A Vidi, az Újpest és a Puskás Akadémia közül választhat az U-válogatott

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.05.25. 14:33

Gyirmót – Hírek szerint már megvan az új csapata.

A Nemzeti Sport információi szerint a labdarúgó NB I-től búcsúzó Gyirmót U-válogatott védője, Tamás Krisztián a bajnoki címért küzdő Videotonnál folytatja pályafutását.

Több csapat, köztük az Újpest és a Puskás Akadémia is szívesen látná soraiban a jelenleg a Gyirmót FC Győrben futballozó Tamás Krisztiánt, ám információnk szerint a januárban az olaszországi Speziától hazatérő bal oldali védő júniustól a Videoton futballistája lesz. Úgy tudni, szóban már megegyezett a fehérváriakkal a 22 éves utánpótlás válogatott labdarúgó.

Az egykor a Milan keretébe tartozó Tamás kölcsönben az olasz Varesében és Speziában, valamint a cseh Slavia Prahában légióskodott a Gyirmót előtt. Korábban úgy tűnt, hogy a futballista ismét külföldre szerződhet – Vörösbaranyi József, a játékost képviselő Stars&Friends Hungary Kft. tulajdonosa szerint már tárgyaltak is külföldi klubokkal –, jelen állás szerint azonban a Vidi lesz a befutó a védő kegyeiért zajló versenyfutásban.

Lehet, hogy Kleinheisler ismét távozik a Werdertől - NB1.hu

A Fradi-kaland sem lett az igazi

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

Re: A Vidi, az Újpest és a Puskás Akadémia közül választhat az U-válogatott

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.05.25. 14:40

Jól látom, hogy marad 3. számú csaptnak az FTC a Vidi és felcsúf mögött?
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.

SAW
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: SAW » 2017.05.25. 15:46

Az ilyenekből ritkán jövünk ki jól.
Elengedhetnélek... de nem válna javadra.

SAW
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: SAW » 2017.05.25. 15:47

adrenalin69 írta:Jól látom, hogy marad 3. számú csaptnak az FTC a Vidi és felcsúf mögött?

Vidéki gyerek maradt, jobban érzi majd ott magát :)

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.05.25. 15:54

adrenalin69 írta:Jól látom, hogy marad 3. számú csaptnak az FTC a Vidi és felcsúf mögött?

én a Kövesdet és a Kisjárdát is elénk sorolom a 2017/18-as dzsembori kezdetétől a listán
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

adrenalin69
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: adrenalin69 » 2017.05.25. 17:02

Adamek írta:

én a Kövesdet és a Kisjárdát is elénk sorolom a 2017/18-as dzsembori kezdetétől a listán

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nincs bennem csöppnyi káröröm, de tudom, hogy a magyar foci felemelkedését szolgálja kisvárda, soroksár, kövesd, felcsút, paks, stb. nb1-es szereplése!
Az Újpest csapata megszakítás nélkül,1912-óta nb1-es.
Vannak, akik nem eladók,
És hitüket belül hordják,
Nem látszik a gyöngy a sárban,
Mégis övék az ország.

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2017.05.25. 20:10

adrenalin69 írta:
Adamek írta:

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nincs bennem csöppnyi káröröm, de tudom, hogy a magyar foci felemelkedését szolgálja kisvárda, soroksár, kövesd, felcsút, paks, stb. nb1-es szereplése!

A Paksot én nem bántanám, nem úgy került az első osztályba mint a többi.
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.05.25. 20:30

dingo írta:
adrenalin69 írta:
Adamek írta:én a Kövesdet és a Kisjárdát is elénk sorolom a 2017/18-as dzsembori kezdetétől a listán

Ráadásul színmagyar csapatuk van, fiatalok is kapnak lehetőséget bőven.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

SAW
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: SAW » 2017.05.25. 21:49

dingo írta:
adrenalin69 írta:
Adamek írta:én a Kövesdet és a Kisjárdát is elénk sorolom a 2017/18-as dzsembori kezdetétől a listán

Igen és egész hitelesen hozták a kiscsapat fílinget éveken keresztül az MVM százmillióival a hátuk mögött,Tökölivel, Lisztessel stb.
Álszent banda.

dingo
Sztár

HozzászólásSzerző: dingo » 2017.05.26. 13:17

SAW írta:
dingo írta:
adrenalin69 írta:Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nincs bennem csöppnyi káröröm, de tudom, hogy a magyar foci felemelkedését szolgálja kisvárda, soroksár, kövesd, felcsút, paks, stb. nb1-es szereplése!

Igen és egész hitelesen hozták a kiscsapat fílinget éveken keresztül az MVM százmillióival a hátuk mögött,Tökölivel, Lisztessel stb.
Álszent banda.

Tényleg mekkora köcsögség hogy az MVM annak a városnak a csapatát támogatja ahonnan az áramtermelése 70 %-a származik.
ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS!ÁLOMSORSOLÁS! :D

"A fiatal dingó nagyon kedves jószág, ám felnőve bizalmatlanná, harapóssá, rendkívül önállóvá válik, ragadozó természete minduntalan kitör belőle, ezért háziállatként tartása semmiképpen nem ajánlott."

SAW
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: SAW » 2017.05.26. 14:10

dingo írta:
SAW írta:
dingo írta:

Álszent banda.

Tényleg mekkora köcsögség hogy az MVM annak a városnak a csapatát támogatja ahonnan az áramtermelése 70 %-a származik.

Tessék értelmezni amit írtam!
Nem azzal van a baj, hogy kaptak pénzt, hanem azzal a hazug mítosszal, amit mint kiscsapat húztak magukra, miközben dőzsöltek és sokszoros válogatottakat csábítottak magukhoz.

Savaria1919
Aranylabdás
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Savaria1919 » 2017.05.26. 14:29

SAW írta:
dingo írta:
SAW írta:Igen és egész hitelesen hozták a kiscsapat fílinget éveken keresztül az MVM százmillióival a hátuk mögött,Tökölivel, Lisztessel stb.
Álszent banda.

Tessék értelmezni amit írtam!
Nem azzal van a baj, hogy kaptak pénzt, hanem azzal a hazug mítosszal, amit mint kiscsapat húztak magukra, miközben dőzsöltek és sokszoros válogatottakat csábítottak magukhoz.

Levezető sokszoros válogatottakat. Az MVM meg már régebb óta nem támogatja őket. Félreértés ne essék, nekem sem a szívem csücske a Paks, de jóval rokonszenvesebb az, ami most folyik ott (magyar, fiatal csapat), mint mondjuk Mezőkövesden. Vagy az egyéb felfuttatott Fidesz-csapatoknál.
Szombathely jobban szereti a Haladást, mert érzi, hogy szeretetével nem sztárokat és egyéneket támogat, hanem az eszményien tiszta amatőr sportszellemet.
Ez a tiszta sport a Haladás érdeme. A Haladás mindegyik játékosa él-hal az egyesületért, s a csapat minden mérkőzésén mindig megtesz mindent, ami tőle telik, akár az NB2-ben játszik, akár az NB1-ben.
- Képes Sport 1940.

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2017.05.26. 17:03

SAW írta:Az ilyenekből ritkán jövünk ki jól.
Inkább úgy mondanám,hogy sosem.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

Vissza: “www.nb1.hu”