Megvan az egyik jelölt Bernd Stork pótlására

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

Re: Megvan az egyik jelölt Bernd Stork pótlására

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.06.13. 13:44

Reginald McFreez írta:
adrenalin69 írta:
Reginald McFreez írta:Nagy magabiztosságra - és nagy rosszindulatra - vall ilyen feltételezést egyértelmű tényként kijelenteni. Még ha lehet is valóságalapja.

Mert aztán az előzmények nem adnak alapot rá! És ha Sztrók fia lenne? Őt tuti nem furná és még kéznél is van!

Szerintem messzire vezetne az efféle paranoid hozzáállás széleskörű alkalmazása.

Szerinted! Szerintem meg csak lètezik az a fogalom, hogy ráutaló magatartás! Az, ha idehozza a pereputtyát, elvtelenül válogat, fellelőség vallalás nuku, kimutogatás a szurkolóknak a rendőrök hátamögött, de a tv.be nem megyek mert ciki, állashalmozás több fizuért mind előre vetíti, hogy zökkenőmentes lenne az együttműködés az utódjával és nem azt, hogy az összes csápjával kapaszkodik a székébe! Persze, lehet, hogy neked van igazad és ez egy aranyos, talpig úriember!
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.

A Vaskezű
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: A Vaskezű » 2017.06.13. 13:56

Ezért nem érdemes váltani.

A Vaskezű
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: A Vaskezű » 2017.06.13. 13:57

Törekedjünk a profizmusra.

Csak az eredmények számítanak. Ezek alapján az egyetlen 100%-os egykori kapitányt kell visszaültetni a trónra: Csábi Józsefet!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.06.13. 14:07

A Vaskezű írta:Törekedjünk a profizmusra.

Csak az eredmények számítanak. Ezek alapján az egyetlen 100%-os egykori kapitányt kell visszaültetni a trónra: Csábi Józsefet!

nem az egyetlen, csak az egyetlen még életben lévő
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.06.13. 14:08

A Vaskezű írta:Ezért nem érdemes váltani.

Szerintem se! Csak erősebbekk ellen kell játszani és ha nem nyerünk az nem ciki, de ha véletlenül nyerünk, az már bravúr.
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.06.13. 14:10

A Vaskezű írta:Ezért nem érdemes váltani.

100%-ig egyet kell értenem, ilyen csere maximum arra jó, hogy az exkapitányok és a szurkerek arcát befogják
a trógerek maradnak csak egy másik bohóc fog felcsúti újoncokat avatni
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2017.06.13. 14:22

Javier Arizmendi írta:
Szarka írta:
Javier Arizmendi írta:ne a magyarokból induljunk ki. Storck fritz, mér furná? kapja majd egy évig az 500 eurot egy évre. az is jobb, mint otthon fritziában a német harmad vagy negyedosztályban. az is lehet, hogy még meg is dolgozna a pénzéért.

számomra érdekes, hogy Dárdai felelőssége még nem merült fel, hogy a legendát ránk szabadította. vagy legalább megkérdezné valaki a német ifiválogatott gyerek idesapját, hogy mi a szerény véleménye a kialakult helyzetről?

Mitől Dárdai hibája, ha Stork idomult a hazai viszonyokhoz. A VB selejtező lett elrontva, hozzátéve a megalkuvó válogatással. Nem Dárdai rontotta el.

az a hibája, hogy nem volt előrelátó, és nem feltételezte, hogy ez lesz. na mindegy, akkor küldjön most egy másikat. úgy tűnik, hogy egy évig húzzák.

...e? tán Dárdai adta az egyszemélyi irányítást Storck kezébe?
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.06.13. 16:01

Adamek írta:
nyúl írta:
Milito írta:Urbán Flóri viszont megoldaná
Mivel a magyar futball egyféleképpen tud csak szórakoztatni, igenis bohóc kellene kapitánynak, aki már a puszta nyilatkozataival is megnevettet. Ilyen Döme, Tóth Bálint, Véber Nagyúr és persze Flóri is. Vannak a fehér bohócok, mint Tóth Bálint, és a fekete bohócok, mint Döme és Flóri.

vasárnap összefuttottam Artner Hentessel, ő is tudott vidámságot csiholni

Szombathelyen még mindig afféle helyi ikonként kezelik, múltkor megválasztották az elmúlt 10 év legjobb Hali edzőjének. Mondjuk olyan riválisokkal kellett megküzdenie, mint Aczél, vagy Csertői.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.06.13. 16:09

Savaria1919 írta:
Adamek írta:
nyúl írta:Mivel a magyar futball egyféleképpen tud csak szórakoztatni, igenis bohóc kellene kapitánynak, aki már a puszta nyilatkozataival is megnevettet. Ilyen Döme, Tóth Bálint, Véber Nagyúr és persze Flóri is. Vannak a fehér bohócok, mint Tóth Bálint, és a fekete bohócok, mint Döme és Flóri.

vasárnap összefuttottam Artner Hentessel, ő is tudott vidámságot csiholni

Szombathelyen még mindig afféle helyi ikonként kezelik, múltkor megválasztották az elmúlt 10 év legjobb Hali edzőjének. Mondjuk olyan riválisokkal kellett megküzdenie, mint Aczél, vagy Csertői.

