Urbán szerint ha Storck nem megy, Csányinak kell lemondania

Adamek
Flegma

Re: Urbán szerint ha Storck nem megy, Csányinak kell lemondania

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.06.12. 11:03

Reginald McFreez írta:
Adamek írta:
gedam írta:ahogy az indexes cikkben nagyon helyesen megállapították, nem storck reformálta meg a magyar focit, hanem a magyar foci közege formálta át storckot. beállt a sorba, meg is lett a jutalma.

hatalmas megállapítás volt, mint amikor rájön az ember, hogy a vízisport vízzel jár

Még mindig konstruktívabb, mint a höbböhöbbötakaroggy.

az tuti
viszont azt nem vágom arra miért nem tért ki a cikk szakértője, hogy mindig az nyer aki győz
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.06.12. 11:07

Adamek írta:
Reginald McFreez írta:
Adamek írta:hatalmas megállapítás volt, mint amikor rájön az ember, hogy a vízisport vízzel jár

Még mindig konstruktívabb, mint a höbböhöbbötakaroggy.

az tuti
viszont azt nem vágom arra miért nem tért ki a cikk szakértője, hogy mindig az nyer aki győz

Nincs igazad! Én ismerek olyan csapatot, ahol az a mondás dívik, mi akkor is nyerünk, ha kikapunk!
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.

Ferencváros // Man Utd
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Ferencváros // Man Utd » 2017.06.12. 11:16

adrenalin69 írta:
Adamek írta:
Reginald McFreez írta:Még mindig konstruktívabb, mint a höbböhöbbötakaroggy.

az tuti

Nincs igazad! Én ismerek olyan csapatot, ahol az a mondás dívik, mi akkor is nyerünk, ha kikapunk!

"Mi akkor is győzünk, hogy ha kikapunk" - klasszikust csak pontosan :cool:
29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2017.06.12. 11:35

Walek írta:"...ha Storck nem megy, Csányinak kell lemondania"
Mondjuk ez így ebben a formában már elgondolkodtató.

és ha Csányi nem mond le, akkor valaki másnak kéne, még eggyel feljebb...
ETO

Javier Arizmendi
Sztár

HozzászólásSzerző: Javier Arizmendi » 2017.06.12. 11:36

famate írta:Amúgy az MLSZ minden hülyesége ellenére tud valaki alkalmasabb embert mondani, mint Csányi?

pl. te?
ETO

famate
Sztár

HozzászólásSzerző: famate » 2017.06.12. 12:07

Javier Arizmendi írta:
famate írta:Amúgy az MLSZ minden hülyesége ellenére tud valaki alkalmasabb embert mondani, mint Csányi?

pl. te?

Egy ideális világban sok jobb ember lenne, de a NER-ben csak körön belülről válogatnak, és talán Csányi az egyetlen olyan ember, aki felett nincs 100%-os kontrollja Orbánnak. Helyette Kósa Lajos kaliberek jönnének, vagy brancson belüli sportközgazdászok, "elemzők". Csányi szerintem nem hülye, és mivel a piacon vannak érdekeltségei, ezért valamelyest a valósággal is van kapcsolata. Szerintem jelenleg tényleg csak rosszabb jöhetne.
http://benfica.blog.nepsport.hu/
Fehér Miklós 1979-Para Sempre. Sosem feledünk!
Casillas-Nesta, Maldini, R. Carlos- Zidane, Rui Costa- Figo, Rivaldo, Beckham- Ronaldo, Nuno Gomes

manderel
Légiós

HozzászólásSzerző: manderel » 2017.06.12. 13:08

famate írta:
Javier Arizmendi írta:

pl. te?

Egy ideális világban sok jobb ember lenne, de a NER-ben csak körön belülről válogatnak, és talán Csányi az egyetlen olyan ember, aki felett nincs 100%-os kontrollja Orbánnak. Helyette Kósa Lajos kaliberek jönnének, vagy brancson belüli sportközgazdászok, "elemzők". Csányi szerintem nem hülye, és mivel a piacon vannak érdekeltségei, ezért valamelyest a valósággal is van kapcsolata. Szerintem jelenleg tényleg csak rosszabb jöhetne.

