HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2016.12.07. 19:02
Videoti írta:MindigÚjpest írta:Videoti írta:Ezt nem ertem. Ha van penz nagyobb stadionra akkor van penz jatekosra is vagy nem?
Zöldek állami csapat. Állam építi Vasasnak stadiont. Három játékosért cserébe kicsit nagyobbat az eredeti elképzelésnél. Ennyi.
Akkor miert nem tudtak penzert igazolni normalis jatekost a BL -re vagy a bajnoksagra? ha csak ez ennyi? Kukaztak 1 szerb tartalekost egy bundesliga 3-as jatekost meg egy del koreai? sracot. Penzt egyedul a nemet sracert fizettek az sem volt sok. A masik ketto talan kolcsonbe van. Mondj nekem erre racionalis valaszt. Ha ott lenne penz minimum ugy igazoltak mint mi. Az a minimum. Akkor ez hogy is van?
Mert lenyúlják a pénzt szokás szerint ill. hozzá nem értő kontárok. A nagyobb stadion építéséből is több pénzt nyúlnak le,a játékosok meg cserébe megvannak ingyé.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!