Storck külön megdicsérte az egyik hibázó játékosát

Ferencváros // Man Utd
BL-menõ

Re: Storck külön megdicsérte az egyik hibázó játékosát

HozzászólásSzerző: Ferencváros // Man Utd » 2017.06.06. 10:54

BlancoAgilon38 írta:
Cselszky írta:
BlancoAgilon38 írta:Ha meg tudják fizetni.

Extra igényeket biztosan nem tudunk. Nem ikon ő Debrecenben, 2-3 évet focizott az A-ban. Nekem nem fájna, ha másfelé venné az irányt. Nem Dombi Tibi, de nem is egy Böőr Zoli. Ha haza akar igazolni, de pénzt is akar keresni, akkor menjen a Fradiba, Vidibe vagy Csútra.

Igaz. Attól tartok, hogy az igények nem fognak egy szint alá menni, szóval én a debreceni levezetésben nem igazán hiszek. Az utóbbi évek nem sikerültek neki sportszakmailag úgy, ahogy akár sikerülhettek volna. Az EB előtti pár meccsen és az EB-n is öröm volt nézni a játékát, előtte, utána nem.

Egy Fradi-Debrecen fizetési versengés max. itthoni keretek között számítana, a jelenlegi állomáshelyén kapott fizuhoz képest nevetséges lenne mind a kettő. Én minimális lokálpatriotizmust kinézek belőle, ezért gondolom, hogy ha hazajönne még levezetni, akkor inkább Debrecenbe menne vissza, annyival mi nem kínálnánk neki többet, amiért ez szempont lenne a csapat választásnál az orosz meg arab fizetések után.
29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.06.06. 11:01

Ferencváros // Man Utd írta:
BlancoAgilon38 írta:
Cselszky írta:Extra igényeket biztosan nem tudunk. Nem ikon ő Debrecenben, 2-3 évet focizott az A-ban. Nekem nem fájna, ha másfelé venné az irányt. Nem Dombi Tibi, de nem is egy Böőr Zoli. Ha haza akar igazolni, de pénzt is akar keresni, akkor menjen a Fradiba, Vidibe vagy Csútra.

Igaz. Attól tartok, hogy az igények nem fognak egy szint alá menni, szóval én a debreceni levezetésben nem igazán hiszek. Az utóbbi évek nem sikerültek neki sportszakmailag úgy, ahogy akár sikerülhettek volna. Az EB előtti pár meccsen és az EB-n is öröm volt nézni a játékát, előtte, utána nem.

Egy Fradi-Debrecen fizetési versengés max. itthoni keretek között számítana, a jelenlegi állomáshelyén kapott fizuhoz képest nevetséges lenne mind a kettő. Én minimális lokálpatriotizmust kinézek belőle, ezért gondolom, hogy ha hazajönne még levezetni, akkor inkább Debrecenbe menne vissza, annyival mi nem kínálnánk neki többet, amiért ez szempont lenne a csapat választásnál az orosz meg arab fizetések után.

Tudom, hogy Gera más, de ő is rakatra kereste magát az angoloknál. Lehet azt lejjebb adni. Mondjuk DzsB még vagy 3-5 évet elkeresget a homokban.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.06.06. 11:46

Cselszky írta:
BlancoAgilon38 írta:
Ferencváros // Man Utd írta:Inkább Debrecen.

Ha meg tudják fizetni.

Extra igényeket biztosan nem tudunk. Nem ikon ő Debrecenben, 2-3 évet focizott az A-ban. Nekem nem fájna, ha másfelé venné az irányt. Nem Dombi Tibi, de nem is egy Böőr Zoli. Ha haza akar igazolni, de pénzt is akar keresni, akkor menjen a Fradiba, Vidibe vagy Csútra.

az eddigi zsetonja melelt amit nálunk kaphatna pluszban a tiétekhez képest nagyjából kerekítési hiba kategória
ha egyszer hazaeszi a fene simán tök mindegy lesz neki hol kap alamizsnát, Pesten nehezebb parkolni, szerintem ez is többet nyom a latba mint az a pár garas
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.06.06. 11:51

Adamek írta:
Cselszky írta:
BlancoAgilon38 írta:Ha meg tudják fizetni.

