Hivatalos: Gera Zoltán az új idényben is a Ferencvárost erősíti

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.05.31. 13:22

Budapest – Meghatározó játékosával hosszabbított a Fradi

A következő szezonban is a Ferencvárost erősíti Gera Zoltán, a játékos és a klub ugyanis meghosszabbította Gera lejáró szerződését – adta hírül a fradi.hu szerda délután.

A bejelentés kevésbé váratlan, hiszen legutóbbi sajtótájékoztatóján Kubatov Gábor is úgy felelt az nb1.hu kérdésére, hogy szeretnék, ha „Gerzson” hosszabbítana, honlapunknak adott későbbi interjújában pedig azt közölte a klubelnök: szóbeli megállapodás köttetett a felek között.

Hatalmas Vasas-tábor készül a Fradi elleni kupadöntőre - NB1.hu

Ennyi szurkoló lesz a kupadöntőben

Leandro tegnapi szerződéshosszabbítása után Gera a második olyan labdarúgó, akivel az új idény kezdete előtt megállapodott az FTC. A 97-szeres magyar válogatott játékos így második ferencvárosi periódusát toldja meg, hiszen azt követően, hogy 2000 és 2004 között egyszer már szerepelt az Üllői úton, sikeres légiós pályafutása végén, 2014 nyarán újra az FTC-hez tért haza.

Arról pillanatnyilag nincs hír, hogy a zöldek utolsó idénybeli bajnokijáról hiányzó Gera pályára léphet-e a Vasas elleni, szerda esti Magyar Kupa-döntőben.

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

Re: Hivatalos: Gera Zoltán az új idényben is a Ferencvárost erősíti

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.05.31. 13:47

Csikicsuki és Hajnal is maradjon!
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.05.31. 13:50

yesss, a 4 nyuggerből kettő már tuti marad
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.05.31. 14:33

Ádi kedvence Csukics is remélem hamarosan hosszabbít. :) Nem akarom, hogy depresszióban teljen a nyara. :)
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.05.31. 15:52

Maradonapoli írta:Ádi kedvence Csukics is remélem hamarosan hosszabbít. :) Nem akarom, hogy depresszióban teljen a nyara. :)

állítólag Lipcsei sem marad munka nélkül, tuti játékosként számít rá a vezetőség
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

gw
kávboj

HozzászólásSzerző: gw » 2017.05.31. 16:15

na, alakul ez.
izgulok, hogy a masik kettot ra tudjuk-e birni ujabb +1, 15. bucsuevre, de szerintem nem lesz gond.
utana mar csak korejuk kell rakni a szokasos kalandorokbol, kezelhetetlen idegbetegekbol, a mankot az oltozo ajtajaban eldobo-szarra serult-egykori nagy remenysegekbol allo kulonitmenyt es a juliusi EL selejtezos bukta utan lehet is paradezni a sajtoban, hogy sebaj, jovore a BL fotabla van becelozva es addigra elkeszul a sokadik verzioju, kurvagaz csirkejelmez is.
E.E.E.

kávbojnak úgysem tűnsz, csak marhapásztornak

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.05.31. 16:23

gw írta:na, alakul ez.
izgulok, hogy a masik kettot ra tudjuk-e birni ujabb +1, 15. bucsuevre, de szerintem nem lesz gond.
utana mar csak korejuk kell rakni a szokasos kalandorokbol, kezelhetetlen idegbetegekbol, a mankot az oltozo ajtajaban eldobo-szarra serult-egykori nagy remenysegekbol allo kulonitmenyt es a juliusi EL selejtezos bukta utan lehet is paradezni a sajtoban, hogy sebaj, jovore a BL fotabla van becelozva es addigra elkeszul a sokadik verzioju, kurvagaz csirkejelmez is.

én sokat várok a soroksári kölcsönből visszatérőktől is, szerintem velük lesz teljes a parádé

aszurkolo
Világsztár

HozzászólásSzerző: aszurkolo » 2017.05.31. 16:32

Adamek írta:
gw írta:na, alakul ez.

én sokat várok a soroksári kölcsönből visszatérőktől is, szerintem velük lesz teljes a parádé

:D :D :D

Vissza: “www.nb1.hu”