Hollandiából igazolt a Ferencváros

BlancoAgilon38

Re: Hollandiából igazolt a Ferencváros

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.06.05. 19:20

John McClane írta:
Maradonapoli írta:
BlancoAgilon38 írta:Miért? Nem is tudom most hirtelen mihez kötni a dolgokat. Csúnyát mondott a magyarokra?

http://www.nemzetisport.hu/magyar_valog ... sz-2401375

http://www.origo.hu/sport/futball/20150 ... lenni.html

csúnyát nem mondott, mondhatni korrekt, diplomatikus volt, sőt mondhatni őszinte is, de ezek után ne akarjon majd esetlegesen magyar válogatott lenni - szerintem

Szerintem nem is akar.

Pár meccsen biztos elküldik a picsába a korábbi szavai miatt.

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.06.05. 19:23

John McClane írta:
Savaria1919 írta:
SuperDepor írta:Bőle Lukácsot is hozná a Fradi, na ő hamar lerendezte a dolgot amikor a román válogatottságról kérdezték :)

Őt a Hali is akarta, eddig szinte az összes átigazolási időszakban. De mindig visszautasította :( Pedig beférne.

Idén állítólag tényleg jó szezonja volt,a statisztikái alá is támasztják ezt,a román élcsapatok is komolyan akarják állítólag,de 27 évesen ez volt igazából az első igazán jó éve.

jó idénye volt, olyannyira, megkérdezték tőle, h játszana-e a román válogatottban, azt válaszolta, h kizárt, mert az apja megölné :)
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

John McClane
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: John McClane » 2017.06.05. 19:24

A Vaskezű írta:
John McClane írta:
Savaria1919 írta:Őt a Hali is akarta, eddig szinte az összes átigazolási időszakban. De mindig visszautasította :( Pedig beférne.

Idén állítólag tényleg jó szezonja volt,a statisztikái alá is támasztják ezt,a román élcsapatok is komolyan akarják állítólag,de 27 évesen ez volt igazából az első igazán jó éve.

Korábban mi is kerestük, elvileg.

Érdekes,én nem is nagyon hallottam róla korábban,pedig azért nagyjából képben szoktam lenni,idén kezdték el nagyon nyomni,hogy vinné a Steaua,meg Daum is rákérdezett a román válogatottról,utána meg olvasgattam,hogy sokan nem értik miért nem hívtuk be mi...Remélem nem csak egy szezonos játékos,Dzsudzsák helyére úgyis kelleni fog lassan egy balszélső a válogatottba is
Cech-Ivanovic,Terry,Dragoner,Szkukalek-Lampard,Wedgbury-Kriston,Gera,Hazard-Drogba
Edzo:Jose Mourinho
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding
Edzo:Kondas Elemer

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.06.05. 19:30

Maradonapoli írta:
manderel írta:Meglepő fordulat. Lehet hogy már a válogatottságot is elfogadná. Más kérdés hogy nem fejlődött úgy mint sokan várták, ő sem oldaná meg a válogatott védőproblémáit.

jah lehet, de remélem lesz legalább annyi tartás a mindenkori bmlsz-ben soha nem lehet majd

Én meg remélem, hogy lehet, ha erősítést jelent.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

John McClane
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: John McClane » 2017.06.05. 19:31

BlancoAgilon38 írta:
John McClane írta:
Maradonapoli írta:http://www.nemzetisport.hu/magyar_valog ... sz-2401375

http://www.origo.hu/sport/futball/20150 ... lenni.html

csúnyát nem mondott, mondhatni korrekt, diplomatikus volt, sőt mondhatni őszinte is, de ezek után ne akarjon majd esetlegesen magyar válogatott lenni - szerintem

Szerintem nem is akar.