az eddigi zsetonja melelt amit nálunk kaphatna pluszban a tiétekhez képest nagyjából kerekítési hiba kategória
ha egyszer hazaeszi a fene simán tök mindegy lesz neki hol kap alamizsnát, Pesten nehezebb parkolni, szerintem ez is többet nyom a latba mint az a pár garas

Terepjárót fog majd venni, mert lapos Lambóval ebben az országban városon belül is fennakad egy bukkanón.

inreallife
Sztár

HozzászólásSzerző: inreallife » 2017.06.06. 12:18

nekem annyira meg nincs vilagvege hangulatom. ez egy baratsagos meccs volt, annak minden elonyevel es hatranyaval. szerintem az elonyt maximalisan kihasznalta storck, megnezett egy csomo fiatal es uj arcot nemileg eles korulmenyek kozott. ez a meccs erre volt jo, semmi tobbre. emlexem, hogy egyesek a veret akartak venni, amikor az dardai fele "hatul stabil, elol semmi" csapat helyett a gorogok ellen egy tokmas filozofiaval alltunk ki, es 4:3 lett a vege oda. azota sem lattam olyan tamadojatekot a valogatottban cirka 20 evre visszamenoleg, de lehet meg annal is visszabb lapozni.

gyakorlatilag egy tet nelkuli meccs volt, megnezte mit lehet tamadasepitesbol kihozni, szerintem az jol sikerult. persze hatul kinyiltunk es a senkit el nem vero gorogok nyertek ellenunk, de akkor nem az volt a lenyeg. ebbol a meccsbol lett a norveg oda-vissza, meg az eb meneteles. emlekezzunk, addig kurvara nem birtunk senkit megverni, kellett az a gorog meccs. igy vagyok a mostani meccsel is, egyetlen kerdojellel, ez pedig futacs nem szerepeltetese.

gera, dzsb7 utodait meg kell talalni. meg a vb selejtezot vegignyomjak, de kene mar mindegyik moge a backup, ha valamelyiknek nem ugy megy a jatek, eltiltjak, leserul stb. es akkor nagyon nem eles meccsen kene kiserletezni, hogy makvirag tud-e egyeneset rugni a lasztiba. a masik, ami ennek a meccsnek a hozadeka, mondhatnam szep divatos szoval, a feedback. nem, nem szopni tanultak, hanem latjak, hogy mennyire nem kiralysag pl egy magyar golkiralyi cim. en orulnek neki, hogyha a megtapasztalt kemenyseget, sebesseget az edzeseken es a meccseken viszontlatnam a resztvevoktol. ha a 20-as keret egy kicsivel jobban odateszi magat, akkor azert masokat is magasabb fokozatba tudnak huzni. ez egy bemutatkozo meccs volt mindket fel reszere, a sracokban tudatosult, hogy odaerhetnek a valogatott kispadjara, de ennel tobb kell a kesobbiekben. mekkora tulekedes volt mar az eb keretbe kerulesert! valahogy ezt kene allandositana a cimeres mezert...
kubatov takarodj!

John McClane
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: John McClane » 2017.06.06. 12:22

Mrs.Dolcetti írta:Csak az első félórát láttam.Ez alapján Dzsudzsit el kéne egy időre felejteni.Csak amíg nem igazol egy normális bajnokságba.
Egy normális lövése nem volt,sokszor még a labdaátvétel is gondot okozott neki.Szóval nem kell a tapasztalatlan fiatalokra hivatkozni.

Csak kérdés ki lenne egyértelműen jobb..
Cech-Ivanovic,Terry,Dragoner,Szkukalek-Lampard,Wedgbury-Kriston,Gera,Hazard-Drogba
Edzo:Jose Mourinho
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding
Edzo:Kondas Elemer

P22
Tartalék

HozzászólásSzerző: P22 » 2017.06.06. 20:33

John McClane írta:
Mrs.Dolcetti írta:Csak az első félórát láttam.Ez alapján Dzsudzsit el kéne egy időre felejteni.Csak amíg nem igazol egy normális bajnokságba.
Egy normális lövése nem volt,sokszor még a labdaátvétel is gondot okozott neki.Szóval nem kell a tapasztalatlan fiatalokra hivatkozni.