én most láttam először élőben, meglepett, hogy így nem is olyan malacszerű, kisebb mint én

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2017.06.13. 16:38

ManBat írta:
Javier Arizmendi írta:
Szarka írta:Mitől Dárdai hibája, ha Stork idomult a hazai viszonyokhoz. A VB selejtező lett elrontva, hozzátéve a megalkuvó válogatással. Nem Dárdai rontotta el.

az a hibája, hogy nem volt előrelátó, és nem feltételezte, hogy ez lesz. na mindegy, akkor küldjön most egy másikat. úgy tűnik, hogy egy évig húzzák.

nem. de ha én beajánlanálak téged valahova, ahová utána vinnéd a tehetségtelen fiadat, tesódat, apádat, asszonyt, magamat ismerve, már ugatnék veled, hogy mégis mijafaszt csinálsz ember?
ETO

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.06.13. 16:49

Javier Arizmendi írta:
ManBat írta:
Javier Arizmendi írta:az a hibája, hogy nem volt előrelátó, és nem feltételezte, hogy ez lesz. na mindegy, akkor küldjön most egy másikat. úgy tűnik, hogy egy évig húzzák.

nem. de ha én beajánlanálak téged valahova, ahová utána vinnéd a tehetségtelen fiadat, tesódat, apádat, asszonyt, magamat ismerve, már ugatnék veled, hogy mégis mijafaszt csinálsz ember?

Dárdai először Trapattonit ajánlotta utódjának. Aztán jött csak Storck.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Sub Pop
Moderátor

HozzászólásSzerző: Sub Pop » 2017.06.13. 17:22

Javier Arizmendi írta:
Maradonapoli írta:
RC írta:Nem lenne rossz választás, csak az egója nem biztos, hogy elbírná, ha lenne egy közvetlen felettese (Storckot nem hiszem, hogy kirúgják)

bárki lesz az utód, Stork fúrni fogja, ergo fullra ki kellene baszni minden tisztségéből

ne a magyarokból induljunk ki. Storck fritz, mér furná? kapja majd egy évig az 500 eurot egy évre. az is jobb, mint otthon fritziában a német harmad vagy negyedosztályban. az is lehet, hogy még meg is dolgozna a pénzéért.

számomra érdekes, hogy Dárdai felelőssége még nem merült fel, hogy a legendát ránk szabadította. vagy legalább megkérdezné valaki a német ifiválogatott gyerek idesapját, hogy mi a szerény véleménye a kialakult helyzetről?

Totál felvette a magyar tempót. Csakis abból lehet kiindulni.
Puskás-Kispest-Hungary

Snowblind
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Snowblind » 2017.06.13. 17:35

Legyen Szivics Tomi.
teljesen alkalmatlan

zaggar
Sztár

HozzászólásSzerző: zaggar » 2017.06.13. 17:39

Nem tökmindegy?:(
Újpest-Munkás
Serie A iránt érdekl?d? (Milan és a többiek)

"Az ön parancsa nekem nem parancs. Az én látható f?hatóságom az árkodi püspök meg a vallás- és közoktatásügyi miniszter, a láthatatlan meg, aki ígéreteimet számon tartja, maga a megváltó Krisztus."

Clark
Sztár

HozzászólásSzerző: Clark » 2017.06.13. 19:48

Bukott edzőket ne erőltessünk sehol se.

just
Tartalék

HozzászólásSzerző: just » 2017.06.13. 20:16

adrenalin69 írta:László Csaba legalább sírna egy vereség után és az összes andorrainak eltörnék a lábát!

:D
"Úgy vélem,a mûvem csak akkor lesz befejezve ha meghaltam és eltemetnek" John Lennon
Angyalföld
http://www.youtube.com/watch?v=I-NRriHlLUk

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.06.13. 20:20

Snowblind írta:Legyen Szivics Tomi.

Lekötnénk egy barit Gibraltárral és megtenné egyéves keresetével vendégre.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.06.13. 20:21

Snowblind írta:Legyen Szivics Tomi.

vagy jobbat mondok, ne legyen Szivics Tomi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.06.13. 20:22

zaggar írta:Nem tökmindegy?:(

de
maradhat ez a sérókirály, zabálja meg amit kotyvasztott

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.06.13. 20:29

Adamek írta:
zaggar írta:Nem tökmindegy?:(

de
maradhat ez a sérókirály, zabálja meg amit kotyvasztott

ha már jampikról van szó, a multimilliomos jazzdobost szívesebben látnám a padon
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Vissza: “www.nb1.hu”