Megvan az egyik jelölt Bernd Stork pótlására

SuperDepor
Moderátor

Re: Megvan az egyik jelölt Bernd Stork pótlására

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.06.13. 11:53

nagy csodára nem érdemes várni a neveket illetően
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.06.13. 11:55

adrenalin69 írta:Géjza fiam lesz a kapitány!

LCs utáni második legszarabb megoldás lenne
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Vénaszkenner
Serdülõ

HozzászólásSzerző: Vénaszkenner » 2017.06.13. 12:11

Ez a lehetőség pár híroldalra és fórumra felkerült még vasárnap. Megnézik, hogyan reagálunk.
"Ha sétálok a sporttelepen és meglátom a szemetet a földön, akkor nem felhívok valakit, hogy jöjjön oda és szedje fel, hanem lehajolok érte és kidobom." (Kubatov Gábor, 2017)

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.06.13. 12:15

Remélem nem. Jó helyen van ő a Halinál. Plusz az u19-esekkel sem volt sikeres tétmeccseken.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.06.13. 12:18

Savaria1919 írta:

Remélem nem. Jó helyen van ő a Halinál. Plusz az u19-esekkel sem volt sikeres tétmeccseken.

Ez nem kizáró ok!
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.06.13. 12:18

Adamek írta:

Jóvanna! Neked semmi sem jó! Mellesleg, miből gondolod,hogy Andorra ellen nem tudta volna döntetlenre hozni?
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.06.13. 12:19

adrenalin69 írta:
Savaria1919 írta:

Ez nem kizáró ok!

Tudom én, volt már azért néhány meglepő kapitányválasztása a szövetségnek.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.06.13. 12:20

adrenalin69 írta:
Adamek írta:

Jóvanna! Neked semmi sem jó! Mellesleg, miből gondolod,hogy Andorra ellen nem tudta volna döntetlenre hozni?

csak egy megérzés
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

alehndr
Világsztár

HozzászólásSzerző: alehndr » 2017.06.13. 12:21

Csupi bazd meg, van ilyen?

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2017.06.13. 12:26

Szarka írta:
Javier Arizmendi írta:
Maradonapoli írta:bárki lesz az utód, Stork fúrni fogja, ergo fullra ki kellene baszni minden tisztségéből

ne a magyarokból induljunk ki. Storck fritz, mér furná? kapja majd egy évig az 500 eurot egy évre. az is jobb, mint otthon fritziában a német harmad vagy negyedosztályban. az is lehet, hogy még meg is dolgozna a pénzéért.

számomra érdekes, hogy Dárdai felelőssége még nem merült fel, hogy a legendát ránk szabadította. vagy legalább megkérdezné valaki a német ifiválogatott gyerek idesapját, hogy mi a szerény véleménye a kialakult helyzetről?

Mitől Dárdai hibája, ha Stork idomult a hazai viszonyokhoz. A VB selejtező lett elrontva, hozzátéve a megalkuvó válogatással. Nem Dárdai rontotta el.

az a hibája, hogy nem volt előrelátó, és nem feltételezte, hogy ez lesz. na mindegy, akkor küldjön most egy másikat. úgy tűnik, hogy egy évig húzzák.
ETO

inreallife
Sztár

HozzászólásSzerző: inreallife » 2017.06.13. 12:43

en egy eros edzot varnek, szerintem lcs nem ilyen. egy olyan edzot, aki ellen tud allni a nb2-es valogatasi nyomasnak, ontorvenyu es befolyasolhatatlan. storck is az volt, az eb vegeig, utana tortent egy szerzodeshosszabbitas es az egesz ment a levesbe. az ajtorugdosos bacsibol cukrosbacsit csinaltak.

