nyúl írta:BlancoAgilon38 írta:Real, Barcelona, München, Juventus...
Kurva unalmas. Szerintem engedni kellene, hogy a tőzsdecápa csapatok hadd csinálják meg végre a saját hülye ligájukat, át kellene szervezni a lebonyolítás rendszerét, csak a bajnokok indulhassanak, kellene újra KEK és UEFA-kupa. Emlékszem régen hogy vártuk a csütörtöki összefoglalókat, ahol Knézy Jenő (az igazi) kalauzolta végig a nézőket az aktuális meccseken.
Ez a mostani már nagyon pénzillatú.
Milyen jó volt, mikor Morley beadása után Withe gólt szerzett a Bayern ellen, és az Aston Villa megnyerte a BEK-döntőt. Egy kopott pályán. Sokkal emberközelibb élmény volt.
A két kupa közötti átjárást mindenképpen meg kellene szüntetni. Megalázó, hogy a BL selejtjét adott ponton átveszi az EL, ráadásul az is, hogy a tornagyőztes a BL-be kvalifikál. Intertotó Kupává silányították a valaha rangos UEFA Kupa jogutódját.
Azzal csak egyetérteni tudok, hogy a bajnokok tornáján csak bajnok induljon. Félő, ilyen már nem lesz.
Lehet, tényleg az volna a megoldás, hogy a gigák birkózzanak egymással egy külön tornasorozatban.
amúgy szerintem az ősi rendszer sem volt tökéletes, bár a rendszerváltások miatt kapott volna egy hatalmas esélyt (ha a széthullott országok nem keresték volna évekig önmagukat és ezért kapásból le is maradtak örökre), hogy tökéletes legyen de elbaszták
amiért szerintem szar volt, az például az, hogy a BEK bár papíron első volt, igazából a második volt csak színvonalban az UEFA-kupa mögött, 32-es főtáblájával nevetségesen kevés, 5 csapatot legyőzve felülhetett valaki Európa trónjára, kiemelés nélkül néha nevetséges ágakon eljutva a döntőig
az átmeneti, csak bajnokok csoportból indulva nagy ötlet volt a színvonal emeléséhez, de sajnos ott nem tudtak megállni, a mohóság győzött
a KEK-t én személy szerint azért szerettem, mert ott tényleg nem top csapatokról szólt a móka, akár másodosztályú csapatok is vitézkedhettek, nem véletlen mentek ott nagyokat a keletiek, ez nyilván manapság már rajtunk kívül (öreg kelet-európaiak)senkit nem hozna lázba
az igazi nagy kupa az UEFA-kupa volt, 64-es főtábla mindenhonnan két erős csapattal
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi