A Budapest Honvéd Videoton bajnoki a fővárosiak sikerét hozta, így Marco Rossi együttese végzett az élen. A rangadó egyik legemlékezetesebb jelenete Danko Lazovicshoz köthető, a Vidi szerb labdarúgójának megmozdulását érdemes megnézni.

A Budapest Honvéd Videoton bajnoki a fővárosiak sikerét hozta, így Marco Rossi együttese végzett az élen. A rangadó egyik legemlékezetesebb jelenete Danko Lazovicshoz köthető, a Vidi szerb labdarúgójának megmozdulását érdemes megnézni.
John McClane írta:Megdöbbentem,amikor láttam,azon meg fleg,hogy nem ez az első eset,sőt az talán durvább volt
John McClane írta:Megdöbbentem,amikor láttam,azon meg fleg,hogy nem ez az első eset,sőt az talán durvább volt
BlancoAgilon38 írta:John McClane írta:Megdöbbentem,amikor láttam,azon meg fleg,hogy nem ez az első eset,sőt az talán durvább volt
Látom, a Fradi ellen. Elképesztő. :D
Milito írta:BlancoAgilon38 írta:John McClane írta:Megdöbbentem,amikor láttam,azon meg fleg,hogy nem ez az első eset,sőt az talán durvább volt
Ha jól emlékszem volt még olyan, amikor pörgött a levegőben fájdalmában.
ryanmckane írta:remélem ez bekerül az év végi EuroSport Watts válogatásba, egyszerűen zseniális
BlancoAgilon38 írta:John McClane írta:Megdöbbentem,amikor láttam,azon meg fleg,hogy nem ez az első eset,sőt az talán durvább volt
Adamek írta:Ríl Eksön pörgött így a fején annak idején
mindenképpen jár a közönségszórakoztató jelző Lazának
Maradonapoli írta:a hüje :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ekszözsájzbúk Ferikén röhögtem ennyire ilyen témában utoljára :D
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 66 vendég