Nem közvetíti a televízió a Fradi–Újpestet

Adamek
Flegma

Re: Nem közvetíti a televízió a Fradi–Újpestet

HozzászólásSzerző: Adamek » 2017.05.23. 11:15

adrenalin69 írta:
Adamek írta:
krisztian írta:Engem is jobban érdekel a Kispest-Videoton. Pont leszarom a Fradi-Újpestet. És nem a lilák miatt.

sose érdekelne jobban a Kispest-Vidi vagy akárkik bajnoki döntője mint a csapatom bárki elleni bulimeccse, legyen az bármilyen sötét és utálatos korszakunkban, de abszolút jó döntésnek tartom az illetékesek meccsválasztását

Van is igazság abban amit mondasz, de lassan töke tele van az embernek az állami bajnoksággal, a farok belgával, a csapat lélektelen játékával, a széthúzással, ami a csapaton belül megy, a sárdobálással! Belefásultam!

így van, nálam ez a bajnoki év abszolút háttértévézés/sztrímelés szinten ment, gyakorlatilag "idegen" meccset nem is néztem végig egyet sem
csak az a szopás, hogy a fiam idén jutott oda 8 évesen, hogy szeretne meccsekre járni, szal valamit lépnem kell ebben a skizo helyzetben
Peter Rufai - Benedict Iroha, Stephen Keshi, Okechukwu Uche - Sunday Oliseh - Finidi George, Emmanuel Amunike, Augustine "Jay-Jay" Okocha - Victor Ikpeba, Rashidi Yekini - Daniel Amokachi

ManBat
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: ManBat » 2017.05.23. 11:18

Ferencváros // Man Utd írta:
Gunners írta:
adrenalin69 írta:Engem sem izgat! Sokat tett ezért a két csapat és a két klubvezetés,hogy így legyen! Másfelől meg érthető döntés! A Honvéd lesz a bajnok! Vagyis remélem!

Szép dolog ez az össznépi Kispest imádat így hirtelen. Remélem 3/3 lesz a mérlegünk ellenük már csak ezért is.

Nálam kicsit féloldalas dolog ez.
Egyrészt most Kispesten összeérett valami, meg szerintem ti úgyis nyertek még bajnoki címet a következő években, így most inkább én is a Honvédot mondanám, hogy legyen bajnok.
Ugyanakkor a ti kereteteket még mindig alkalmasabbnak tartom BL selejtezőkre, mint a Honvédét, a bonbonos amúgy is hajlamos gond nélkül szétkapni a csapatát bármikor, ez nyáron is megeshet, ez alapján meg inkább nektek kéne nyerni.

Ha másra nem volt jó, a Partizani meccs legalább megmutatta, hogy felesleges erre rápörögni.
Az idő lejár
A világ megáll
Hogy hited mit ér
Arról bírád ítél

НИКОГАШ СЕВЕРНА!

Castiel75
Serdülõ

HozzászólásSzerző: Castiel75 » 2017.05.23. 16:49

adrenalin69 írta:
Adamek írta:
krisztian írta:Engem is jobban érdekel a Kispest-Videoton. Pont leszarom a Fradi-Újpestet. És nem a lilák miatt.

sose érdekelne jobban a Kispest-Vidi vagy akárkik bajnoki döntője mint a csapatom bárki elleni bulimeccse, legyen az bármilyen sötét és utálatos korszakunkban, de abszolút jó döntésnek tartom az illetékesek meccsválasztását

Van is igazság abban amit mondasz, de lassan töke tele van az embernek az állami bajnoksággal, a farok belgával, a csapat lélektelen játékával, a széthúzással, ami a csapaton belül megy, a sárdobálással! Belefásultam!

+1

Kilmister
Serdülõ

HozzászólásSzerző: Kilmister » 2017.05.23. 20:47

Neten mind nézhető lesz. Akinek több számítógépe, laptopja stb. van, lehet nézni
többet is egyszerre. Én is többet fogok, nem lesz közte a bajnoki döntő.
... voltak passzaink ...

BlancoAgilon38

HozzászólásSzerző: BlancoAgilon38 » 2017.05.23. 21:21

Kilmister írta:Neten mind nézhető lesz. Akinek több számítógépe, laptopja stb. van, lehet nézni
többet is egyszerre. Én is többet fogok, nem lesz közte a bajnoki döntő.

Mert neked ilyen csajod van.
Kép

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2017.05.24. 06:52

Leszarom,hogy nem közvetíti,hiszen a helyszínen tekintem meg. A bajnoki döntőt meg adhatták volna később,hogy azok is meg tudják skubizni,akiknek fontosabb a saját csapata.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

Vissza: “www.nb1.hu”