Az MTK edzője lehet Feczkó, de Balmazújvárosban még reménykednek

ManBat
Aranylabdás

Re: Az MTK edzője lehet Feczkó, de Balmazújvárosban még reménykednek

HozzászólásSzerző: ManBat » 2017.06.07. 10:26

Cselszky írta:
ManBat írta:
famate írta:Te nagyon sportszakmai alapon akarod ezt az egészet vizsgálni, de szerintem pont az idei Felcsút példája mutatja, hogy egy kitömött NER-csapatnak van azonnali feljutás. Ez a mostani magyar futball vérkeringés ez olyan, hogy a bajnoki címért menő Honvédtól igazolt az NB2-be Prosser (és más bőven NB1-es szintű játékosok, Pintér mesterrel az élen), a bajnokcsapat edzője nem hosszabbít szerződést, miközben más csapatokat meg szépen feltőkésítenek. Az lenne igazán logikus a mostani magyarfoci hierarchiában, ha a sikeredző szépen menne vissza az NB2-be Deutsch úr csapatához.

Tompinak már a Fideszen belül is igen marginális szerep jut, és ezt múlt héten fejtegettük is páran, hogy attól, hogy az anyaklubnál ő a góré, attól még valami nagyon nem stimmel az MTK-nál, az anyagiaktól kezdve a a szakmaiságon át a vezetésig. Simán lehet, hogy a szintén kitüntetett Kisvárda, a Soroksár (Fradi2), vagy akár a Szolnok mellett nem feltétlenül fog egyből összejönni a feljutás.

Akkor ez kamu?

"– Azonnali és drasztikus változásokra van szükség! A célt nagyon egyszerű meghatározni: komoly teljesítményt nyújtva, azonnal vissza kell kerülni a legmagasabb osztályba.
– Mi kell ehhez?
– Először is pénz. Az MTK Budapest Labdarúgó Zrt-hez – az eddigi tulajdonosok mellé – új befektető érkezik, így pénzügyi lehetőségeink tovább bővülnek. A következő idényben nem lesz olyan klub a másodosztályban, mely említést érdemlően jobb anyagi körülmények között működik, mint az MTK Budapest."

első dühből nyomott egy idegtől sugárzó nyilatkozatot, szvsz nem kell komolyan venni
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.06.07. 10:35

BlancoAgilon38 írta:
Cselszky írta:
BlancoAgilon38 írta:Még egy ember Kleisz után, akiről életemben nem hallottam.

Nem tájékozódsz megfelelően. :)

Ez a magyar futball szégyene. Kapásból sorolom a Loki játékosait a Gracsov fémjelezte időszakból, a Verebes-féle Győr kezdőjét, a hetvenhetes bajnok Vasast...stb.

Azért elég komoly fegyvertény, hogy ezzel a kerettel feljutott az NB1-be.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.06.07. 10:36

ManBat írta:
Cselszky írta:
ManBat írta:Tompinak már a Fideszen belül is igen marginális szerep jut, és ezt múlt héten fejtegettük is páran, hogy attól, hogy az anyaklubnál ő a góré, attól még valami nagyon nem stimmel az MTK-nál, az anyagiaktól kezdve a a szakmaiságon át a vezetésig. Simán lehet, hogy a szintén kitüntetett Kisvárda, a Soroksár (Fradi2), vagy akár a Szolnok mellett nem feltétlenül fog egyből összejönni a feljutás.

Akkor ez kamu?

