ManBat írta:Vénaszkenner írta:ManBat írta:Illetve szerintem a mostani Honvéd semmivel nem gyengébb, mint a 2013-as Győr vagy kiváltképp a 2008-as MTK, hogy csak a közelmúltat említsem.
A 2008-as MTK szerintem is az eddigi legszarabb magyar bajnok volt. De megítélésem szerint, az idei Honvéd őket is alulmúlja. A 2013-as Győrt nem tenném a közelmúlt leggyengébb bajnokok közé. Magyar mércével mérve egyáltalán nem voltak rosszak. Akkor inkább a Debrecennek volt szarabb egy-két bajnokcsapata.
Egyébként nem értem mit kell ezen megsértődni. Részint vélemény, ami még szabad, részint inkább a többi csapatot minősíti. Azt is elmondanám, hogy az átlagos szint szerintem paradox módon nőtt valamélyest az utóbbi 2-3 évben, de az élmezőny nem lett erősebb.
a megítélésed egy dolog, az meg egy másik, hogy erről egyetlen egy érvet sem írtál, mégis elég széleskörű előrejelzéseket teszel eköré a teóriád köré
Milyen érveket lehet ilyenkor hozni? Hogy szarabb Hidi a 2008-as Kantánál? Hogy a 2008-as Hrepka jobb volt Eppelnél? Ez jórészt szubjektivitás és ízlés kérdése, és soha nem fogjuk megtudni a választ. Annyival nem változott a magyar bajnokság színvonala az utóbbi 15-20 évben, hogy egyértelmű legyen itt bármi. Olyan mint azon vitatkozni, hogy Puskás vagy Ronaldo volt a jobb csatár. Én szeretem ilyen hülyeségeken elpazarolni az időmet néha, mégha totál értelmetlen is.