Londoni terror: Millwall-huligán védte egyedül az ártatlanokat

Reginald McFreez
Aranylabdás

Re: Londoni terror: Millwall-huligán védte egyedül az ártatlanokat

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.06.08. 09:11

Trinidad írta:Akkor kifejtenem, mert nehanyan nem igazan latjak at mirol is beszeltem. Eloszor is minden tisztelet a palie, tobb mint hos. Nem tehetek rola, hogy a politika igy atjatszott az NB1.hu oldalaira, viszont akkor mar leirom a velemenyem, mivel mindenki ezt teszi itt. A ficko inni ment el, ez kiderul a cikkbol es elegge sikeresen is haladt az eltervezett cel fele. 5 sor van benne, tehat erosen ittas. Azt latja, hogy nehany allat kesekkel tamad az allampolgarokra, nem tudja (meg jozanul sem tudhatna), hogy elotte elutottek X embert elore kitervelt szandekkal, nem tudja, hogy terroristakkal all szemben. VISZONT, ha nem utottek volna el X embert, csak osszeszolalkoztak volna az ivoban a muszlimok es esetlegesen a ficko cimborai es ugy probalta volna vedeni a baratait (tudom, tudom teljesen lehetetlen elkepzeles:)), akkor ahogyan leirtam o lenne a "fasiszta, a naci, a legalja mindennek". Ez teny a mai vilagban. Nem tehetek rola, ha valakinek ez nem tetszik, EZ VAN. En nem hergelek senkit csupan a tenyeket irtam le. Legjobbakat sracok!

Ennek a valószínűségét szerintem felesleges kétségbe vonni, ez nem is tetszik-nem tetszik kérdés. Én a felvetés "mi-lett-volna-ha" jellegét véleményezem. Úgy gondolom, hogy azokban a témákban különösen óvatosan kell bánni a "mi-lett-volna-ha" feltételezésekkel, melyek olyan szinten érzékenyek a kóros kibontakozásra, mint a jelenlegi téma. Hogy miért, azt leírtam korábban.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

BlancoAgilon38

Re: Londoni terror: Millwall-huligán védte egyedül az ártatlanokat

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.06.08. 09:37

Reginald McFreez írta:
BlancoAgilon38 írta:
Trinidad írta:Akkor kifejtenem, mert nehanyan nem igazan latjak at mirol is beszeltem. Eloszor is minden tisztelet a palie, tobb mint hos. Nem tehetek rola, hogy a politika igy atjatszott az NB1.hu oldalaira, viszont akkor mar leirom a velemenyem, mivel mindenki ezt teszi itt. A ficko inni ment el, ez kiderul a cikkbol es elegge sikeresen is haladt az eltervezett cel fele. 5 sor van benne, tehat erosen ittas. Azt latja, hogy nehany allat kesekkel tamad az allampolgarokra, nem tudja (meg jozanul sem tudhatna), hogy elotte elutottek X embert elore kitervelt szandekkal, nem tudja, hogy terroristakkal all szemben. VISZONT, ha nem utottek volna el X embert, csak osszeszolalkoztak volna az ivoban a muszlimok es esetlegesen a ficko cimborai es ugy probalta volna vedeni a baratait (tudom, tudom teljesen lehetetlen elkepzeles:)), akkor ahogyan leirtam o lenne a "fasiszta, a naci, a legalja mindennek". Ez teny a mai vilagban. Nem tehetek rola, ha valakinek ez nem tetszik, EZ VAN. En nem hergelek senkit csupan a tenyeket irtam le. Legjobbakat sracok!

Fogalmam sincs, miért kellett a hozzászólásodat szarrá elemezni. Ne törődj vele!

Attól, hogy te nem szeretsz gondolkodni, nem kell erőltetni, hogy más is a te utadat kövesse.

Igaz. Azt csak te szereted, ha mindenki úgy táncol, ahogy fütyülsz, vagy beül a körhintádba. Felültél a pikírt és tahó vonatra? Egészségedre faszikám!

dingo
Sztár

Re: Londoni terror: Millall-huligán védte egyedül az ártatlanokat

HozzászólásSzerző: dingo » 2017.06.08. 20:00

Reginald McFreez írta:
BlancoAgilon38 írta:
SuperDepor írta:Pontosan ertem, sot egyet is ertek, azt mondom, h nem csodalkoznek azon, h egy ket medium megis belekeverne.

Ebben a genderbuzi, píszí világban biztos, hogy lesz olyan.

Szerintem meg ez a megelőlegezett - meg nem fogalmazott!!! - vélemény, amit a "genderbuzi, píszi világ" szájába ad a Trinidad által megfogalmazott hozzászólás, két okból is káros: hergeli a széljobbot - hiszen lovat ad alá - és a széllibet is - ez utóbbinak ugyanis ötletet ad. Miközben egyiknek sincsen szüksége hergelésre, tekintve attitűdrendszeréből kifolyólag eleve eléggé feszült mindkettő.

QAz a köcsög megelőlegezés az :D

https://twitter.com/OfficialAntifa/stat ... 7608300546
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

SuperDepor
Moderátor

Re: Londoni terror: Millall-huligán védte egyedül az ártatlanokat

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.06.08. 20:05

dingo írta:
Reginald McFreez írta:
BlancoAgilon38 írta:Ebben a genderbuzi, píszí világban biztos, hogy lesz olyan.

Szerintem meg ez a megelőlegezett - meg nem fogalmazott!!! - vélemény, amit a "genderbuzi, píszi világ" szájába ad a Trinidad által megfogalmazott hozzászólás, két okból is káros: hergeli a széljobbot - hiszen lovat ad alá - és a széllibet is - ez utóbbinak ugyanis ötletet ad. Miközben egyiknek sincsen szüksége hergelésre, tekintve attitűdrendszeréből kifolyólag eleve eléggé feszült mindkettő.

QAz a köcsög megelőlegezés az :D

https://twitter.com/OfficialAntifa/stat ... 7608300546

az antifák olvassák a fórumot :) :) Istenem.....
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Vissza: “www.nb1.hu”