Vallott a Loki menesztett edzője

nb1.hu12
Toborzórajáró

HozzászólásSzerző: nb1.hu12 » 2017.05.24. 11:56

Debrecen – Pontes sikeresebb jövőt látott

Az OTP Bank Liga utolsó, 33. fordulója előtt merész váltásra szánta el magát a kiesés elől menekülő DVSC azzal, hogy menesztette a csapat élére tavaly augusztusban kinevezett vezetőedzőt, Leonel Pontest. A portugál trénerrel a sportnapilap készített interjút.

„A klub döntése volt. A DVSC-nél azt akarták, hogy távozzak. Kimondták a végső szót, utána még meg kellett egyezzünk a részletekben, ami végül is sikerült” – nyilatkozta a csalódott Pontes, aki szerint reálisabb lenne, ha a Debrecen a középmezőnyben állna.

A szakember személyes felelősségét sem vitatja.

„A labdarúgókhoz hasonlóan én is bűnös vagyok a gyenge szereplésben. Amikor az elmúlt évben ide érkeztem, sajnos túl sok időt vett igénybe az akklimatizálódásom, új országba, új közegbe kerültem, nem beszélem a nyelvet, meg kellett ismernem a magyar futballistákat. Az első fél év azzal ment el, hogy próbáltam megismerni a körülményeket, és ennek ára volt.”

Tényleg hívják Eppelt Izraelbe - NB1.hu

Sajtóhírek megerősítik az értesüléseket

Pontes azt is elmondta, hogy ma már valószínűleg másokkal erősítené meg csapatát. Anel Hadzic, Osváth Attila és Justin Mengolo példáját említette: szerinte a nevezetteknek még időre lett volna szükségük ahhoz, hogy újra játékba lendüljenek.

A szakvezető beszélt egy listáról is, amely az általa megfigyelt, már a következő szezonra tervezett erősítések névsorát tartalmazta. Volt köztük alacsonyabb osztályú is…

„Szabadidőmben jártam az alacsonyabb osztályú meccseket. Tíz, tizenöt éve Portugáliában sem járt senki alacsonyabb osztályú találkozókra, manapság Ázsiából és Európa különböző helyeiről áramlanak a megfigyelők a kisebb klubok mérkőzéseire. Én is találtam gyöngyszemeket a magyar harmadosztályban. A mostani keret egy részével, és az újonnan érkezőkkel ott lettünk volna a dobogón.”

A menesztett edző munkáját a 33. játéknapon Herczeg András látja el. Az MTK Budapest paksi győzelme, illetve a DVTK-Debrecen eredményének balszerencsés alakulása esetén akár ki is eshet a Loki.

Maradonapoli
Aranylabdás

Re: Vallott a Loki menesztett edzője

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.05.24. 12:07

Pontes mindent bevallott. Azt is, hogy fizetett rendőrspicli volt. Szimától kapta a fizetését.
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Cselszky
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Cselszky » 2017.05.24. 12:14

Maradonapoli írta:Pontes mindent bevallott. Azt is, hogy fizetett rendőrspicli volt. Szimától kapta a fizetését.

A malomtulajdonos kulákot elhallgatta.
GARAMVÖLGYI LAJOS (1952-2008) :( Köszönet mindenért, Gara! MIKLÓS FEHÉR (1979 - PARA SEMPRE) Tóth Móni, nyugodj békében! :( Soha nem feledünk! R.I.P. Baldj! :( DVSC-TEVA!

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.05.24. 12:20

Cselszky írta:
Maradonapoli írta:Pontes mindent bevallott. Azt is, hogy fizetett rendőrspicli volt. Szimától kapta a fizetését.

A malomtulajdonos kulákot elhallgatta.

Bíró úr, szeretném módosítani a vallomásomat, Pelikán József is rendőrspicli volt, nekem jelentett.
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.05.24. 12:23

te jelentetted fel, Róka?
merthogy '42-ben te jelentetted fel az világos mint egy pofon
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Reginald McFreez
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Reginald McFreez » 2017.05.24. 13:18

Hát Leó, ezt már sosem tudjuk meg. Jön Bandi, vele megyünk enbékátűbe.
Nancy - Why do you do that? The whole sexist thing? The whole oppression thing? Why do you do that?
Hooman - You guys scare the shit out of us.

Ne zavarj, amikor pánikolok - Tunyacsáp

Autodidakta vagyok. Ezt a szót is én tanítottam meg magamnak. - Brooke

Vénaszkenner
Serdülõ

HozzászólásSzerző: Vénaszkenner » 2017.05.24. 13:47

Mindannyian bűnösök vagyunk.
"Ha sétálok a sporttelepen és meglátom a szemetet a földön, akkor nem felhívok valakit, hogy jöjjön oda és szedje fel, hanem lehajolok érte és kidobom." (Kubatov Gábor, 2017)

challo
Tartalék

HozzászólásSzerző: challo » 2017.05.24. 19:23

Anel Hadzic hogy jön a Lokihoz?

P22
Tartalék

HozzászólásSzerző: P22 » 2017.05.25. 13:42

"A mostani keret egy részével, és az újonnan érkezőkkel ott lettünk volna a dobogón.”

Ha a masáodosztály dobogójára gondolt, akkor mennie kell. Ha az első osztályéra, akkor is. :)

Sok sikert a bentmaradáshoz, habár nekem anno a Kispest másodosztályú idénye kimondottan felüdülés volt. Megnőtt a nézőszám, jó csapat jött össze, és nyertük zsinórban a meccseket. Pl Keller Józsi jött jobbhátvédnek a Fradiból, a bádogember mozgású Budovinszky hatalmas gólokat bikázott be 20m-ről, több néző, jobb hangulat, mi kell még?
Lassú, de pontatlan!

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.05.25. 13:49

P22 írta:"A mostani keret egy részével, és az újonnan érkezőkkel ott lettünk volna a dobogón.”

Ha a masáodosztály dobogójára gondolt, akkor mennie kell. Ha az első osztályéra, akkor is. :)

Sok sikert a bentmaradáshoz, habár nekem anno a Kispest másodosztályú idénye kimondottan felüdülés volt. Megnőtt a nézőszám, jó csapat jött össze, és nyertük zsinórban a meccseket. Pl Keller Józsi jött jobbhátvédnek a Fradiból, a bádogember mozgású Budovinszky hatalmas gólokat bikázott be 20m-ről, több néző, jobb hangulat, mi kell még?

Keller Józsi balhátvéd volt
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.05.25. 14:00

Adamek írta:
P22 írta:"A mostani keret egy részével, és az újonnan érkezőkkel ott lettünk volna a dobogón.”

kegyetlen vagy

Adamek
Flegma

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.05.25. 14:03

Maradonapoli írta:
Adamek írta:

kegyetlen vagy

nem, adamek

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.05.25. 14:05

Adamek írta:
Maradonapoli írta:
Adamek írta:Keller Józsi balhátvéd volt

kegyetlen vagy

nem, adamek

gondoltam, de nem találtam rá ennyire kifejező magyar szót, szóval kénytelen voltam ezt a ziccert felkínálni

Vissza: “www.nb1.hu”