Szkukalek Igor.
Lassú, de pontatlan!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.06.06. 21:20

P22 írta:
John McClane írta:

Szkukalek Igor.

Aranyos Imi
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

cain
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: cain » 2017.06.07. 00:41

Cselszky írta:
adrenalin69 írta:
Adamek írta:nagyon helyes, ahogy a megrendelő kéri
remélem Mákvirág csak az első fecske a tehetséggyárból

Ennyi volt a Strók mágia! Ezért kár annyit fizetni és szabad kezet adni neki! Ezt bármelyik tólódásos, mágnestáblás, szolgalelkű is produkálná!

Nem tudom. A VB-kijutás teljesen reménytelen lett volna bárkivel, azért nem baszlatnám. De elbeszélgetnék vele, mert vannak érthetetlen dolgai.
Az EB-re csak kurva jól felkészítette a csapatot, igaz, kellett hozzá vagy 30-35 nap összetartás. Nem hiszem, hogy elfelejtette a szakmát.

nem felejtette el. a játszott tegnap egy barimeccset a német válogatott is.
trapp - süle, rüdiger, ginter - kimmich, rudy, goretzka, hector - stindl, draxler - wagner.
beállt még can, younes, brandt, demirbay és plattenhardt. közülük kimmich, ridy és draxler lehet esélyes egy kezdőre, esetleg rudy. de ha most készülnének eb-re a németek, a maradék 10ből ha ketten még odaférnének a keretbe.
Life is death, death is life.
No life, no death.
Life is life, death is death.

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.06.07. 00:46

Adamek írta:
P22 írta:
John McClane írta:Csak kérdés ki lenne egyértelműen jobb..

Szkukalek Igor.

Aranyos Imi

Öngól.

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.06.07. 10:02

P22 írta:
John McClane írta:

Szkukalek Igor.
Majoros Árpi.

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2017.06.07. 10:04

nyúl írta:
P22 írta:
John McClane írta:Csak kérdés ki lenne egyértelműen jobb..

Szkukalek Igor.
Majoros Árpi.

Vasas Zoli.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

nyúl
Kincstári Főegerész

HozzászólásSzerző: nyúl » 2017.06.07. 10:38

Ahogy a zsíros hajú, szeszkazán-gyanús ex-Dinamós, úgy Harry felügyelő is felvette az itteni modort. Nálam utóbbinak az ázsiója akkor rendült meg, amikor idehozta a fiát. Itt minden rokonnak jut valami.

alehndr
Világsztár

HozzászólásSzerző: alehndr » 2017.06.07. 10:49

Véletlenül belebotlottam Balázs Ajax elleni meccseibe...
Hihetetlen hogy sikerült egy felfele ívelő pályafutást így elbaszni.

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.06.07. 11:13

alehndr írta:Véletlenül belebotlottam Balázs Ajax elleni meccseibe...

Ezután jön az aranykor!
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.06.07. 11:23

nyúl írta:Ahogy a zsíros hajú, szeszkazán-gyanús ex-Dinamós, úgy Harry felügyelő is felvette az itteni modort. Nálam utóbbinak az ázsiója akkor rendült meg, amikor idehozta a fiát. Itt minden rokonnak jut valami.

Az ember, az elején még azt gondolta,hogy rendet vág az ingyenélők között, de kiderült,hogy csak a helyet csinálta a csókosoknak!
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.

raab
Sztár

HozzászólásSzerző: raab » 2017.06.07. 11:54

inreallife írta:...gyakorlatilag egy tet nelkuli meccs volt, megnezte mit lehet tamadasepitesbol kihozni, szerintem az jol sikerult...

Sok minden beugrik a meccsel kapcsolatban, de hogy mi támadásokat építgettünk volna az nem nagyon. Gyakoroltuk a kényszerből saját térfélen passzolgatást aminek nagy haszna lesz majd Svájc és Portugália ellen... Lang pl. mindent megtett, hogy egy elb.szott hazapasszal kiugrassa az ellenfelet, talán tétmeccsen összejön neki.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.06.07. 16:49

alehndr írta:Véletlenül belebotlottam Balázs Ajax elleni meccseibe...

a válasz egyszerű, Balázs is az

Vissza: “www.nb1.hu”