Londoni terror: Millwall-huligán védte egyedül az ártatlanokat
Londoni terror: Millwall-huligán védte egyedül az ártatlanokat
London – Puszta kézzel szállt harcba, nyolc késszúrást kapott.
A mandiner.hu cikkét változtatás nélkül közöljük.
„Egy magányos Millwall-drukker magára vonta a szombati londoni késelő terroristák figyelmét, hogy mások elmenekülhessenek a helyszínről. „A szart is ki akartam verni belőlük” – mondja utólag. Őt is megkéselték, de túlélte.
A 47 éves Roy Larner egygyermekes brit családapa és a balhés kemény magjáról ismert Millwall focicsapat drukkere szombat este a dél-londoni bárnegyedben iszogatott, amikor megjelentek a késelő terroristák – írja az Independent.
Larner saját bevallása szerint 4-5 sörön volt túl egy étteremben, amikor a terroristákat meglátva kiállt eléjük. A támadók „iszlám, iszlám”-ot kiáltoztak, meg azt, hogy „ez Allahért történik”.
„A szart is ki akartam verni ezekből a fattyakból” – meséli utólag a drukker, aki azt kiáltotta a támadóknak: „Basszátok meg, én Millwall vagyok".
A terroristák így rátámadtak, ő puszta kézzel próbált ellenállni, amíg az étterem többi vendége hátramenekült.
Nyolc késszúrás érte őt a mellkasán, nyakán, fején és kezein, mégis túlélte a támadást. A terroristák tovább álltak – pár perccel később 50 lövéssel végzett velük a rendőrség –, ő még utánuk tántorgott, majd egy rendőrautóban kötött ki. Kórházban lábadozik jelenleg.
A brit internet felkapta Larnert, a „London híd oroszlánjának” nevezték el. Édesanyja is büszke rá: „Ő bátor, az én fiam... Nagy a szája és soha nem riad vissza a harctól” – nyilatkozta.”
Huligánokat tiltottak ki az oroszországi stadionokból - NB1.hu
Orosz huligánokat tiltottak ki
A mandiner.hu cikkét változtatás nélkül közöljük.
„Egy magányos Millwall-drukker magára vonta a szombati londoni késelő terroristák figyelmét, hogy mások elmenekülhessenek a helyszínről. „A szart is ki akartam verni belőlük” – mondja utólag. Őt is megkéselték, de túlélte.
A 47 éves Roy Larner egygyermekes brit családapa és a balhés kemény magjáról ismert Millwall focicsapat drukkere szombat este a dél-londoni bárnegyedben iszogatott, amikor megjelentek a késelő terroristák – írja az Independent.
Larner saját bevallása szerint 4-5 sörön volt túl egy étteremben, amikor a terroristákat meglátva kiállt eléjük. A támadók „iszlám, iszlám”-ot kiáltoztak, meg azt, hogy „ez Allahért történik”.
„A szart is ki akartam verni ezekből a fattyakból” – meséli utólag a drukker, aki azt kiáltotta a támadóknak: „Basszátok meg, én Millwall vagyok".
A terroristák így rátámadtak, ő puszta kézzel próbált ellenállni, amíg az étterem többi vendége hátramenekült.
Nyolc késszúrás érte őt a mellkasán, nyakán, fején és kezein, mégis túlélte a támadást. A terroristák tovább álltak – pár perccel később 50 lövéssel végzett velük a rendőrség –, ő még utánuk tántorgott, majd egy rendőrautóban kötött ki. Kórházban lábadozik jelenleg.
A brit internet felkapta Larnert, a „London híd oroszlánjának” nevezték el. Édesanyja is büszke rá: „Ő bátor, az én fiam... Nagy a szája és soha nem riad vissza a harctól” – nyilatkozta.”
Huligánokat tiltottak ki az oroszországi stadionokból - NB1.hu
Orosz huligánokat tiltottak ki
- BEARGRYLLS
- Sztár
Re: Londoni terror: Millall-huligán védte egyedül az ártatlanokat
Bátor és őrült egyszerre.
Szívünk zöld-fehér, mindennél többet ér...
FK Anzsi Mahacskala
FK Anzsi Mahacskala
-
BlancoAgilon38
BEARGRYLLS írta:Bátor és őrült egyszerre.
Igazi hős hazafi.
-
SuperDepor
- Moderátor
:) :) :) :)
„A szart is ki akartam verni belőlük”
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.
-
BlancoAgilon38
SuperDepor írta::) :) :) :)
Szerintem a tetű trió is meglepődött.
-
Trinidad
- Kulcsjátékos
Ha ez tortenetesen csak egy affer a muszlim es a HMCS brigad kozott es nem terror, akkor most o lenne a rossz gyerek, a fasiszta, a fajgyulolo. Milyen erdekesen osztja az elet a lapokat...
Csak a Debrecen es a LOKI!!!
- kristof98.haladas
- BL-menõ
Nagy forma lehet ez a fickó.Nagy tisztelet neki!