"– Azonnali és drasztikus változásokra van szükség! A célt nagyon egyszerű meghatározni: komoly teljesítményt nyújtva, azonnal vissza kell kerülni a legmagasabb osztályba.
– Mi kell ehhez?
– Először is pénz. Az MTK Budapest Labdarúgó Zrt-hez – az eddigi tulajdonosok mellé – új befektető érkezik, így pénzügyi lehetőségeink tovább bővülnek. A következő idényben nem lesz olyan klub a másodosztályban, mely említést érdemlően jobb anyagi körülmények között működik, mint az MTK Budapest."

első dühből nyomott egy idegtől sugárzó nyilatkozatot, szvsz nem kell komolyan venni

Nem hiszem, hogy Feczkó blindre odamenne.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.06.07. 11:34

famate írta:
ManBat írta:
ZotyeszKB írta:
Lehet kapna egy olyan keretet az MTK-nál, amivel tuti a feljutás és utána ott stabilabban lehetnek NB I-esek, míg a Balmaz valszeg csak átszálló jegyet váltott az NB I-re..

A 2007-es, 2008-as Fradi példája is mutatja, hogy nem létezik garantált feljutás. Pláne nem a mostani egycsoportos másodosztályban.
De ha még így is lenne, akkor is ott lenne a sikerlistáján a Balmaz NB1-be vezetése, ami nem kis fegyvertény. Simán tudna akkor is első osztályú csapatot találni magának, ha onnan mennie kellene is, ehelyett még egy évig kizárja magát a magyar futball vérkeringéséből?

Te nagyon sportszakmai alapon akarod ezt az egészet vizsgálni, de szerintem pont az idei Felcsút példája mutatja, hogy egy kitömött NER-csapatnak van azonnali feljutás. Ez a mostani magyar futball vérkeringés ez olyan, hogy a bajnoki címért menő Honvédtól igazolt az NB2-be Prosser (és más bőven NB1-es szintű játékosok, Pintér mesterrel az élen), a bajnokcsapat edzője nem hosszabbít szerződést, miközben más csapatokat meg szépen feltőkésítenek. Az lenne igazán logikus a mostani magyarfoci hierarchiában, ha a sikeredző szépen menne vissza az NB2-be Deutsch úr csapatához.

A magyar futball jelenlegi vérkeringése ugyanolyan, mint 1950 és 1990 között. 40 év alatt kétszer volt vidéki bajnok, harmincnyolcszor fővárosi.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.06.07. 11:51

Cselszky írta:
BlancoAgilon38 írta:
Cselszky írta:Nem tájékozódsz megfelelően. :)

Ez a magyar futball szégyene. Kapásból sorolom a Loki játékosait a Gracsov fémjelezte időszakból, a Verebes-féle Győr kezdőjét, a hetvenhetes bajnok Vasast...stb.

Azért elég komoly fegyvertény, hogy ezzel a kerettel feljutott az NB1-be.

Meglehet, sőt, neked el is hiszem. Annyira nem követem már ezt a honi futballt. Rossz meccsek, kiábrándító nemzetközi szereplés.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.06.07. 11:53

BlancoAgilon38 írta:
Adamek írta:mégegy kopasz, ezeket valahol nagysorozatban termelik

Kojak óta nincs megállás.

ésmég a space-m se műxik
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.06.07. 11:54

Adamek írta:
BlancoAgilon38 írta:
Adamek írta:mégegy kopasz, ezeket valahol nagysorozatban termelik

Kojak óta nincs megállás.

ésmég a space-m se műxik

mondom
hogy ki a faxom öntött a billkómba mézet
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

famate
Sztár

HozzászólásSzerző: famate » 2017.06.07. 11:58

ManBat írta:
famate írta:
ManBat írta:Tompinak már a Fideszen belül is igen marginális szerep jut, és ezt múlt héten fejtegettük is páran, hogy attól, hogy az anyaklubnál ő a góré, attól még valami nagyon nem stimmel az MTK-nál, az anyagiaktól kezdve a a szakmaiságon át a vezetésig. Simán lehet, hogy a szintén kitüntetett Kisvárda, a Soroksár (Fradi2), vagy akár a Szolnok mellett nem feltétlenül fog egyből összejönni a feljutás.