Még azt is megérhetjük, hogy Andyt ültetik be oda.
GYIRMÓT

Sub Pop
Moderátor

HozzászólásSzerző: Sub Pop » 2017.06.12. 13:33

famate írta:
Javier Arizmendi írta:

pl. te?

Egyrészről értelek. Mert a jelen helyzetben, Orbánisztánban bárki ül oda az csak báb lehet. Csányi talán nem az. De ő is utat enged a megalomán pénzszórásnak, a régi időkre emlékeztető államilag dédelgetett csapatok megjelenésének, a totálisan felesleges stadionépítéseknek, Puskás nevének eltulajdonítása ellen sem emelt hangot, nem vetett véget annak, hogy az akadémiák egy részében sok esetben még mindig az a gyerek játszik akinek a szülei fizetnek és még sorolhatnám.
Puskás-Kispest-Hungary

A Vaskezű
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: A Vaskezű » 2017.06.12. 13:52

Csányi ideális elnök, mert van politikai autonómiája, és egy szervezetet rendbe tud tenni gazdaságilag. Ennyi a pozitívum.

Viszont, a sportszakmai téren rossz súgógépei vannak. Erős káderhiány mutatkozik, amely inkább tűnik szándékoltnak. A szövetség tele van lojális politikai kinevezettekkel. Van, akinek sportvezetői múltja sem volt korábban, teljesen idegen tőlük a közeg. Nem várható, hogy felelősségteljes döntést tudnak hozni utánpótlást, szurkolókat, vagy egyéb futballszakmai kérdést illetően.

És valahogy a főtitkári poszton sem nagyon megy a megújulás, közel 30 éve.

A fórumról össze lehetne gereblyézni egy hatékonyabb elnökséget.

Mantequilla
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Mantequilla » 2017.06.12. 14:02

Sub Pop írta:
famate írta:
Javier Arizmendi írta:pl. te?

Egyrészről értelek. Mert a jelen helyzetben, Orbánisztánban bárki ül oda az csak báb lehet. Csányi talán nem az. De ő is utat enged a megalomán pénzszórásnak, a régi időkre emlékeztető államilag dédelgetett csapatok megjelenésének, a totálisan felesleges stadionépítéseknek, Puskás nevének eltulajdonítása ellen sem emelt hangot, nem vetett véget annak, hogy az akadémiák egy részében sok esetben még mindig az a gyerek játszik akinek a szülei fizetnek és még sorolhatnám.

Te egy Don Quijotét szeretnél látni, nem egy elnököt. Megnézném annak a sportszövetségnek az elnökét, akinek a kormány jelentős anyagi támogatást biztosít infrastrukturális fejlesztésekre, ő meg azt mondja, hogy "kösz, nem."
"A texasiról kiderült, hogy jóindulatú, nagylelk? és kedves ember. Három nap múlva mindenki utálta."

VIDEOTON
¡VIVA LA MEHEECO!

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.06.12. 14:20

A Vaskezű írta:Csányi ideális elnök, mert van politikai autonómiája, és egy szervezetet rendbe tud tenni gazdaságilag. Ennyi a pozitívum.

Viszont, a sportszakmai téren rossz súgógépei vannak. Erős káderhiány mutatkozik, amely inkább tűnik szándékoltnak. A szövetség tele van lojális politikai kinevezettekkel. Van, akinek sportvezetői múltja sem volt korábban, teljesen idegen tőlük a közeg. Nem várható, hogy felelősségteljes döntést tudnak hozni utánpótlást, szurkolókat, vagy egyéb futballszakmai kérdést illetően.

És valahogy a főtitkári poszton sem nagyon megy a megújulás, közel 30 éve.

A fórumról össze lehetne gereblyézni egy hatékonyabb elnökséget.