azzal is tisztaban vagyok, hogy az mlsz most nem eredmenyt var, hanem a felcsuti tehetsegek felfuttatasat.a szar eredmeny ezt nem fogja akadalyozni, barmikor lehet edzot cserelni, akinek a nyakaba varrjak az egeszet. bar storck alairasa van a meghivon, nem vagyok benne biztos, hogy a listat o allitotta ossze. ez a tipikus, ha ezt keri a fonok, hogy ilyen kerettel alljak ki, akkor azzal allok ki. ennyire futotta. en ezert a hozzaallasert rugnam ki, nem a zold fuves szegyenert. az elso az ok, a masodik az okozat, es semmi nem garantalja, hogy az ok megszunik.

a helyzet az, hogy laszlo csaba is le fog fekudni, igy az okozat tovabbi "remek" eredmenyeket fog produkalni. annyit meg el birok kepzelni, hogy kap par meccset, amig szabadon donthet, de utana jon a kasza...
kubatov takarodj!

ZotyeszKB
Ifista
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: ZotyeszKB » 2017.06.13. 13:01

inreallife írta:en egy eros edzot varnek, szerintem lcs nem ilyen. egy olyan edzot, aki ellen tud allni a nb2-es valogatasi nyomasnak, ontorvenyu es befolyasolhatatlan. storck is az volt, az eb vegeig, utana tortent egy szerzodeshosszabbitas es az egesz ment a levesbe. az ajtorugdosos bacsibol cukrosbacsit csinaltak.

azzal is tisztaban vagyok, hogy az mlsz most nem eredmenyt var, hanem a felcsuti tehetsegek felfuttatasat.a szar eredmeny ezt nem fogja akadalyozni, barmikor lehet edzot cserelni, akinek a nyakaba varrjak az egeszet. bar storck alairasa van a meghivon, nem vagyok benne biztos, hogy a listat o allitotta ossze. ez a tipikus, ha ezt keri a fonok, hogy ilyen kerettel alljak ki, akkor azzal allok ki. ennyire futotta. en ezert a hozzaallasert rugnam ki, nem a zold fuves szegyenert. az elso az ok, a masodik az okozat, es semmi nem garantalja, hogy az ok megszunik.

a helyzet az, hogy laszlo csaba is le fog fekudni, igy az okozat tovabbi "remek" eredmenyeket fog produkalni. annyit meg el birok kepzelni, hogy kap par meccset, amig szabadon donthet, de utana jon a kasza...

Viszont ha minden így működik, ahogy leírod (nagyrészben sajnos igen) akkor mi okuk lenne olyan edzőt idehozni, aki karakán és erőskezű és nem irányítható? :)
Hajrá Vegyész!!

Milito
Tartalék

HozzászólásSzerző: Milito » 2017.06.13. 13:02

Adamek írta:

Urbán Flóri viszont megoldaná
CS.A.K.

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.06.13. 13:11

Együtt sírunk, együtt ... sírunk.

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.06.13. 13:19

Milito írta:
Adamek írta:

Mivel a magyar futball egyféleképpen tud csak szórakoztatni, igenis bohóc kellene kapitánynak, aki már a puszta nyilatkozataival is megnevettet. Ilyen Döme, Tóth Bálint, Véber Nagyúr és persze Flóri is. Vannak a fehér bohócok, mint Tóth Bálint, és a fekete bohócok, mint Döme és Flóri.

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.06.13. 13:30

adrenalin69 írta:
Reginald McFreez írta:
Maradonapoli írta:bárki lesz az utód, Stork fúrni fogja, ergo fullra ki kellene baszni minden tisztségéből

Nagy magabiztosságra - és nagy rosszindulatra - vall ilyen feltételezést egyértelmű tényként kijelenteni. Még ha lehet is valóságalapja.

Mert aztán az előzmények nem adnak alapot rá! És ha Sztrók fia lenne? Őt tuti nem furná és még kéznél is van!

Szerintem messzire vezetne az efféle paranoid hozzáállás széleskörű alkalmazása.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Sanyeey
Világsztár
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Sanyeey » 2017.06.13. 13:30

alehndr írta:Csupi bazd meg, van ilyen?

