A szakvezetőnek a csalódást keltő második hely miatt kellett távoznia.
Utódja minden valószínűség szerint a szerb Marco Nicolic lesz.

Maradonapoli írta:Együtt tették tönkre!
Cselszky írta:Maradonapoli írta:Együtt tették tönkre!
Megállítottuk!
Maradonapoli írta:Cselszky írta:Maradonapoli írta:Együtt tették tönkre!
Megállítottuk!
Soros György kottájából játszott.
Cselszky írta:Maradonapoli írta:Cselszky írta:Megállítottuk!
Soros György kottájából játszott.
Milliárdosok embere.
Maradonapoli írta:Cselszky írta:Maradonapoli írta:Soros György kottájából játszott.
Milliárdosok embere.
A maffiabaloldal állt mögötte.
Cselszky írta:Maradonapoli írta:Cselszky írta:Milliárdosok embere.
A maffiabaloldal állt mögötte.
Kerítésbontó Berg. A Norvég Alap pénzelte.
Westman írta:A távozása nem tud meghatni,nagy paraszt volt.Viszont itt nem csak edzői dolgok vannak a háttérben, a fehérvári királyok ahogy Orsós Viki királyunk nevezte őket anno,lélektelen focit játszanak.A zsoldos kutyák képtelenek,kúszni-csúszni-mászni a sikerért,rossz a külföldi és magyar aránya és még sorolhatnánk.De inkább hagyjuk.Kovács Zoltánt is szélnek kell ereszteni azt hozni a helyére egy valóban értelmes nívós külföldi "sportigazgatót".
seco írta:Westman írta:A távozása nem tud meghatni,nagy paraszt volt.Viszont itt nem csak edzői dolgok vannak a háttérben, a fehérvári királyok ahogy Orsós Viki királyunk nevezte őket anno,lélektelen focit játszanak.A zsoldos kutyák képtelenek,kúszni-csúszni-mászni a sikerért,rossz a külföldi és magyar aránya és még sorolhatnánk.De inkább hagyjuk.Kovács Zoltánt is szélnek kell ereszteni azt hozni a helyére egy valóban értelmes nívós külföldi "sportigazgatót".
ennyi baromságot összehordani...
Reginald McFreez írta:seco írta:Westman írta:A távozása nem tud meghatni,nagy paraszt volt.Viszont itt nem csak edzői dolgok vannak a háttérben, a fehérvári királyok ahogy Orsós Viki királyunk nevezte őket anno,lélektelen focit játszanak.A zsoldos kutyák képtelenek,kúszni-csúszni-mászni a sikerért,rossz a külföldi és magyar aránya és még sorolhatnánk.De inkább hagyjuk.Kovács Zoltánt is szélnek kell ereszteni azt hozni a helyére egy valóban értelmes nívós külföldi "sportigazgatót".
Az opálos szemű újratöltött tabloidokon kívül mindeki úgy látja, ahogy westman.
adrenalin69 írta:Reginald McFreez írta:seco írta:ennyi baromságot összehordani...
Nem vagyok tabloid, de szerintem is maradjon minden úgy, ahogy van!
Westman írta:adrenalin69 írta:Reginald McFreez írta:Az opálos szemű újratöltött tabloidokon kívül mindeki úgy látja, ahogy westman.
Ha marad minden úgy mint ahogy van, akkor sosem viszik semmire még magyar viszonylatban sem. De hagyjuk.
seco írta:Westman írta:A távozása nem tud meghatni,nagy paraszt volt.Viszont itt nem csak edzői dolgok vannak a háttérben, a fehérvári királyok ahogy Orsós Viki királyunk nevezte őket anno,lélektelen focit játszanak.A zsoldos kutyák képtelenek,kúszni-csúszni-mászni a sikerért,rossz a külföldi és magyar aránya és még sorolhatnánk.De inkább hagyjuk.Kovács Zoltánt is szélnek kell ereszteni azt hozni a helyére egy valóban értelmes nívós külföldi "sportigazgatót".
Reginald McFreez írta:Westman írta:adrenalin69 írta:Nem vagyok tabloid, de szerintem is maradjon minden úgy, ahogy van!
Ha marad minden úgy mint ahogy van, akkor sosem viszik semmire még magyar viszonylatban sem. De hagyjuk.
A lila majom szerintem szeretné, ha a Vidi tróger lenne jövőre, mert akkor nekik nagyobb lenne az esélyük a végelszámolásnál. Nem tudja a kis buksi, hogy 17/18-ban még a jelentős ellenszél ellenére is (önmagához képest) igen kiugró eredményt fog elérni az uppe.
adrenalin69 írta:Reginald McFreez írta:seco írta:ennyi baromságot összehordani...