Szerintem pont azért nem akar magyar válogatott lenni,mert a bejelentése előtt is voltak negatív tapasztalatai.Mondjuk az is hozzátartozik az igazsághoz,hogy akkor mondta,amikor nagyon ment neki Hollandiában és úgy tűnt Nigéria is reális lehet,de a török kaland neki (sem) jött be.
Szerintem már nem fog változtatni,ha esetleg meg is bánta,annyira nem lehet jó buli a magyar válogatott,nem túl jók szerintem a kilátásaink(a vbt már az elején buktuk is),1-2 EB szereplésben bízhatna max,de az is elég kérdéses,nem érné meg bevállalni ezek után
Cech-Ivanovic,Terry,Dragoner,Szkukalek-Lampard,Wedgbury-Kriston,Gera,Hazard-Drogba
Dibusz-Stockley,Gyepes,Carvalho,Ashley Cole-Essien,Lipcsei-Seydi,Lisztes,Podolski-Elding

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.06.05. 19:32

Reginald McFreez írta:
Maradonapoli írta:
manderel írta:Meglepő fordulat. Lehet hogy már a válogatottságot is elfogadná. Más kérdés hogy nem fejlődött úgy mint sokan várták, ő sem oldaná meg a válogatott védőproblémáit.

jah lehet, de remélem lesz legalább annyi tartás a mindenkori bmlsz-ben soha nem lehet majd

meg sem lepődöm
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.06.05. 19:34

Maradonapoli írta:
Reginald McFreez írta:
Maradonapoli írta:jah lehet, de remélem lesz legalább annyi tartás a mindenkori bmlsz-ben soha nem lehet majd

meg sem lepődöm

Kép
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.06.05. 19:35

John McClane írta:
BlancoAgilon38 írta:
John McClane írta:Szerintem nem is akar.

Szerintem pont azért nem akar magyar válogatott lenni,mert a bejelentése előtt is voltak negatív tapasztalatai.Mondjuk az is hozzátartozik az igazsághoz,hogy akkor mondta,amikor nagyon ment neki Hollandiában és úgy tűnt Nigéria is reális lehet,de a török kaland neki (sem) jött be.
Szerintem már nem fog változtatni,ha esetleg meg is bánta,annyira nem lehet jó buli a magyar válogatott,nem túl jók szerintem a kilátásaink(a vbt már az elején buktuk is),1-2 EB szereplésben bízhatna max,de az is elég kérdéses,nem érné meg bevállalni ezek után

27 éves. Bennem még olyan 22-24 volt max.

John McClane
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: John McClane » 2017.06.05. 19:44

BlancoAgilon38 írta:
John McClane írta:
BlancoAgilon38 írta:Pár meccsen biztos elküldik a picsába a korábbi szavai miatt.

Augusztusban lesz 25 :)
Bőle 27 éves

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.06.05. 19:48

John McClane írta:
BlancoAgilon38 írta:
John McClane írta:Szerintem pont azért nem akar magyar válogatott lenni,mert a bejelentése előtt is voltak negatív tapasztalatai.Mondjuk az is hozzátartozik az igazsághoz,hogy akkor mondta,amikor nagyon ment neki Hollandiában és úgy tűnt Nigéria is reális lehet,de a török kaland neki (sem) jött be.

Augusztusban lesz 25 :)
Bőle 27 éves

Na, köszönet. Mégse vagyok annyira kiesve a képkeretből.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.06.05. 20:50

jó hír, ez a holland vonal egyszer már bejött
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Ferencváros // Man Utd
BL-menõ

HozzászólásSzerző: Ferencváros // Man Utd » 2017.06.05. 23:47

Remek.
29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29 29

_carlos_
Légiós

HozzászólásSzerző: _carlos_ » 2017.06.06. 00:23

Hüsi azért remélem marad..
Kispest távdrukker

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.06.06. 05:30

Reginald McFreez írta:
Maradonapoli írta:

Jó, de te Mészáros Lőrincnek is örülnél vagy a Vajna Timikének, meg a fánkjainak!
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.

A Vaskezű
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: A Vaskezű » 2017.06.06. 14:08

John McClane írta:
A Vaskezű írta:
John McClane írta:Idén állítólag tényleg jó szezonja volt,a statisztikái alá is támasztják ezt,a román élcsapatok is komolyan akarják állítólag,de 27 évesen ez volt igazából az első igazán jó éve.

Korábban mi is kerestük, elvileg.