HAJRÁ HALI!
Isten óvja ót!
... voltak passzaink ...
-
BlancoAgilon38
Trinidad írta:Ha ez tortenetesen csak egy affer a muszlim es a HMCS brigad kozott es nem terror, akkor most o lenne a rossz gyerek, a fasiszta, a fajgyulolo. Milyen erdekesen osztja az elet a lapokat...
Mi az a HMCS?
-
Trinidad
- Kulcsjátékos
Helyi Meno Csavo(K)
Csak a Debrecen es a LOKI!!!
- HattoriHanzo
- chef
- Kapcsolat:
Trinidad írta:Ha ez tortenetesen csak egy affer a muszlim es a HMCS brigad kozott es nem terror, akkor most o lenne a rossz gyerek, a fasiszta, a fajgyulolo. Milyen erdekesen osztja az elet a lapokat...
Történetesen azért ment nekik, mert látta, hogy mi a szitu, és nem azért mert szembejött vele három muszlim. Fölösleges fasiszta, fajgyűlölő fikciókat ebbe a konkrét esetbe belekeverni.
Csak a paranoiások élik túl...
ORBÁN EGY GECI!
ORBÁN EGY GECI!
Tiszteletet érdemel. Mások életét védte, ráadásul hatalmas hátrányban.
-
SuperDepor
- Moderátor
türelem, ha sokat foglalkozik vele a sajtó, el fog jönni az is
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.
-
Javier Arizmendi
- Sztár
HattoriHanzo írta:Trinidad írta:Ha ez tortenetesen csak egy affer a muszlim es a HMCS brigad kozott es nem terror, akkor most o lenne a rossz gyerek, a fasiszta, a fajgyulolo. Milyen erdekesen osztja az elet a lapokat...
Történetesen azért ment nekik, mert látta, hogy mi a szitu, és nem azért mert szembejött vele három muszlim. Fölösleges fasiszta, fajgyűlölő fikciókat ebbe a konkrét esetbe belekeverni.
szerintem félreérted, amit írt.
ETO
Javier Arizmendi írta:HattoriHanzo írta:Trinidad írta:Ha ez tortenetesen csak egy affer a muszlim es a HMCS brigad kozott es nem terror, akkor most o lenne a rossz gyerek, a fasiszta, a fajgyulolo. Milyen erdekesen osztja az elet a lapokat...
szerintem jól érti.
Life is death, death is life.
No life, no death.
Life is life, death is death.
No life, no death.
Life is life, death is death.
cain írta:Javier Arizmendi írta:HattoriHanzo írta:Történetesen azért ment nekik, mert látta, hogy mi a szitu, és nem azért mert szembejött vele három muszlim. Fölösleges fasiszta, fajgyűlölő fikciókat ebbe a konkrét esetbe belekeverni.
szerintem jól érti.
Szerintem te is félreérted. :D Arizmendi arra próbált rávilágítani, hogy ha ez a forma csak szimpla iszogatás után rátámad 3 migrácsra akkor mindenhol főcímplapon lenne, hogy mekkora fasiszta huligán.
Bayern München
DVTK
Depower
DVTK
Depower
Re: Londoni terror: Millwall-huligán védte egyedül az ártatlanokat
Egyébként le a kalappal a faszi előtt. Gondolom a sok politikus, aki lehetővé teszi ezen személyek bevándorlását hasonlóan hősiesen cselekedett volna.... :)
Bayern München
DVTK
Depower
DVTK
Depower
Pető írta:cain írta:Javier Arizmendi írta:szerintem félreérted, amit írt.
szerintem jól érti.
Szerintem te is félreérted. :D Arizmendi arra próbált rávilágítani, hogy ha ez a forma csak szimpla iszogatás után rátámad 3 migrácsra akkor mindenhol főcímplapon lenne, hogy mekkora fasiszta huligán.
Szerintem meg te is félreérted, hogy cain félreérti Arizmendit, aki félreérti HattoriHanzo Trinidadnak fűzött -félreértett- hozzászólását.
- HattoriHanzo
- chef
- Kapcsolat:
zodd írta:Pető írta:cain írta:szerintem jól érti.
Szerintem meg te is félreérted, hogy cain félreérti Arizmendit, aki félreérti HattoriHanzo Trinidadnak fűzött -félreértett- hozzászólását.
:D :D :D
Csak a paranoiások élik túl...
ORBÁN EGY GECI!
ORBÁN EGY GECI!
- Reginald McFreez
- Aranylabdás
SuperDepor írta:Trinidad írta:Ha ez tortenetesen csak egy affer a muszlim es a HMCS brigad kozott es nem terror, akkor most o lenne a rossz gyerek, a fasiszta, a fajgyulolo. Milyen erdekesen osztja az elet a lapokat...
türelem, ha sokat foglalkozik vele a sajtó, el fog jönni az is
Javaslom átgondolni HH hozzászólását a témában.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.
Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp
Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke
Hooman - You guys scare the shit out of us.
Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp
Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke