A magyar válogatott kezdőcsapata Oroszország ellen

_carlos_
Légiós

Re: A magyar válogatott kezdőcsapata Oroszország ellen

HozzászólásSzerző: _carlos_ » 2017.06.05. 22:59

Greenlions írta:Barátságos meccs volt, VB-re már indulásnál sem volt reális esély kijutni.
Ha EB-re jutás lenne veszélyben, akkor mondanám hogy bukott edzőként Storck.
Nb2-ből tett be játékost? Puskás Öcsi bácsi is annó. Plusz Kleinheislert harmadosztályból vakarta ki a német, aki fontos szerepet vállalt a kijutásban.
Ez a Gera, Hajnal, Király, Juhász generáció kikopott, de mögöttünk nem tolonganak a tehetséges fiatal titánok, olyan könnyű dolga nincs a kapitánynak.

Dzsudzsákot is hozzátehetjük sajnos. Most jön az építkezés újabb harminc évig.
Kispest távdrukker

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.06.05. 23:03

ZotyeszKB írta:
seco írta:
ZotyeszKB írta:Ez nulla meccs volt... Közben M4nel Eppel a meccs embere xd

hát ő rúgott egyedül gólt tőlünk :)

Jogos! :)

Bár lehet csak engem zavart, hogy a második felesben is ziccerben még megállt, visszavette a labdát, oldalpassz stb.. Azért azt a szitut egy Nikolic már góllal zárta volna..

Ja. Nikolicsra az a jellemző, hogy belövi a válogatottban a ziccereket. 23/3. Egy középpályásnak jó lehet ez a mutató. De egy csatárnak gyenge.

sznot
Admin

HozzászólásSzerző: sznot » 2017.06.06. 07:26

BlancoAgilon38 írta:
ZotyeszKB írta:
seco írta:hát ő rúgott egyedül gólt tőlünk :)

Bár lehet csak engem zavart, hogy a második felesben is ziccerben még megállt, visszavette a labdát, oldalpassz stb.. Azért azt a szitut egy Nikolic már góllal zárta volna..

Ja. Nikolicsra az a jellemző, hogy belövi a válogatottban a ziccereket. 23/3. Egy középpályásnak jó lehet ez a mutató. De egy csatárnak gyenge.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a válogatottban főleg csereként lépett pályára, és nehéz úgy megdöntenie Puskás gólrekordját, ha 10-20 perceket játszik. És még csak nem is befejezőcsatárként játszatják, mint a klubjaiban.
Ami nincs fent YouTube-on, az meg sem történt, amit nem talál a Google, az nem is létezik, aki nincs regisztrálva Facebook-on, az nem is ember!

¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.06.06. 07:39

sznot írta:
BlancoAgilon38 írta:
ZotyeszKB írta:

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a válogatottban főleg csereként lépett pályára, és nehéz úgy megdöntenie Puskás gólrekordját, ha 10-20 perceket játszik. És még csak nem is befejezőcsatárként játszatják, mint a klubjaiban.

Én már ehhez nem értek, lehetőségei voltak, azok nagyrészt kimaradtak, de jogos: csere volt sokszor. Viszont az a hiszti sem használt, amit a cserepad kapcsán előadott. Németh, vagy Priska sose nyígott, ha padozni kell, pedig ők is utaztak, és volt, hogy pályára se léphettek.

sznot
Admin

HozzászólásSzerző: sznot » 2017.06.06. 10:31

BlancoAgilon38 írta:
sznot írta:
BlancoAgilon38 írta:Ja. Nikolicsra az a jellemző, hogy belövi a válogatottban a ziccereket. 23/3. Egy középpályásnak jó lehet ez a mutató. De egy csatárnak gyenge.

Én már ehhez nem értek, lehetőségei voltak, azok nagyrészt kimaradtak, de jogos: csere volt sokszor. Viszont az a hiszti sem használt, amit a cserepad kapcsán előadott. Németh, vagy Priska sose nyígott, ha padozni kell, pedig ők is utaztak, és volt, hogy pályára se léphettek.

Azért Priskin Pozsony-Budapest távját ne hasonlítsuk már a Chicago-Budapesthez. Őszintén megmondva én se utaznék 8000 km-t 7 időzónán át úgy, hogy tudom be se kerülök a csapatba.
Ami nincs fent YouTube-on, az meg sem történt, amit nem talál a Google, az nem is létezik, aki nincs regisztrálva Facebook-on, az nem is ember!

¡ɐssɐʌlolǝ ıʞɐ ǝʎlnɥ

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.06.06. 10:38

sznot írta:
BlancoAgilon38 írta:
sznot írta:

Azért Priskin Pozsony-Budapest távját ne hasonlítsuk már a Chicago-Budapesthez. Őszintén megmondva én se utaznék 8000 km-t 7 időzónán át úgy, hogy tudom be se kerülök a csapatba.

Nem hasonlítom. A lengyel légiósról beszélek. Mióta az USA-ban játszik, nem volt válogatott.

Vissza: “www.nb1.hu”