Sportszakmai téren itt akkor lesz változás, ha valahol csinálnak egy modern akadémiát, amivel más dimenzióba helyezik az egészet, amivel aztán kénytelenek lesznek lépést tartani - úgy, hogy átveszik a modellt. Nos, ez nem ma lesz, de nem is 2027-ben. Realistán szemlélve nem érjük meg. nem áll senkinek érdekében hosszú távon gondolkodni, amikor a Szövetség a rövid távú gondolkodást díjazza - ráadásul gecivaskosan.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Szarka
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Szarka » 2017.06.12. 14:33

manderel írta:
famate írta:
Javier Arizmendi írta:pl. te?

Még azt is megérhetjük, hogy Andyt ültetik be oda.

Áh, ő nem szórakozna ilyennel, neki a film és kaszinó épp elég.

De mondjuk Kubatov, mint MLSZ elnök, na? :)
Magyarország - Newcastle - Real Madrid , ebben a sorrendben.
"Intensity is our Identity"

Móni, Boston United, baldj: Nyugodjanak békében

Mrs.Dolcetti
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Mrs.Dolcetti » 2017.06.12. 14:35

Nem védeni akarom Strockot,mert szerintem is menni kell a blama után. De azért Ő legalább letett valamit a magyar foci asztalára, Urbánnak meg a megyei bajnokság is megülte a gyomrát.
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn

Sub Pop
Moderátor

HozzászólásSzerző: Sub Pop » 2017.06.12. 15:02

Mrs.Dolcetti írta:Nem védeni akarom Strockot,mert szerintem is menni kell a blama után. De azért Ő legalább letett valamit a magyar foci asztalára, Urbánnak meg a megyei bajnokság is megülte a gyomrát.

Hát, ez most olyan, hogy nem vagyok tanult szakács, de ha a világ legjobb szakácsa odaégeti a sültet, azt én is meg tudom állapítani.
Puskás-Kispest-Hungary

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.06.12. 17:08

Sub Pop írta:
Mrs.Dolcetti írta:Nem védeni akarom Strockot,mert szerintem is menni kell a blama után. De azért Ő legalább letett valamit a magyar foci asztalára, Urbánnak meg a megyei bajnokság is megülte a gyomrát.

Hát, ez most olyan, hogy nem vagyok tanult szakács, de ha a világ legjobb szakácsa odaégeti a sültet, azt én is meg tudom állapítani.

És egyből beajánlkozol a helyére, hogy majd te megoldasz mindent? :)
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

banok
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: banok » 2017.06.12. 17:14

Cselszky írta:
Sub Pop írta:

Ingyen mint az Urbán Flóri.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.06.12. 17:19

banok írta:
Cselszky írta:
Sub Pop írta:Hát, ez most olyan, hogy nem vagyok tanult szakács, de ha a világ legjobb szakácsa odaégeti a sültet, azt én is meg tudom állapítani.

Ingyen mint az Urbán Flóri.

Na persze, ingyen, miközben Urbánnak kilóg a segge a gatyából.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Westman
Tartalék

HozzászólásSzerző: Westman » 2017.06.12. 17:52

Kit érdekel egy lezüllött nincstelen volt labdarúgó véleménye? Engem nagyon nem. Mondhat ez bármit.

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.06.12. 19:07

Amikor a 37 éves andorrai legenda, a sörpocakos Ayala beállt, mert Andorra ezt is megengedhette magának, Storck és a magyar futball minden tekintetben lenullázódott. Láttam abszurd dolgokat, de ilyen tiszta tragikomikummal még Bánfi védekezése, Aranyos deli idomai vagy Mracskó mozgása sem mutatta meg, hogy ennek a sportnak milliárdokból is legfeljebb az alsó középrégiójában lehet a helyünk.

raab
Sztár

HozzászólásSzerző: raab » 2017.06.12. 19:11

teljesen mindegy hogy ki az elnök, mert a súgók ugyanazok a háttérben... Csányi is saját bevallása szerint abszolút nem ért a focihoz, semennyire, így azokra támaszkodik akik már 10-15-20 éve ott rontják a levegőt

Vissza: “www.nb1.hu”