Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:abból nincs, ez egyértelmű, a szart kellene átalakítani valami más anyaggá
Süssük meg, és adjuk el hurkának!
köpüljünk belőle vajat
A barna vajat nem eszik meg ezek a fehérek.
Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:abból nincs, ez egyértelmű, a szart kellene átalakítani valami más anyaggá
Süssük meg, és adjuk el hurkának!
köpüljünk belőle vajat
BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Süssük meg, és adjuk el hurkának!
köpüljünk belőle vajat
Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:köpüljünk belőle vajat
trisóval kifehéredik
de lehetne mogyoróvaj vagy csocsikrém
BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:A barna vajat nem eszik meg ezek a fehérek.
trisóval kifehéredik
Vagy visszahozzuk a Chokito-t! Ronda és büdös! lenne a szlogen.
Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:trisóval kifehéredik
Vagy visszahozzuk a Chokito-t! Ronda és büdös! lenne a szlogen.
ehhez viszont nem kell csokito sem, ez most is teljesül
BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Vagy visszahozzuk a Chokito-t! Ronda és büdös! lenne a szlogen.
ehhez viszont nem kell csokito sem, ez most is teljesül
Oké, de nincsen becsomagolva. Így senki nem veszi meg.
Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:ehhez viszont nem kell csokito sem, ez most is teljesül
Oké, de nincsen becsomagolva. Így senki nem veszi meg.
áruld kimérve kondérból
BlancoAgilon38 írta:Adamek írta:BlancoAgilon38 írta:Oké, de nincsen becsomagolva. Így senki nem veszi meg.
áruld kimérve kondérból
Szóval már nem vagyunk társak? Szarok bele...
ravanelli írta:Westman írta:Gunners írta:Szántó Tomi meg Futács szerintem akkor sem lenne soha a büdös életben válogatott ha a Real Madriban játszanának. Nikolics is kezd kikopni holott szarja a gólokat(tudom majd páran jönnek azzal hogy nem illik a válogatott szerkezetébe) ez a Bőle gyerek is csinálhat gondolom akármit akkor is inkább valami haver rokonát hívjuk be a Felcsútból. Hát röhej!
Szia!
A Böde gyerek egy nagy nulla,NB1-ben megél mert fizikálisan szarok a hátvédek és fejben sem éppen "gyorsak" sőt. Bödét én nem hiányolom. De Nikolicsot aki Magyarországon,Lengyelországban,USA-ban lerakta a névjegyét őt igen,és Futácsot is minimum kipróbálnám legalább a barátságos meccsen. Én Storckban eddig bíztam mert a Mezey féle bukott kakit kezdte felszámolni,de most hogy a fejér megyei csőcselék és Csányi elkezdték befolyásolni hát kicsit a bizalmam megtört.Nem indult rosszul a sztori,de érdeklődve várom mit fog kihozni belőle viszont reményeket nem fűzök már hozzá.
No-no. Nem minden Bőle Böde :D
cain írta:úgy néz ki, hogy bénes lacit buktuk a szlovákokkal szemben.
cain írta:úgy néz ki, hogy bénes lacit buktuk a szlovákokkal szemben.
Maradonapoli írta:cain írta:úgy néz ki, hogy bénes lacit buktuk a szlovákokkal szemben.
majd egy éve kijelentette a srác, hogy kizárólag szlovák válogatott akar lenni
Maradonapoli írta:cain írta:úgy néz ki, hogy bénes lacit buktuk a szlovákokkal szemben.
cain írta:Maradonapoli írta:cain írta:úgy néz ki, hogy bénes lacit buktuk a szlovákokkal szemben.
oks, nem voltam képben.
BlancoAgilon38 írta:cain írta:Maradonapoli írta:majd egy éve kijelentette a srác, hogy kizárólag szlovák válogatott akar lenni
oks, nem voltam képben.
Akkor semmiképpen se keretezd be magad, és ne keress kampót a falon!
cain írta:BlancoAgilon38 írta:cain írta:oks, nem voltam képben.
Akkor semmiképpen se keretezd be magad, és ne keress kampót a falon!
késő...
Jelenlévő fórumozók: V-Nyh valamint 10 vendég