Élő közvetítés az NB I 32. fordulójának a mérkőzéseiről

SuperDepor
Moderátor

Re: Élő közvetítés az NB I 32. fordulójának a mérkőzéseiről

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.05.21. 22:32

Adamek írta:
SuperDepor írta:
Adamek írta:és ezért lefekszenek majd az MTK-nak, a kör bezárul

arra utaltam, h milyen dolgok történnek a tét nélküli meccseken, késtél egy ütemet, már erről volt szó

ja vagy úgy

hogy
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.05.21. 22:34

SuperDepor írta:
Maradonapoli írta:
Adamek írta:szerintem aki eléri a kitűzött célját az mind beleszarik valamilyen szinten, nem feltétlen gernyóságból vagy anyagi okokból, egyszerűen kiengednek
szar dolog a végére hagyni a döntést, erre csak a nagy népi bölcsességet tudom én is mondani ami tudom nem vigasz ha beüt a ménkű: kurvára nem az utolsó forduló ejt ki senkit

mindenesetre, ha szarul sülnek el a dolgok feljelentem a geci kormányt brüsszelbe meg strasszburgba a bajnokság befolyásolásáért!
de a jegyszedő helyében sem lennék!

akinek az anyja egy kulák szeretője volt?

azaz!
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

SuperDepor
Moderátor

HozzászólásSzerző: SuperDepor » 2017.05.21. 22:39

Maradonapoli írta:
SuperDepor írta:
Maradonapoli írta:mindenesetre, ha szarul sülnek el a dolgok feljelentem a geci kormányt brüsszelbe meg strasszburgba a bajnokság befolyásolásáért!
de a jegyszedő helyében sem lennék!

akinek az anyja egy kulák szeretője volt?

azaz!

vissza fognak még maguk sírni engem
Ne aggódjatok hát a holnapért mert a holnap majd aggódik magáért. Elég minden napnak a maga baja.

Maradonapoli
Aranylabdás

HozzászólásSzerző: Maradonapoli » 2017.05.21. 22:42

SuperDepor írta:
Maradonapoli írta:
SuperDepor írta:akinek az anyja egy kulák szeretője volt?

azaz!

vissza fognak még maguk sírni engem

arra azér ne vegyen mérget jegyszedő elvtárs
Burnsley FC, Borussia Münchengladbach

Sanyeey
Világsztár
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Sanyeey » 2017.05.21. 23:28

MTK nyer, Diósgyőr nyer, kiesünk. Honvéd minimum x-et hoz és bajnok.
DEBRECENI VSC

MindigÚjpest
fanatikus

HozzászólásSzerző: MindigÚjpest » 2017.05.22. 08:19

ManBat írta:
MindigÚjpest írta:
ManBat írta:tét nélküliség... kétezres évek végén a tavaszokat sorra adogattuk el amikor már biztos volt a vonal fölött végzés, már kiesett csapatok vitték el a 3 pontot Miskolcról... ugyanakkor az utóbbi pár évben mintha bajnokságszinten megszűnt volna az ilyesmi
Akkor most nincs helye a rinyának,ha ti is ezt csináltátok.

szerinted én ezt pozitív köntösben tűntettem fel, vagy mi a f@sz? kurvagáz az ilyen büntethetetlen csalás, de legalább már elmúlt
Az ilyen dolgok sosem múlnak el a Magyar bajnokságban,csak most éppen nem ti,hanem a Paks készül ilyesmire.
Sosem felejtem el, volt hogy fociról mentünk át a Komjádiba, ott voltunk a BEK meneteléskor, világsztár csapatunk volt, aminek az egyik legfényesebben ragyogó csillaga Benedek Tibi volt. Nyugodj Békében bajnok!

RC
Moderátor

HozzászólásSzerző: RC » 2017.05.22. 09:42

SuperDepor írta:
nyúl írta:Nem értem a miskolci kollégák pesszimizmusát. Igaz, nem láttam a meccseiteket, de látatlanban ki merem jelenteni, hogy a DVSC-nél nem vagytok, nem lehettek gyengébbek. Mi hazai pályán kaptunk egy sima ötöst, s minden rosszmájúság nélkül írom, hogy egy túlnyomórészt középszerű képességeket csúcsra járató, egyvágatú Honvédtól (amelyik, remélem, bajnok lesz). Aki látott akár 20 percet a mérkőzésből, az felismerhette az osztálykülönbséget. Lélektelen, szedett-vedett zsoldoscsapattá züllesztették a több végkiárusítás utáni Lokit. A DVTK stabilabb, kevésbé gólképes hátul, s élvezheti majd a közönség támogatását. Az első félidőben el fog dőlni a meccs a diósgyőriek javára.

