Vénaszkenner írta:SuperDepor írta:Vénaszkenner írta:Olyan vagyok én itt mint a fehér heteroszexuális férfi a nyugati feministáknak: minden rossz valahogy hozzám vezethető vissza.
hámégiscsak te vagy a Jenő
Mindannyiunkban van egy Jenő.
hatalmas +1
Vénaszkenner írta:SuperDepor írta:Vénaszkenner írta:Olyan vagyok én itt mint a fehér heteroszexuális férfi a nyugati feministáknak: minden rossz valahogy hozzám vezethető vissza.
BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:Reginald McFreez írta:Lehet bezzegezni, de ettől még mindig nem fognak beszélni a labdarúgócskáink semmilyen idegen nyelvet. Mi több, az bezzegezés inkább a tanulás elmulasztását motiválja.
ott sem hiszem, hogy nincs máshol kirívó eset, inkább focizni nem tudunk mint nyelveket
Messinek például CR fordított a FIFA díjátadón angolra, de nyilván őt nem zavarná haza a Werder nyelveket tanulni
Gyepes mesélte, (aki azért messze nem agysebész)hogy neki abszolút semmi nyelvi gondja nem volt az angol légióskodása idején ellenben a skótokkal akiket senki nem értett meg a csapatból
nézzük meg az itt légióskodókat, legtöbbjük a köszönésig nem jut el magyarul
És az hihető, hogy skótokat nem értenek meg Angliában.
ManBat írta:BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:ott sem hiszem, hogy nincs máshol kirívó eset, inkább focizni nem tudunk mint nyelveket
Messinek például CR fordított a FIFA díjátadón angolra, de nyilván őt nem zavarná haza a Werder nyelveket tanulni
Gyepes mesélte, (aki azért messze nem agysebész)hogy neki abszolút semmi nyelvi gondja nem volt az angol légióskodása idején ellenben a skótokkal akiket senki nem értett meg a csapatból
a mi kis nyelvünkben az a könnyebbítés, hogy még a leginkább csűrt-csavart tájszólásokat is maximum megmosolyogja az ember
ellenben a skót angol mind kiejtésben, mind tartalmilag elég durva anyag
ManBat írta:BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:ott sem hiszem, hogy nincs máshol kirívó eset, inkább focizni nem tudunk mint nyelveket
a mi kis nyelvünkben az a könnyebbítés, hogy még a leginkább csűrt-csavart tájszólásokat is maximum megmosolyogja az ember
EB írta:ManBat írta:BlancoAgilon38 írta:És az hihető, hogy skótokat nem értenek meg Angliában.
Attól függ, hogy hova valósi az adott skót. A glasgow-iakat tényleg marha benéz megérteni.
BlancoAgilon38 írta:EB írta:ManBat írta:a mi kis nyelvünkben az a könnyebbítés, hogy még a leginkább csűrt-csavart tájszólásokat is maximum megmosolyogja az ember
Attól függ, hogy hova valósi az adott skót. A glasgow-iakat tényleg marha benéz megérteni.
Ha Manchesteren belül mész odébb pár kerületet, már kapa van. :)
Maradonapoli írta:BlancoAgilon38 írta:EB írta:Attól függ, hogy hova valósi az adott skót. A glasgow-iakat tényleg marha benéz megérteni.
Ha Manchesteren belül mész odébb pár kerületet, már kapa van. :)
itt is, régen azt énekeltük a tíreknek, hogy haaaarmincaaaan vaagytok paaarasztok!!!
régi szép idők :((((
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 22 vendég