Megvan a Videoton első igazolása

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.06.08. 17:17

Székesfehérvár – U20-as vb-n járt játékost igazoltak.

Csütörtökön aláírta szerződését a magyar utánpótlás-válogatott színeiben U20-as világbajnokságon is pályára lépő Tamás Krisztián! – jelentette a vidi.hu, innentől következzék a fehérváriak közleménye.

„Legújabb játékosunk 1995. április 18-án Budapesten született, 2008-ig az Újpest serdülőcsapataiban játszott, majd 2011-ig a szombathelyi Illés Akadémián futballozott. Ezt követően 2011-ben a 18-szoros olasz bajnok AC Milan csapatához szerződött, ahol szóhoz jutott a híres viareggiói tornán, az UEFA Youth League-ben, valamint a vörös-feketék tartalékcsapatában is.

A 2014/2015-ös szezonban kölcsönjátékosként először a Seria B-s Varesében, majd a prágai Slaviában szerepelt, 2015 nyarától 2017 januárjáig pedig a szintén olasz másodosztályban játszó Spezia labdarúgója volt. Idén, év elején Gyirmótra igazolt, ahol a tavaszi idényben hét bajnoki és egy kupamérkőzésen lépett pályára.

A 22 esztendős ballábas játékos folyamatosan tagja volt a magyar utánpótlás-válogatottaknak, három mérkőzésen pályára lépett az 2015-ös U20-as világbajnokságon is.

„Több megkeresésem is volt, de az első konkrét ajánlat a Viditől érkezett. Tudom, hogy a Videoton FC egy komoly klub, minden évben bajnoki címért küzd, így nem volt nehéz eldöntenem, hogy itt szeretném folytatni. Jó labdarúgókkal leszek körülvéve, ez az én fejlődésemnek is sokat jelent, a posztomon is komoly riválisokkal kell megküzdenem a csapatbakerülésért. Természetesen szeretnék minél több időt a pályán tölteni és minél jobb játékkal segíteni a klubot céljai elérésében” - nyilatkozta Tamás Krisztián a szerződés aláírása után.

„Fejes Andrásra az utóbbi időben elsősorban belső védőként számított a mindenkori szakmai stáb, így Stopira maradt egyedül klasszikus balhátvéd a keretben. Úgy gondoltuk, hogy erre az egyébként is hiányposztnak számító pozícióra Tamás Krisztián megfelelő megoldás, hiszen fiatal, nagyon tehetséges utánpótlás-válogatottról van szó, akiben nagy potenciál rejlik. Komoly vetélytársa van, de mindenképpen pozitívum, hogy nem a könnyebb utat választotta a karrierjében, hanem meg szeretne küzdeni a helyéért - hiszen itt, a Vidinél mi senkinek nem ígérünk biztos játéklehetőséget. Abból, hogy két ilyen játékosunk van egy posztra, a csapat csak profitálni tud, ráadásul így jobblábas játékosnak sem kell "átjatszania" a baloldalra. Biztos vagyok benne, hogy sokat fejlődik majd és előbb-utóbb a válogatottnál is figyelembe veszik, de természetesen előbb itt kell bizonyítania azt, hogy mire képes" - mondta Krisztián leigazolásáról sportigazgatónk, Kovács Zoltán.

Tamás Krisztián szerződése 2020. június 30-áig érvényes.”

Élő közvetítés az átigazolási piac minden fejleményéről - NB1.hu

Átigazolási hírek

Gunners
Aranylabdás

Re: Megvan a Videoton első igazolása

HozzászólásSzerző: Gunners » 2017.06.08. 17:26

Slavia meg akarta anno tartani ha jól emlékszem, meg az UP csapatban sem volt olyan ügyetlen amikor láttam.
Go Gunners Hajrá Videoton

John McClane
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: John McClane » 2017.06.08. 17:38

Luxus csere.
Cech-Ivanovic,Terry,Dragoner,Szkukalek-Lampard,Wedgbury-Kriston,Gera,Hazard-Drogba
Edzo:Jose Mourinho
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding
Edzo:Kondas Elemer

Gunners
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Gunners » 2017.06.08. 18:53

John McClane írta:Luxus csere.

