Reginald McFreez írta:BEARGRYLLS írta:Reginald McFreez írta:Ez nem szimpátia kérdés elsősorban. Azt egyébként nem említetted, hogy nemzetközi szinten annyiszor mértek meg bennünket csúnyán, amennyiszer lehetőség adott - és ez volt a visszafejlődés legmarkánsabb jele. Egyébként valószínűleg Kondás jobban tapicskolt volna az évről évre egyre rosszabb kondícióban levő saját ganéjában, és idén nem esünk ki, de a hangsúly nem azon van, hogy ki tapicskol jobban a ganéban, hanem magán a ganén, amiben tapicskolni kell. Kétségtelen, hogy Pontes alkalmatlannak bizonyult Kondás ganéjának rövid távon történő kitakarítására, de ez nem jelenti azt, hogy a ganét nem kell kitakarítani.
Mégis hányszor mértek meg benneteket csúnyán? Én nem emlékszem ilyenekre, szerintem nem kaptatok másoknál nagyobb pofonokat nemzetköziben mint a többi induló.Egy normális klubvetés alatt Kondás is bevitt volna titeket valamelyik nemzetközi csoportkörbe de ahol főnök szarik az egészbe ott az alkalmazottak sem fognak teljesíteni.
Reménytelen játékkal hullottunk ki sorban. A volna meg nem játszik, a tények önmagukért beszélnek, a párhuzamos univerzum eseményeit én csupán korlátozottan tudom figyelembe venni. A szar klubvezetés mellett is folyamatosan igazoltunk, senki nem tartott fegyvert Kondás fejéhez, hogy folyamatosan olyanokat igazoljon, akiket egy év után el kellett küldeni. Ha esetleg mégis, és állásféltésből csinálta mindezt tudatosan, akkor meg főleg el kellett már takarítani. Arra sem kötelezte szerintem senki, hogy NB3-as színvonalú, nézhetetlen és évről évre eredménytelenebb játékot produkáljon. Egyáltalán nem véletlen, hogy nem kapkodott utána senki, és most csak egy mesterségesen feltápolt, szakmailag valószínűleg a nullával egyenlő klubhoz tudta eladni magát.
Na, de majd látjátok... ;)
Figyelj majd te is.Itt van a Ferencváros egy jegyzett edzővel, minőségi játékosokkal, magyar klubnál szinte sosem látott körülményekkel, lehetőségekkel.Elvileg harcban kellene lennünk a bajnoki címért és a kiugró nemzetközi szereplést már tavaly el kellett volna érni de nem, hogy nem sikerült, még a kötelezőket sem hoztuk az elmúlt években,És, hogy miért van ez? Nem felejtett el senki focizni, a taktika sem rossz hanem van egy beképzelt arrogáns klubvezetőnk aki egyéni szabadságában korlátozza a klub alkalmazottait, nem tehetnek, mondhatnak olyan dolgokat amelyek tiltása normális helyen fel sem merül, sőt még rájuk is kényszeríti saját akaratát.Olyan klubnál ahol nem érzi mindenki jól magát nem lesz eredmény mert egyszerűen így nem lehet jól teljesíteni.Kispest: milyen érdekes, amióta az öregnél eljött a pálfordulás jönnek az eredmények.Kondás hozott egy veretlen bajnoki címet, ezt sokan nem mondhatják el magukról és letett még pár trófeát az asztalra.Ebben a Lokiban nincs több mint amit Elemér kihozott belőlük, a probléma a vezetőségben van.