - és ennek következtében valamennyire most is - megfosztottnak? Nagyon amerikai pr-szaga van a sztoritoknak maradonapolival.

Mitől hivatalos a néger története? Mert ő mondja?
Vannak, akik nem eladók,
Mégis övék az ország.

Vénaszkenner
Serdülõ

HozzászólásSzerző: Vénaszkenner » 2017.06.13. 22:21

Több sebből vérzik a magyarázata. Az egyik, hogy az apjához való kötődésére (ami önmagában elég furcsa olyan tekintetben hogy elhagyta a családot és évekig távol tartotta magát tőlük, de nyilván ő tudja) hivatkozik, miközben Dárdaitól gondolkodási időt kért. Min kellett gondolkodnia? Az apu-kötődés ellenére csaknem eljátszott a gondolattal, hogy magyar válogatott lesz? Ezentúl rasszista motívumokra utal. Sajnálatos ha ilyesmi megtörtént, de nehogy már közrejátsszon egy ilyen döntésben. Ha pár hülye miatt elitél egy egész országot, azonos morális és értelmességi szinten van az őt leniggerezőkkel.

Egy biztos: nem kis sértettség van ebben az emberben.
"Ha sétálok a sporttelepen és meglátom a szemetet a földön, akkor nem felhívok valakit, hogy jöjjön oda és szedje fel, hanem lehajolok érte és kidobom." (Kubatov Gábor, 2017)

Ferencváros // Man Utd
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Ferencváros // Man Utd » 2017.06.14. 00:13

Ha úgy játszol majd, mint Hüsing, akkor felesleges bármilyen válogatottság gondolata miatt stresszelni. Úgyhogy ha lehet, ne játssz úgy, mint Hüsing, hanem normálisan :)
29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.06.14. 01:54

Semmi bajom vele. Nem akar magyar válogatott lenni, teljesen legitim döntés. Mindaddig egyenes ember a szememben, amíg nem gondolja meg magát.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.06.14. 06:42

Cselszky írta:Semmi bajom vele. Nem akar magyar válogatott lenni, teljesen legitim döntés. Mindaddig egyenes ember a szememben, amíg nem gondolja meg magát.

én is így gondolom
teljesen érthetetlen most beleállni meg lehazugozni, ha kitart emellett a döntés mellett az teljesen korrekt lesz és az szerintem igazolja a sztorit is, felesleges most azt elemezgetni ezernyi user saját nézőpontjából
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2017.06.14. 07:21

Amikor a Dárdai gyerek volt a téma,sokan jöttek azzal,hogy igaz a szülei magyarok. De ő már német,mert ott nevelkedett, németek a barátai,a német fociban nőtt fel stb. Na most, ennek a gyereknek ezen a gondolatmeneten haladva végképp semmi köze Nigériához,mert neki csak az apja nigériai, akit 15 évig nem is látott. Szóval akkor vagy az egyik sztorit értem meg, vagy a másikat,de a kettő üti egymást.
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.06.14. 07:36

Adamek írta:
Cselszky írta:Semmi bajom vele. Nem akar magyar válogatott lenni, teljesen legitim döntés. Mindaddig egyenes ember a szememben, amíg nem gondolja meg magát.

én is így gondolom
teljesen érthetetlen most beleállni meg lehazugozni, ha kitart emellett a döntés mellett az teljesen korrekt lesz és az szerintem igazolja a sztorit is, felesleges most azt elemezgetni ezernyi user saját nézőpontjából

Igaz, de ezen az alapon az egész fórum felesleges.

RAUL7
BL-menõ

HozzászólásSzerző: RAUL7 » 2017.06.14. 07:38

Asszem leértünk a gödör aljára.
Zseniális, ahogyan többen is megmondják, mit, miért és hogyan kellene gondolnia a faterjáról.
Nyilván. Ismerek olyan embert, akit kisgyerekként elhagyott a faterja, és ő ennek ellenére (vagy épp ezért) utána vágyakozik. Hiába egyedül az édesanyja nevelte fel, attól ő még nap, mint nap az édesapja után vágyakozik. Nem lep meg, ha Otigba is így érez.
Sérült és sértett a srác, ez tiszta sor, de nem hiszem, hogy ezért el kellene ítélni.

Vissza: “www.nb1.hu”