Nikolics nem szereti a négereket, szal lehet nem lesz csere. :D

John McClane
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: John McClane » 2017.06.08. 18:56

Gunners írta:

Mondjuk ez igaz,nem is lenne elvetendő ötlet,ha a Stopira,Nego,Vinicius hármast kibasznátok,nehogy konfliktus legyen belőle.
Cech-Ivanovic,Terry,Dragoner,Szkukalek-Lampard,Wedgbury-Kriston,Gera,Hazard-Drogba
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding

Sanyeey
Világsztár
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Sanyeey » 2017.06.08. 18:57

Számunka tökéletes igazolás lenne. Helyette van egy alkoholista Völgyi, meg a szupermotivált Ferenczi.
DEBRECENI VSC

Gunners
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Gunners » 2017.06.08. 19:00

John McClane írta:
Gunners írta:

Mondjuk ez igaz,nem is lenne elvetendő ötlet,ha a Stopira,Nego,Vinicius hármast kibasznátok,nehogy konfliktus legyen belőle.

Ennél nagyobb faszságot nem is tudnának csinálni. :D

John McClane
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: John McClane » 2017.06.08. 19:05

Gunners írta:
John McClane írta:
Gunners írta:Nikolics nem szereti a négereket, szal lehet nem lesz csere. :D

Jó hát én nem a Vidi szempontjából közelítettem meg a kérdést. :P

Gunners
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Gunners » 2017.06.08. 19:06

John McClane írta:
Gunners írta:
John McClane írta:Mondjuk ez igaz,nem is lenne elvetendő ötlet,ha a Stopira,Nego,Vinicius hármast kibasznátok,nehogy konfliktus legyen belőle.

Jó hát én nem a Vidi szempontjából közelítettem meg a kérdést. :P

Tudom. :D Burcsa lenne a főnök még esély is lenne ekkora baromságra.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.06.08. 19:18

Kovács mellett kényelmes lesz a fehérvári kispad.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.06.08. 19:19

22 évesen a Videoton a nyolcadik csapata, ragaszkodnak hozzá mindenhol, jó játékos lehet
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

valentajn
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: valentajn » 2017.06.08. 20:06

Csak a mihez tartás végett... nem értem miért nem kerestük meg :'( Kép

Gunners
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Gunners » 2017.06.08. 20:13

SuperDepor írta:22 évesen a Videoton a nyolcadik csapata, ragaszkodnak hozzá mindenhol, jó játékos lehet

Nem felnőtt csapatokat én azért nem számolnám. A Serie B nem jött neki össze, de a cseheknél pl kezdő volt. Én nem írom le előre, mondjuk az is igaz hogy Stopirát nehéz lesz neki kiszorítani.

John McClane
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: John McClane » 2017.06.08. 20:15

valentajn írta:Csak a mihez tartás végett... nem értem miért nem kerestük meg :'( Kép

lehet megkerestétek
http://nb1.hu/otp-bank-liga/a-vidi-az-u ... valogatott

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2017.06.08. 20:17

Savaria1919 írta:Kovács mellett kényelmes lesz a fehérvári kispad.

A Vidi ajánlatával értelemszerűen nem tudtunk versenyezni. Ha valóban motiválja a kezdőcsapatba kerülés, nem csak a játék nélküli nagy lóvé meg a sanszos bajnoki cím és/vagy kupagyőzelem, akkor elismerésem.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.06.08. 20:44

Gunners írta:
SuperDepor írta:22 évesen a Videoton a nyolcadik csapata, ragaszkodnak hozzá mindenhol, jó játékos lehet

Nem felnőtt csapatokat én azért nem számolnám. A Serie B nem jött neki össze, de a cseheknél pl kezdő volt. Én nem írom le előre, mondjuk az is igaz hogy Stopirát nehéz lesz neki kiszorítani.

persze beválhat, csak így hirtelen végigolvasva kicsit soknak tűnt
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

zodd
Légiós

HozzászólásSzerző: zodd » 2017.06.08. 21:10

valentajn írta:Csak a mihez tartás végett... nem értem miért nem kerestük meg :'( Kép

Lehet volt megkeresés, de azért azt ne feledjük el, hogy a Videoton, Fradi, Felcsút trió az állami pénzből licitál, míg az Újpest Roderickéből. Nem ugyanaz.

Vissza: “www.nb1.hu”