Érdekes,én nem is nagyon hallottam róla korábban,pedig azért nagyjából képben szoktam lenni,idén kezdték el nagyon nyomni,hogy vinné a Steaua,meg Daum is rákérdezett a román válogatottról,utána meg olvasgattam,hogy sokan nem értik miért nem hívtuk be mi...Remélem nem csak egy szezonos játékos,Dzsudzsák helyére úgyis kelleni fog lassan egy balszélső a válogatottba is

Már az előző szezonban is jó teljesítményt nyújtott, a román sajtó jókat írt róla. De akkor kevesebb gólt, gólpasszt adott.
Nem kell aggódni, Dzsudzsák pótolva lesz Suljiccsal.

A Vaskezű
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: A Vaskezű » 2017.06.06. 14:17

Otigba szerintem nem lesz kiemelkedő. Priskin jó vétel. Az uru srácra kíváncsi leszek, az ajánlólevele jó, de mondjuk én Moutariból is többet néztem ki, előzetesen. Egyébként meg a középpályán vagytok nagyon gyengék. Ha nem sikerül oda igazolni, akkor Csukicsot fel lehet hozni az akadémiából.

John McClane
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: John McClane » 2017.06.06. 14:48

A Vaskezű írta:Otigba szerintem nem lesz kiemelkedő. Priskin jó vétel. Az uru srácra kíváncsi leszek, az ajánlólevele jó, de mondjuk én Moutariból is többet néztem ki, előzetesen. Egyébként meg a középpályán vagytok nagyon gyengék. Ha nem sikerül oda igazolni, akkor Csukicsot fel lehet hozni az akadémiából.

Egyedül Otigba lesz kiemelkedő igazolás szerintem a 3-ból,mondjuk ő annyira,hogy télen le is lép vagy legkésőbb nyáron.
Priskin kb annyira fog meglátszani a csapaton,hogy 1 vagy 2 góllal többet lőne,mint Böde,érdemi előrelépést nem jelent.
Az uru gyerek meg elég súlytalannak tűnik,sem védekezésben,sem támadásban nem tűnik kiemelkedőnek,kell majd neki vagy fél év mire beilleszkedik,kb 1 évet jósolok neki itt

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.06.06. 14:58

John McClane írta:
A Vaskezű írta:Otigba szerintem nem lesz kiemelkedő. Priskin jó vétel. Az uru srácra kíváncsi leszek, az ajánlólevele jó, de mondjuk én Moutariból is többet néztem ki, előzetesen. Egyébként meg a középpályán vagytok nagyon gyengék. Ha nem sikerül oda igazolni, akkor Csukicsot fel lehet hozni az akadémiából.

Egyedül Otigba lesz kiemelkedő igazolás szerintem a 3-ból,mondjuk ő annyira,hogy télen le is lép vagy legkésőbb nyáron.
Priskin kb annyira fog meglátszani a csapaton,hogy 1 vagy 2 góllal többet lőne,mint Böde,érdemi előrelépést nem jelent.
Az uru gyerek meg elég súlytalannak tűnik,sem védekezésben,sem támadásban nem tűnik kiemelkedőnek,kell majd neki vagy fél év mire beilleszkedik,kb 1 évet jósolok neki itt

Kenny annyira ki fog emelkedni, hogy nem is tudom van e még rajta kívül középső bekkünk
Priskin valszeg csak a TB miatt szerződött haza, így olcsóbb lesz a műtérd beültetés, az uruguayi meg vagy a sarokba fog szarni vagy lányokat futtat majd
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

A Vaskezű
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: A Vaskezű » 2017.06.06. 15:39

John McClane írta:

Szerintem nem fog kiemelkedni az NB1-ből, mondjuk abban Adameknek igaza van, hogy darabra sem voltatok meg ott eddig.
Azon fog sok múlni, hogy középpályán hogy fogtok játszani. Gera, Hajnal, Nagy pótlása nincs megoldva még mindig.

extex
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: extex » 2017.06.06. 16:37

A Vaskezű írta:
John McClane írta:

Szerintem nem fog kiemelkedni az NB1-ből, mondjuk abban Adameknek igaza van, hogy darabra sem voltatok meg ott eddig.
Azon fog sok múlni, hogy középpályán hogy fogtok játszani. Gera, Hajnal, Nagy pótlása nincs megoldva még mindig.

Reaktivaljuk Vincze Ottot, egybol maskepp velekedunk madj a Gera, Hajnal, Cukic trio eletkorarol...

(Sorry, nemet billentyuzettel irok.)

Vissza: “www.nb1.hu”