Cselszky írta:famate írta:Trinidad írta:Szuk-ban tobb lett volna, a tobbi mehet nyugodtan...
Én is többet vártam tőle, de ha belegondolok, hogy mennyi sansza lehetett koreaiként fél év alatt beilleszkedni ebbe a magyar szinten is kiemelkedő kalamajkába, akkor szerintem a végén már vágta a centit szerencsétlen csávó, hogy mikor repül a gépe vissza Portóba :D
Másfél éve nem produkál semmit, a törököknél sem ment neki. Valószínűleg benne is van némi hiba. Egyébként totál mindegy, nála teljesen egyértelmű volt, hogy csak nyárig lesz itt, fel sem merült, hogy marad, nyilván nem is akarna persze.
Nyilván van benne hiba, de azért elég kicsi volt a sansz rá, hogy egy koreai légiós eligazodik majd ebben a közegben fél év alatt, és letesz valami maradandót az asztalra. Könnyen lehet, hogy a törököknél is a beilleszkedéssel volt problémája, akkor viszont nagy rizikó volt ide kölcsönözni, amikor Portugáliában bőven befért volna pár helyre (persze a fizuját lehet nem állták volna úgy, mint itt).
Na mindegy nem fog hiányozni ő az NB1-ből, meg neki sem az NB1, szóval win-win.
http://benfica.blog.nepsport.hu/Fehér Miklós 1979-Para Sempre. Sosem feledünk!
Casillas-Nesta, Maldini, R. Carlos- Zidane, Rui Costa- Figo, Rivaldo, Beckham- Ronaldo, Nuno Gomes