Nem top prioritású NER-csapat, de azért új stadion, tőkeerős támogatók, fideszes elnökkel. Szerintem nagyjából egyben tudják tartani a keretet, és nem lesz gond.

nem így látom, szerintem a kitatarozott külső egy velejéig rohadó, céltalanul sodródó klubot takar

Ez nagyjából az egész magyar focira igaz. A pénz nem megoldás, csak eszköz.
http://benfica.blog.nepsport.hu/
Fehér Miklós 1979-Para Sempre. Sosem feledünk!
Casillas-Nesta, Maldini, R. Carlos- Zidane, Rui Costa- Figo, Rivaldo, Beckham- Ronaldo, Nuno Gomes

raab
Sztár

HozzászólásSzerző: raab » 2017.06.07. 12:04

SuperDepor írta:
famate írta:
ManBat írta:A 2007-es, 2008-as Fradi példája is mutatja, hogy nem létezik garantált feljutás. Pláne nem a mostani egycsoportos másodosztályban.
De ha még így is lenne, akkor is ott lenne a sikerlistáján a Balmaz NB1-be vezetése, ami nem kis fegyvertény. Simán tudna akkor is első osztályú csapatot találni magának, ha onnan mennie kellene is, ehelyett még egy évig kizárja magát a magyar futball vérkeringéséből?

Te nagyon sportszakmai alapon akarod ezt az egészet vizsgálni, de szerintem pont az idei Felcsút példája mutatja, hogy egy kitömött NER-csapatnak van azonnali feljutás. Ez a mostani magyar futball vérkeringés ez olyan, hogy a bajnoki címért menő Honvédtól igazolt az NB2-be Prosser (és más bőven NB1-es szintű játékosok, Pintér mesterrel az élen), a bajnokcsapat edzője nem hosszabbít szerződést, miközben más csapatokat meg szépen feltőkésítenek. Az lenne igazán logikus a mostani magyarfoci hierarchiában, ha a sikeredző szépen menne vissza az NB2-be Deutsch úr csapatához.

A magyar futball jelenlegi vérkeringése ugyanolyan, mint 1950 és 1990 között. 40 év alatt kétszer volt vidéki bajnok, harmincnyolcszor fővárosi.

3x

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2017.06.07. 12:28

famate írta:
ManBat írta:
famate írta:Nem top prioritású NER-csapat, de azért új stadion, tőkeerős támogatók, fideszes elnökkel. Szerintem nagyjából egyben tudják tartani a keretet, és nem lesz gond.

nem így látom, szerintem a kitatarozott külső egy velejéig rohadó, céltalanul sodródó klubot takar

Ez nagyjából az egész magyar focira igaz. A pénz nem megoldás, csak eszköz.

magyar focihoz képest sincs sok minden rendben náluk
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2017.06.07. 13:24

http://www.csakfoci.hu/nb-i/100262-kaos ... jo-csapat#
a cikkből nekem kicsit az jön le, hogy Feczkó arra készült, hogy a Kisvárda fog feljutni
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.06.07. 13:31

ManBat írta:http://www.csakfoci.hu/nb-i/100262-kaosz-az-nb-i-es-feljutonal-az-elnok-szerint-furcsa-az-edzo-b-megoldas-meg-nincs-kis-penzbol-kell-jo-csapat#
a cikkből nekem kicsit az jön le, hogy Feczkó arra készült, hogy a Kisvárda fog feljutni

sztem kb. mindenki
nem csodálkoznék, ha Tibát kizárnák a fityeszből
Sesztákéknak kellett volna következni
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.06.07. 13:35

ManBat írta:http://www.csakfoci.hu/nb-i/100262-kaosz-az-nb-i-es-feljutonal-az-elnok-szerint-furcsa-az-edzo-b-megoldas-meg-nincs-kis-penzbol-kell-jo-csapat#

Nem olvasok ki ilyet a cikkből. Szvsz új kihívásokra vágyik. Az MTK nem rossz lehetőség szerintem, amennyiben tényleg lesz pénzinjekció és szabad kezet kap. DT beismerte, hogy az eddigi irányvonaluk teljes tévedés volt. Ha ez nem marad duma, hanem tettek is követik, akkor az Feczkónak is jó lehetőség a továbblépésre.

