Dúsgazdag lesz Storck, ha kirúgják - Ennyit kaszálna vele

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.06.13. 10:46

Budapest – Nem kevés százmilliókról van ám itt szó kérem szépen…

A szégyenteljes andorrai focivereség után valakinek el kell vinnie a balhét – írta a Blikk, a lap cikkét innentől kezve változtatás és véleményezés nélkül közöljük.

„Leginkább a válogatott szövetségi kapitányának, a német Bernd Storcknak (54), aki lenézte a világbajnoki-selejtezős, amatőrökből álló ellenfelet és C csapattal, többek között másodosztályú és formán kívüli focistákkal próbált eredményt elérni idegenben. Ne szépítsük: az 1-0-s zakóba bele kell buknia a szakembernek!

Ám egyelőre nagy a hallgatás a 2018 nyaráig érvényes szerződéssel bíró tréner jövője körül, ami nem meglepő, hiszen a honi szövetség (MLSZ) teljhatalmat adott Storcknak. Amellett, hogy a felnőttgárdát irányítja, sportigazgatóként a teljes szakmai munkáért felel, így az utánpótlást is koordinálja.

Alig egy esztendővel az Európa-bajnoki szereplés után teljes a leépülés. A tavaly szeptemberi, feröeri 0-0, a mostani andorrai kudarc, a zsinórban elszenvedett négy vereség, és a nulla szerzett gól nem azt mutatja, hogy jó irányba halad a magyar futball. A német menesztése azonban nem egyszerű.

Kezdjük azzal, hogy információink szerint, csak a kapitányi munkájáért 1,2 millió eurót (369 millió forintot) kap évente, míg a további szerepvállalásáért további 500 ezret (154 millió Ft-ot) utalnak a számlájára évente. Gyors fejszámolás: ez bizony bruttó 1,7 millió euró (523 millió forint). Hiú ábránd azt várni, önként felajánlja lemondását, sokkal inkább elképzelhető, hogy közös megegyezéssel intenének neki búcsút, de akkor százmilliós bánatpénzt kellene fizetni a semmire. Ráadásul az is kérdés, melyik posztjától „szabadítaná” meg az MLSZ, ha egyáltalán ebben gondolkodnak a testület vezérei. Ugye, négy opció lehetséges: marad minden a régiben; csak kapitányként folytatja; kizárólag sportigazgatóként számítanának rá; mindkét posztot megvonnák tőle.

– Rettenetesen csalódott vagyok. Konzekvenciák? Még túl friss ez a csalódás, hiba lenne bármit is mondani – jelentette ki az andorrai szégyent követően a Nemzeti Sportnak a szövetség elnöke, Csányi Sándor (64), aki értesüléseink szerint a hét közepén hallgatja meg a kapitány beszámolóját.

Nem ment el az interjúra

Bernd Storck annak ellenére nem ment el az M4 Sport műsorának felvételére, hogy a felek már hetekkel ezelőtt megbeszélték az interjút. A német edző előbb nem élőben akart nyilatkozni, majd háromnegyed órával az adás kezdete előtt lemondta a szereplés. Közleményében azt írta, időre van szüksége, hogy megossza gondolatait a nyilvánossággal.

Élő közvetítés az átigazolási piac minden fejleményéről - NB1.hu

Átigazolási hírek

Cselszky
Aranylabdás

Re: Dúsgazdag lesz Storck, ha kirúgják - Ennyit kaszálna vele

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.06.13. 10:52

Tippem szerint csak a kapitányi pozíciójából fog távozni.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.06.13. 10:52

ezt a pénzt én sem hagynám a kasszában, az lett volna a furcsa ha önként lemond azaz kilép
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.06.13. 10:53

Cselszky írta:Tippem szerint csak a kapitányi pozíciójából fog távozni.

mán tegnapelőtt monttam
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.06.13. 11:07

SuperDepor írta:

mán tegnapelőtt monttam

A francba.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.06.13. 11:08

Cselszky írta:
SuperDepor írta:

mán tegnapelőtt monttam

A francba.

én mindigmegmondom azigazat

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2017.06.13. 11:44

Az érthető,hogy ő ragaszkodik a jó kis poziciójához és fizujához.De nem igaz,hogy az mlsz nem képes olyan szerződést kötni,hogy bizonyos esetekben ki lehessen rúgni.
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.06.13. 11:57

aztakurva, mennyi lehet Derrick pénze akkor?
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2017.06.13. 12:10

Adamek írta:aztakurva, mennyi lehet Derrick pénze akkor?

2 millió!
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.06.13. 12:21

SuperDepor írta:ezt a pénzt én sem hagynám a kasszában, az lett volna a furcsa ha önként lemond azaz kilép

Bár nem gagyog magyarul, de a szívében már magyar!
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2017.06.13. 14:50

azzal ugyanott lennénk mintha ő maradna a szövkap is
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

gw
kávboj

HozzászólásSzerző: gw » 2017.06.13. 16:38

SuperDepor írta:

mán tegnapelőtt monttam

szerintem Cselszky szebb betukkel irta
E.E.E.

kávbojnak úgysem tűnsz, csak marhapásztornak

raab
Sztár

HozzászólásSzerző: raab » 2017.06.13. 16:49

a vb már úgyis ugrott, maradjon 18 nyaráig utána meg az országból is ki kell tiltani mert nem volt benne annyi hogy vállalja a felelősséget
fél milliárdot nem szabad kidobni a semmiért...

Norbee
Ifista

HozzászólásSzerző: Norbee » 2017.06.13. 20:40

Na ezért nem fogják kirúgni. Ez az egész egy nagy színjáték nyilván Csányi Sanyi bácsi diktál irányít felülről. Elmondom mi az én "összeesküvés elméletem". Sanyi bácsi ezen a meccsen próbáld spórolni mivel egy újonc játékos nem kap annyi prémiumot mint egy 50x-es válogatott, ezért volt ott a sok fiatal meg NB2-es játékos csak ezen a meccsen próbálkozhatott ezzel a leggyengébb csapatnál nyilván nem a Portugál meccsen teszi ezt. Ezzel lenézték Andorrát és nagyot égtek Csányi mossa kezeit vannak akik elviszik a balhét megcsinálják ilyenkor a kötelezőt ami kell és marad minden a régiben. Herr Storckot jó edzőnek tartom csak Sanyi bácsi maradjon csendbe.
Miskóci

Wegry
Sztár

HozzászólásSzerző: Wegry » 2017.06.13. 20:53

Norbee írta:Na ezért nem fogják kirúgni. Ez az egész egy nagy színjáték nyilván Csányi Sanyi bácsi diktál irányít felülről. Elmondom mi az én "összeesküvés elméletem". Sanyi bácsi ezen a meccsen próbáld spórolni mivel egy újonc játékos nem kap annyi prémiumot mint egy 50x-es válogatott, ezért volt ott a sok fiatal meg NB2-es játékos csak ezen a meccsen próbálkozhatott ezzel a leggyengébb csapatnál nyilván nem a Portugál meccsen teszi ezt. Ezzel lenézték Andorrát és nagyot égtek Csányi mossa kezeit vannak akik elviszik a balhét megcsinálják ilyenkor a kötelezőt ami kell és marad minden a régiben. Herr Storckot jó edzőnek tartom csak Sanyi bácsi maradjon csendbe.

ekkora baromságot még nem olvastam.
<3 FERENCVÁROS <3

"Ha újraválasztanak, ...[CENSORED]!" - Jimmy Carter
"Király Gábor a kispadon sem kapott helyet a Burnsley-Blackpool (2-1) meccsen" :lol: :lol:

Vissza: “www.nb1.hu”