Budapesti csapathoz tart Hidi Patrik
Re: Budapesti csapathoz tart Hidi Patrik
gyönyörű lesz a következő szezon, Fideszes pénzzel tömött csapatok ellen fogunk a kiesés ellen küzdeni, a saját volt játékosaink ellen. Legalább Rossi nem ment a Fradihoz.
Kispest távdrukker
- Adamek
- Flegma
_carlos_ írta:gyönyörű lesz a következő szezon, Fideszes pénzzel tömött csapatok ellen fogunk a kiesés ellen küzdeni, a saját volt játékosaink ellen. Legalább Rossi nem ment a Fradihoz.
ahová mondjuk pont nem is hívta senki
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
Mantequilla írta:Mrs.Dolcetti írta:Adamek írta:durva, remélem lesz videó a mezégetésről
Az a baj,hogy viccesnek hiszed magad.
Botka szezon közben hagyta ott a csapatot,miközben harcoltunk a dobogóért(bajnoki címért).Átment az egyik riválishoz.. Más kérdés,hogy kiderült King jobb nála, így végül is nyertünk az üzleten. Hidi pedig bajnokként ha úgy tetszik hősként megy el,mert lejárt a szerződése.
Bajnokként már igazolhat bárhova? Ez nekem fura. A mórhoz szokás így viszonyulni, nem egy saját nevelésű csapatkapitányhoz.
Hidi eredendően győri gyerek és Ikarus BSE nevelés, a Honvédhoz 2007-ben került. Győrből Pestre, nevelőklubból NB I-es csapat tartalékjához, onnan fel az NB I-es csapathoz, onnan a cséká karszalagig, onnan meg egyenesen a bajnoki címig. Ha folytatjuk a logikai sort és hozzávesszük a Hemi-állandót, úgy Hidi távozása szükségszerű.
ETO! ZENIT!
"The streets, the cops, the system" (Earl "DMX" Simmons)
"The streets, the cops, the system" (Earl "DMX" Simmons)
filonov írta:Mantequilla írta:Mrs.Dolcetti írta:Az a baj,hogy viccesnek hiszed magad.
Botka szezon közben hagyta ott a csapatot,miközben harcoltunk a dobogóért(bajnoki címért).Átment az egyik riválishoz.. Más kérdés,hogy kiderült King jobb nála, így végül is nyertünk az üzleten. Hidi pedig bajnokként ha úgy tetszik hősként megy el,mert lejárt a szerződése.
Bajnokként már igazolhat bárhova? Ez nekem fura. A mórhoz szokás így viszonyulni, nem egy saját nevelésű csapatkapitányhoz.
Hidi eredendően győri gyerek és Ikarus BSE nevelés, a Honvédhoz 2007-ben került. Győrből Pestre, nevelőklubból NB I-es csapat tartalékjához, onnan fel az NB I-es csapathoz, onnan a cséká karszalagig, onnan meg egyenesen a bajnoki címig. Ha folytatjuk a logikai sort és hozzávesszük a Hemi-állandót, úgy Hidi távozása szükségszerű.
Valóban. 4 évet ott húzott le. Iszonyat hiányosságokkal érkezett, de látszott rajta, hogy focista is lehet belőle. Rengeteget tett ezért, felépítette magát. /van akinek ez nem sikerült, pedig zseniális képességei voltak, lásd: Kocsis Ferike/ Kupát nyert, bajnok lett, meghálálta a bizalmat.
Megérdemelte, hogy a Kispest után egy kis pénzt is keressen.
Puskás-Kispest-Hungary
Adamek írta:_carlos_ írta:gyönyörű lesz a következő szezon, Fideszes pénzzel tömött csapatok ellen fogunk a kiesés ellen küzdeni, a saját volt játékosaink ellen. Legalább Rossi nem ment a Fradihoz.
de nekem az lett volna a legszarabb. Vidi akár lehetett is volna.
Kispest távdrukker
- Adamek
- Flegma
_carlos_ írta:Adamek írta:_carlos_ írta:gyönyörű lesz a következő szezon, Fideszes pénzzel tömött csapatok ellen fogunk a kiesés ellen küzdeni, a saját volt játékosaink ellen. Legalább Rossi nem ment a Fradihoz.
ja, így vágom, félreértettelek
azt hittem az is erény már, hogy valaki nem megy el egy buliba ahová nem hívták
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi
-
Mrs.Dolcetti
- Aranylabdás
- Kapcsolat:
_carlos_ írta:Adamek írta:_carlos_ írta:gyönyörű lesz a következő szezon, Fideszes pénzzel tömött csapatok ellen fogunk a kiesés ellen küzdeni, a saját volt játékosaink ellen. Legalább Rossi nem ment a Fradihoz.
" És végül, de nem utolsósorban: nem egy magyarországi klubhoz szerződtem, így nem kell a Honvéd ellen felkészítenem a csapatomat, ami nagyon nehezemre esne, mert megszerettem a volt klubomat, a kispesti szurkolókat, s úgy érzem, ők is engem. Vagyis a jelen helyzetben ez volt a legjobb, amit tehettem."
Mindez ez úgynevezett zsoldos edző szájából.
"Hihetetlen büszke vagyok, hogy lehetõségem volt ez a gyönyörû országot, Magyarországot, képviselni."-Karl Erik Böhn
Adamek írta:_carlos_ írta:Adamek írta:ahová mondjuk pont nem is hívta senki
Biztos hogy hívták valamelyik csapathoz, Dolcettiné idézi is a nyilatkozatát. Szerintem a Vidihez vagy Debrecenbe próbálták meg áthelyezni
Kispest távdrukker
-
Cselszky
- Aranylabdás
_carlos_ írta:Adamek írta:_carlos_ írta:
Biztos hogy hívták valamelyik csapathoz, Dolcettiné idézi is a nyilatkozatát. Szerintem a Vidihez vagy Debrecenbe próbálták meg áthelyezni
"Akkor nem is merült fel annak a lehetősége, hogy másik magyar klubnál, például a DVSC-nél folytassa? Voltak ilyen hírek is Magyarországon.
- Az mind kamu, kacsa volt. Soha nem beszéltem senkivel Debrecenből, nem volt téma az odaszerződésem. Másik magyar csapattal sem tárgyaltam."
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!
- Adamek
- Flegma
_carlos_ írta:Adamek írta:_carlos_ írta:
utóbbiról tárgyaltak
Cselszky írta:_carlos_ írta:Adamek írta:ja, így vágom, félreértettelek
"Akkor nem is merült fel annak a lehetősége, hogy másik magyar klubnál, például a DVSC-nél folytassa? Voltak ilyen hírek is Magyarországon.
- Az mind kamu, kacsa volt. Soha nem beszéltem senkivel Debrecenből, nem volt téma az odaszerződésem. Másik magyar csapattal sem tárgyaltam."
szerintem biztos hogy hívták, de mindenesetre szerencsére nem ment másik magyar csapathoz.
Kispest távdrukker