moti77
Sztár

HozzászólásSzerző: moti77 » 2017.06.07. 13:46

Jó lenne, ha maradna. Vagy úgy mondom, hogy, maradnia kell!!! A köv. szezonba, netán, bent tartaná az nb1-ben a Balmazt, akkor, lehet, jobb lehetőségei lennének, vagyis, más nb1-es klubbok is érdeklődhetnének felőle. Nem tudom, mi értelme, maradnia az nb2-ben újból, ha az mtk hívja. Itt a lehetőség kapuja, és mutassa meg, mire képes az első osztályban.

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2017.06.07. 13:47

Maradonapoli írta:

sztem kb. mindenki

hátha akkor visszaköltözik Bőcsre a csapat :cool:
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.06.07. 13:47

moti77 írta:Jó lenne, ha maradna. Vagy úgy mondom, hogy, maradnia kell!!! A köv. szezonba, netán, bent tartaná az nb1-ben a Balmazt, akkor, lehet, jobb lehetőségei lennének, vagyis, más nb1-es klubbok is érdeklődhetnének felőle. Nem tudom, mi értelme, maradnia az nb2-ben újból, ha az mtk hívja. Itt a lehetőség kapuja, és mutassa meg, mire képes az első osztályban.

naja, + ha az MTK meg mégis döcögősen indulna 2 hónap után kirúgnák, most van lehetősége - saját jogán (és ez nagy dolog!) élvonalbeli edzővé válni, hüje lesz, ha kihagyja ezt a ziccert

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.06.07. 13:48

ManBat írta:
Maradonapoli írta:

sztem kb. mindenki

hátha akkor visszaköltözik Bőcsre a csapat :cool:

Lipták polgi úrral lett eltemetve a profi foci Bőcsön :(

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2017.06.07. 13:51

Cselszky írta:

Nem olvasok ki ilyet a cikkből. Szvsz új kihívásokra vágyik. Az MTK nem rossz lehetőség szerintem, amennyiben tényleg lesz pénzinjekció és szabad kezet kap. DT beismerte, hogy az eddigi irányvonaluk teljes tévedés volt. Ha ez nem marad duma, hanem tettek is követik, akkor az Feczkónak is jó lehetőség a továbblépésre.

DT a klub elnöke, nem a labdarúgóké. Az MTK-nak az elmúlt években mindig is problémát okozott a szponzoráció kérdése (Várszegi és a Fotex kitáncolása óta a mezszponzoruk egy kisállatkereskedés, azért ez árulkodó), nem hinném, hogy ha az új stadion nem segített, akkor majd pont egy kiesés után jönnének a Krőzusok a csapathoz.
A játékosok motiválatlanok, valószínűleg nem várhatóak élvonal szintű erősítések, szóval az első pár hónap igen döcögősre várható.
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.06.07. 14:32

ManBat írta:
Cselszky írta:

DT a klub elnöke, nem a labdarúgóké. Az MTK-nak az elmúlt években mindig is problémát okozott a szponzoráció kérdése (Várszegi és a Fotex kitáncolása óta a mezszponzoruk egy kisállatkereskedés, azért ez árulkodó), nem hinném, hogy ha az új stadion nem segített, akkor majd pont egy kiesés után jönnének a Krőzusok a csapathoz.
A játékosok motiválatlanok, valószínűleg nem várhatóak élvonal szintű erősítések, szóval az első pár hónap igen döcögősre várható.

Nézd meg az Újpest mezszponzorát! :) Nekünk még egy hajléktalan szálló sem jutott, nemhogy egy kisállat kereskedés!
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.06.07. 14:32

ManBat írta:
Cselszky írta:

A klubé. A labdarúgóké az öccse. Biztos semmi ráhatása nincs. :)
Nem hiszem, hogy Feczkó üres lózungokra, konkrétumok híján aláír. Ennél értelmesebbnek tartom.

Vissza: “www.nb1.hu”