Ha volna igazság a futballban (ami, mint tudjuk, nincs), akkor is nekünk kellene kiesni. Az összes halálra jelölt közül mi vagyunk a legkevésbé szerethetők. A feminim Tőzsér a csapatkapitányunk, akit fiatalkora óta zavar a mozgó labda és a futás, mint olyan. Állítottból 15 év alatt körülbelül fenékbe rúgta ötször a bőrt, ami beakadt. Ebből luxusház és -autó jut. Egylábas, lassú, fantáziátlan és akaratszegény "játékos" (s érthetetlen, hogy mit láttak benne Belgiumban vagy akár az angol másodosztályban, mert nincs és sose volt benne semmi). Ha Pontes és ő tartja a motivációs beszédet az öltözőben, akkor az a fogyatékosok óvodájába való altatódal csendes pihenő előtt. S vajon ki rúgna gólt? A már nagyon fiatalon romlott Holman, akinek nincs szíve a küzdelemhez? Vagy a toplák bosnyák, aki darabos, mint a mammutszar? Esetleg a labdarúgás ide-oda dobált katasztrófaturistája, a harminckilós Suk? Nem hiszem, épp most rúgott egyet, ezzel két évet letudott. 5% esélyünk van arra, hogy a hycomat védelmünk nem kap gólt és egy döntetlennel a vonal fölé botlunk. (S ahogy visszaolvasom magam, érzékelem a többes szám első személyt, ami puszta forma csak. A névnek, a meznek szóló szurkolói ragozási hiba.)

Igen, szerencsére ti is ott lesztek a pályán :) A Lokit utoljára akkor láttam amikor márciusban Horváth örökségét a jobb sorsra érdemes Vitelki vette a vállára és tette guillotine alá a nyakát. Az a 0:3 értékelhetetlen meccs volt, ott egy NB3-as élcsapat is két fával küldött volna minket haza.
Ha a körülményeket vesszük sorra, kétségtelenül jobb pozícióban vagyunk. Hozzáállás tekintetében égbekiáltó különbség van a javunkra, elég a két csapatkapitányra gondolni. Novothny a belét is kihajtja, mintha az élete függne tőle, közben a következő lesz az utolsó meccse nálunk. A három sikertelen meccs lefújása után többen kínjukba a földre rogytak, úgy emésztették a sikertelenséget. Ezt őszintének érzem, köszönőviszonyban sincs a színészkedéssel. De ne is ragozzuk ebben egyértelműen előttetek vagyunk. Jó ómennek tartom a kövesdi helyszínt is, jól belaktuk, ott valahol mégiscsak otthon vagyunk, és a legfontosabb, h komoly sikerélmények fűződnek a stadionhoz. A három utolsó meccsünk DVTK Újpest 3:1, DVTK Kispest 2:0, DVTK Vasas 2:1. Ma vasárnap van, eddig 1800 jegyet adtak el a szombati meccsre. Egy ilyen helyzetben amikor - a te szavaiddal élve - egy szedett vedett zsoldoscsapattal játszunk- nagy hangsúlyt kapnak ezek a dolgok és valóban eldönthetik a meccset. Ami aggaszt, h kevés attraktív játékosunk van, arra nem alapozhatunk, h majd az ellenfél védelme besegít. Mevoungou asszem, h besárgult, az ő hiánya érzékenyen érinti a Liptákot is nélkülöző védelmet, szerencsére minőségi helyettese van Daushvilli személyében. A győzelmünkhöz most majd kell valami plusz, amit nem tudom honnan fog előhúzni Bódog. Érdekes összecsapás lesz, a tegnapi meccs bebizonyította, h a Makrai-Szarka-Novothny triót nem bírja el a csapat, ugyanis Soma elsősorban középpályásként játszott, nem jól, ő nem odavaló. Őszinte leszek, engem jobban foglalkoztat a Paks MTK meccs, mint a miénk. A Loki, Kövesd, MTK, Gyirmót ellenfélnégyesből egyértelműen az MTK-t láttam a leggyengébbnek, ennek tükrében érdekes lesz, ha az otthon nagyon nehezen verhető Paksot le fogják győzni. és mégis ettől tartok a legjobban.

Ahogy én látom, a DVTK-nál (a futballtudást illetve) képességbeli, a DVSC-nél pedig mentalitásbeli problémák vannak. A Loki játékosok egyenként jobb focisták, mint miskolci kollégáik, de Pontes képtelen volt csapatot gyúrni belőlük, most már indokolt a múlt idő. A Diósgyőrt Bódog kinevezését követően vitte a lendület, meg az új taktika, de látszik, hogy derék iparosok alkotják, nincs kiemelkedő egyéniség, aki a javukra tudná fordítani a meccseket. Kb. megtippelhetetlen a meccs, de ugyanez volt a helyzet pl az MTK-DVTK-val is.
Ria-ria-Sabaria
Piros-fehér-kék

Vissza: “www.nb1.hu”