Hallottál már ilyet?
DEBRECENI VSC

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.06.13. 13:33

nyúl írta:
Milito írta:
Adamek írta:LCs utáni második legszarabb megoldás lenne

Mivel a magyar futball egyféleképpen tud csak szórakoztatni, igenis bohóc kellene kapitánynak, aki már a puszta nyilatkozataival is megnevettet. Ilyen Döme, Tóth Bálint, Véber Nagyúr és persze Flóri is. Vannak a fehér bohócok, mint Tóth Bálint, és a fekete bohócok, mint Döme és Flóri.

vasárnap összefuttottam Artner Hentessel, ő is tudott vidámságot csiholni

inreallife
Sztár

HozzászólásSzerző: inreallife » 2017.06.13. 13:39

ZotyeszKB írta:
inreallife írta:en egy eros edzot varnek, szerintem lcs nem ilyen. egy olyan edzot, aki ellen tud allni a nb2-es valogatasi nyomasnak, ontorvenyu es befolyasolhatatlan. storck is az volt, az eb vegeig, utana tortent egy szerzodeshosszabbitas es az egesz ment a levesbe. az ajtorugdosos bacsibol cukrosbacsit csinaltak.

Viszont ha minden így működik, ahogy leírod (nagyrészben sajnos igen) akkor mi okuk lenne olyan edzőt idehozni, aki karakán és erőskezű és nem irányítható? :)

nem erdekuk, amig a felcsuti focitalentumok helyzetbe hozasa a cel. ha eredmenyeket akarnak, akkor viszont kenytelenek lesznek. szerintem most nincs eredmenykenyszer, igy lcs csak egy megallo lesz a kovetkezo eb-re valo felkeszulesi idoig, ebben persze neki is lehet jo, mert egyreszt kurva jo fizut kap arra a masfel evre, masreszt beirhatja a portfoliojaba, hogy mar 3 valogatottat iranyitott. az eredmeny is magyarazhato lesz, leven a fiatalitas volt a cel a helytallas helyett...
kubatov takarodj!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.06.13. 13:41

Reginald McFreez írta:
Maradonapoli írta:
RC írta:Nem lenne rossz választás, csak az egója nem biztos, hogy elbírná, ha lenne egy közvetlen felettese (Storckot nem hiszem, hogy kirúgják)

bárki lesz az utód, Stork fúrni fogja, ergo fullra ki kellene baszni minden tisztségéből

Nagy magabiztosságra - és nagy rosszindulatra - vall ilyen feltételezést egyértelmű tényként kijelenteni. Még ha lehet is valóságalapja.

Nem, csak az előzmények figyelembe vételére.
- oké, hogy az MLSZ-ben a magyar foci sírásói, rablók fejedelmei - jobbik esetben nyalonc dilettánsok dolgoztak évtizedekig, de nem volt túl európai, ahogy rájuk baszta az ajtót, még ha tapsoltunk is neki akkor (igen, én is!), vagyis nem áll tőle távol a türannikus hozzáállás, bicskanyitogató módon kigolyózni neki nem tetsző munkatársakat
- hab a tortán, hogy nem csak hazai alul képzettekkel tette ezt meg, de jellemét megmutatta az is, hogy több esetben általa ide hozott külföldi szakemberekkel is megromlott a viszonya és azok nem túl szép körülmények között inkább idő előtt távoztak
- nagyon könnyen integrálódott a nyerészkedő magyar mentalitásba is, ahogy Nyúl Úr sokszor kifejtette, a családtagjai pozícióba helyezésével fejest ugrott a nepotizmusba, ami egy europer némettől eleve döbbenet, otthon náluk tizedennyiért még aznap be kell adni a lemondást, mert elvárják, már csak gyanú esetén is

Szóval szerintem, akkor is alaposan feltételezhető, hogy vagy nyíltan szemben vagy hátulról fúrva támadná az utódát. Lehet nem, de mégis elég komoly valószínűsége van a fentiek alapján.
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Vissza: “www.nb1.hu”